Brother in Arms : Hell’s Highway

مشخصات کامل بازی رو توی صفحه مخصوص خودش در www.xbox.com میزنه و اونجا یه سرچ بزنی پیدا میشه.
شرمنده، سرعتم داغونه وگرنه... .
به کسی رسیده (:دی)؟ چطوریاست؟ گیم پلی؟ صدا؟ جَو؟ اسلحه ها؟
ممنون
فریدون جان بازیش را من گرفتم
گیم پلی خوبی داره نسبت به بقیه اول شخصها - شما میتونید سنگر بگیرید و به راحتی گروهتون را فرماندهی کنید و هر نقطه را که دوست دارید بهشون دستور آتش بدین
صدا محشره- صدای تفنگها عالیه و صدای کارکترها (چه آمریکایی-چه آلمانی)
گرافیک با اینکه سلیقه من در مورد گرافیک با شما فرق دراه ولی میگم / گرافیکش ار تمام قسمتهاش ضعیف تره و هیچ حرفی برای گفتن نداره
اسلحه ها همون اسلحه هایی که توی بقیه بازی های جنگ جهانی هست البته یه سری قابلیت های جدید برای بعضی تفنگ ها ( مثلا MG42 را میتونین بردارین و هر جا که دلتون خواست بذارید و دیگه جای ثابتی نداره)
جو به نظر من که خوب بود ، کامل کامل نبود اما خوب چیزی هم نسبتا کم نداشت
ارزش امتحان کردن را داره

دیشب بازی بالاخره ساعت 10 شب رسید دستم 3 تا چپتر رفتم گیم پلیش قوی کار شده و گرافیکش در حد معمولیه اما صدا گذاری اسلحه هاش خوبه اما voice acting زیاد جالب نیست.
در کل بازی خوش ساختیه :love: خیلی هم گیم اسکور میده تو 1 ساعت بازی کردن 150 تا گرفتم.
پ.ن:چرا blind fire نداره؟

دیشب بازی بالاخره ساعت 10 شب رسید دستم 3 تا چپتر رفتم گیم پلیش قوی کار شده و گرافیکش در حد معمولیه اما صدا گذاری اسلحه هاش خوبه اما voice acting زیاد جالب نیست.
در کل بازی خوش ساختیه :love: خیلی هم گیم اسکور میده تو 1 ساعت بازی کردن 150 تا گرفتم.
پ.ن:چرا blind fire نداره؟
حسام علاوه بر اینکه Blind fire نداره melee attack هم نداره

در کل بازیه خوبیه؟!
ارزش خرید داره ؟ من که با COD2 روانی حال کردم این به من حال میده؟:biggrin1:
ارزش خرید داره ولی با COD2 فرق داره چون اینجوری نیست که بزنی بکشی بری جلو
قشنگ باید نیروهات ر فرماندهی کنی و توی جای مناسب قرارشون بدی و در موقعیت های مختلف درست بهشون دستور آتش بدی که این خودش به نوبه خودش جالبه
یه چیزی توی مایه های ژنرال - COD و Battlefield

آخرین ویرایش:
حامد علاوه بر اینکه Blind fire نداره melee attack هم نداره
اول که حامد نه و حسام
دوم باهات موافقم melee attack هم نداره باید بری تو صورت یارو شلیک کنی.

در کل بازیه خوبیه ارزش خرید هم داره اکشن بازی هم نفس گیره;)

:biggrin1: ببخشین حسام جان ویرایشش کردم :biggrin1:
این melee attackنداشتن توی بازیهای FPS یه چیز ستمی هستش مخصوصا اینکه هی چاقوی روی شونت را هم نشون بده و توی بعضی از دمو ها روی چاقو هم مانور کنه:-"

ولی خدایی بدبختی سربازهای جنگ رو خیلی قشنگ به تصویر کشیده مخصوصا که یکی از دوستانتون تو بازی میمیره.کلا به نظرم خیلی خیلی زیبا سیاهی و کثیفی میدان جنگ رو نشون میده:((
مخصوصا اون جایی که پسر بچه Peeter مرد

ولی خدایی بدبختی سربازهای جنگ رو خیلی قشنگ به تصویر کشیده مخصوصا که یکی از دوستانتون تو بازی میمیره.کلا به نظرم خیلی خیلی زیبا سیاهی و کثیفی میدان جنگ رو نشون میده:((
مخصوصا اون جایی که پسر بچه Peeter مرد
بازی داستان پیچیده ای داره که انشالله سر فرصت باید بحث کینم ولی به طور کلی داستان در باره عدم حمایت متفقین از سربازاشون و ول کردن اونا حرف میزنه تا اشغالگری نیروهای آلمانی

اقا بازیرو از کجا گرفتید؟ امروز به نکست و وست زنگ زدم هیشکی بر نداشت کی بازی رو میارن همیشه بازی ها قبل از ریلیز می اومد چرا این یکی اینجوری شده؟

بازی داستان پیچیده ای داره که انشالله سر فرصت باید بحث کینم ولی به طور کلی داستان در باره عدم حمایت متفقین از سربازاشون و ول کردن اونا حرف میزنه تا اشغالگری نیروهای آلمانی
داستانش پیچیده نیست بلکه به دو نسخه قبل خیلی متکیه که اون دو نخسه هم برای 3-4 سال پیش بوده که تقریبا اکثر افراد جزییاتش رو فراموش کردن;)

داستانش منبع تاریخی داره(داستانش واقعیه)فعلا دارم روش کار میکنم
البته یه سری پیچیدگی هاش هم بر میگرده به نسخه های قبلی که سعی کردن با فلاش بک یه چیزیایی یاد بیارن ولی خوب

یعنی منظورتون اینه که آموزش نداره؟
من شماره یکش رو یادم نمیاد کی بود ولی خیلی وقت پیش بازی کردم
و شماره دومش رو هم بازی نکردم چون تقریبا مصادف اومدنه 360 شد
و یه سری از بازیها رو نشد بازی کنم
در هر حال اگر اینطور باشه خیلی بده که
شاید یه نفر اصلا 2 شماره قبل رو بازی نکرده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or