Brother in Arms : Hell’s Highway

درود
brothers-in-arms-hells-highway-20070822012946432.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20060428113244193.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20060528033825035.jpg
11842985902.jpg
11842985926.jpg
stance_1.jpg
brothers-in-arms-hells-highway-20071214100649741.jpg
brothers-in-arms-hells-screen-5.jpg
BIA31.jpg
Brothers_in_Arms_Hells_Highway_2.jpg
بهترین استفاده رو از UE 3 کردن. :biggrin1:.

برخي از تكنيك هاي استفاده شده در اين بازي:

HIGHT DEFINITION : 16X TEXTURE RESOLUTION یا شفافیت بسیار بالا که موجب وضوح و aa هر چه بیشتر در بازی می گردد و چنین وضوحی بی نظیر است.

REALSTICK : NON-GREASY NRRMAL MAPPED AND SPECULAR LIGHTING سایه پردازی مجازی که با عث می شود در راستای تابش نور در پشت هر جسمی سایه ای تشکیل شود و ممکن است شما حتی سایه این جسم را نبینید(مثلا روی تیر خشاب افتاده روی زمین که پشت آن سایه ای ظریف تشکیل می شود که به همین دلیل به آن مجازی می گویند)

REAL TIME SELF SHADOWS WITH FUZZY ATTENUATION سایه های واقعی با عامل صافی سطوح سایه های پرزدار که باعث هر چه زیباتر شدن سایه ها میشود و دیگر از حقه ی aa در این مورد استفاده نمی شود که انصافا عالی است.

16 BIT COLOR WITH HIGHT DYNAMIC RANGE RANGE یا بصورت مخفف HDR رنگ پذیری با تفکیک بالا و گسترده به صورت کاملا پویا که باعث پدید آمدن علف ها و کلا گیاهانی که روی زمین هستند ، می شود به طوری که کاملا با نمونه واقعی مطابقت دارد

HIGHT FIDELITY MOTION CAPTURED(ANIM TREE) DRIVEN ANIMATION حرکت پذیری سایه ها با تغییر انمیشن های بازی. به طوری که اگر در بازی به طرف راست و جلو در مقابل نور آفتاب بایستید ، سایه شما تغییر خواهد کرد که امروزه در اکثر بازیها از این تکنیک استفاده می شود.

ADVANCED PIXEL SHADER WITH SUBSURFACE SCATTERING سایه زنی پیشرفته که با مجازی فرق می کند و در این تکنیک سطوح صاف با این تکنیک در حالت های 4x یا... قرار می گیرند

درود
البته stop the game جان دلیل تاخیر بازی و اینکه اصلا تاریخ خاصی رو مشخص نمیکنن اینکه GearBox Software عادت نداره عنوانی رو نصفه نمیه عرضه بکنه. برعکس بعضی ها. همین موضوع باعث میشه ادم چشم بسته منتظر این عنوان باشه.
slipknot_ghost جان بابته مطلب ممنون.

جناب slipknot_ghost حداقل از جایی کپی میکنی منبعشو هم بگو. اینو چند ماه پیش توی پیش نمایش برادارن جنگی 3 تو سایت بازی هوم هستش. میتونید برید ببینید.

جناب slipknot_ghost حداقل از جایی کپی میکنی منبعشو هم بگو. اینو چند ماه پیش توی پیش نمایش برادارن جنگی 3 تو سایت بازی هوم هستش. میتونید برید ببینید.
من هم نگفتم اين ها رو خودم فهميدم!!
من عادت دارم هر جا و تو هر مجله يا سايتي اطلاعاتي درباره ي افكت هاي به كار رفته تو يه بازي ميبينم كپي مي كنم و نگه ميدارم اين اطلاعات رو هم همين جوري و چند وقت پيش تو سايت bazihome ديدم و كپي كردم
درضمن اين مطالب متعلق به شخصه خاصي نيست كه شما ميگي منبعشو بگو مطعلق به يك بازي هست!!!:):)
اين هم لينك پيشنمايش سايت bazihome كه اين پيشنما بسيار كامل هستش:
http://www.bazihome.com/index.php?ind=previews&op=entry_view&iden=18

من هم نگفتم اين ها رو خودم فهميدم!!
من عادت دارم هر جا و تو هر مجله يا سايتي اطلاعاتي درباره ي افكت هاي به كار رفته تو يه بازي ميبينم كپي مي كنم و نگه ميدارم اين اطلاعات رو هم همين جوري و چند وقت پيش تو سايت bazihome ديدم و كپي كردم
درضمن اين مطالب متعلق به شخصه خاصي نيست كه شما ميگي منبعشو بگو مطعلق به يك بازي هست!!!:):)
اين هم لينك پيشنمايش سايت bazihome كه اين پيشنما بسيار كامل هستش:
http://www.bazihome.com/index.php?ind=previews&op=entry_view&iden=18

;)
این عضو تحریریه اینا همیشه پیش نمایش های عالی می نویسه.

کسی تاریخ دقیق عرضه این بازی رو میدونه؟ الان چندین ساله تو حسرت بازی موندیم:((
ممنون:love:

سلام
ممنون از Ali-360 جان

این حرفی که میخوام بزنم کاملا کلی هست و اصلا منظورم علی آقا نیست
اگر قراره تاپیکی برایه بازیهایه جدید زده بشه و مقصود کاری هست مفید و همه پسند پس چه بهتره که
این کار سره وقتش انجام بشه همون کاری که دوستان (و مخصوصا دوستمون آقا فریدون) انجام میدن
البته این دوستمون خیلی لطف کردن و زحمت کشیدن ولی اگر برایه ایجاده تاپیک برایه بازیهای مهم و جدید
هم قوانینی باشه بد نیست

ببخشید تو رو خدا به کسی بر نخوره ولی هر چیزی اگر به وقت و به جایه خودش باشه خیلی قشنگ تره

هر سخن جائی و هر نکته مکانی دارد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or