Brother in Arms : Hell’s Highway

ببخشید دوست عزیز تاریخ اومدنه بازی چه ربطی به تعداد صفحات تاپیک داره؟
شما یه مطلبی راجع بهش بگو که قابل بحث باشه
ما هم در حد اطلاعات همراهی میکنیم;)

آخه معمولا بازیای خوب قبل از این که بیان کلی دربارش حرف میزنن و اطلاعات میدن
مثلا برو ببین gta فکر کنم حدود 30-40 صفحه قبل از این که بیاد دربارش حرف زدن :eek:
البته نمیخام مقایسه کنم
من که اطلاعاتی ندارم اما اگه اساتید چیزی میدونن بگن:cool:

آخه معمولا بازیای خوب قبل از این که بیان کلی دربارش حرف میزنن و اطلاعات میدن
مثلا برو ببین gta فکر کنم حدود 30-40 صفحه قبل از این که بیاد دربارش حرف زدن :eek:
البته نمیخام مقایسه کنم
من که اطلاعاتی ندارم اما اگه اساتید چیزی میدونن بگن:cool:

متوجه منظورت شدم ولی دوست عزیز قبلا هم گفتم جدیدا بازیهایی که بی سر و صدا تر میان خیلی بهتر از آب در میان
اون GTA هم که مثال زدی جزو بازیهایه خاصه که به دلایله زیادی حاشیه هایی داره و
قابل بحثه و اگر دقت کنی اونطرف هم زیاد خبرسازه
ولی به نظر من این بازی بعد از انتشار قابل بحث و تحلیله و قبل از اومدنش نمیشه
چیزه زیادی در بارش گفت;)

موفق باشی

متوجه منظورت شدم ولی دوست عزیز قبلا هم گفتم جدیدا بازیهایی که بی سر و صدا تر میان خیلی بهتر از آب در میان
اون GTA هم که مثال زدی جزو بازیهایه خاصه که به دلایله زیادی حاشیه هایی داره و
قابل بحثه و اگر دقت کنی اونطرف هم زیاد خبرسازه
ولی به نظر من این بازی بعد از انتشار قابل بحث و تحلیله و قبل از اومدنش نمیشه
چیزه زیادی در بارش گفت;)

موفق باشی

منم موافقم :biggrin1:

روز بیشتر تا اومدن بازی نمونده خبری نیست
سلامتی! اصلا انگار نه انگار که قراره 2 روز دیگه منتشر بشه از سایت ها هم کسی Review نکردن.
البته هر چی که هست،نهایتا تا فردا باید سر و صداش بالا بیاد.

من احساس میکنم بازیه زیاد جالبی نشه نمیدونم چرا ولی تریلرهاش رو دیدم زیاد امیدی بهش نداشت
امین تریلر هایی که GT چند روز اخیر منتشر کرده رو حتما ببین ببینم حرف حسابت چیه.:biggrin1: گیم پلی اصلیه بازی رو کامل نشون میده و بنظرم یه شاهکاره هم از لحاظ گرافیک هم از لحاظ فیزیک بازی که جای هیچ بحثی نداره و فکر نمیکنم همچین فیزیکی تا حالا دیده باشی!! در رابطه با گیم پلی هم حرفی ندارم همون روال قسمت های قبلی رو طی میکنه ولی وقتی فیزیک بازی 180 درجه فرق میکنه دیگه باید حساب خیلی چیزها دستت بیاد .. خیلی خیلی بهتر شده از سری های قبلی من فقط منتظرم ببینم سایت ها چه امتیازی میدن! هر چند هم که میدونم و میتونم حدس بزنم امتیاز ها در چه سطحی داده میشه.

من احساس میکنم بازیه زیاد جالبی نشه نمیدونم چرا ولی تریلرهاش رو دیدم زیاد امیدی بهش نداشتم:confused:

امین نفوز (درست نوشتم :cheesygri) بد نزن ممکنه یک دفعه اینم نا امیدمون کنه بازی عالیه به نظر من یه نمه مشکل Texture داره من همیشه با سریهایه BIA حال کردم امیدوارم این دیگه بترکونه.

سلام
علی من تریلر های E3 ش رو دیدم(تریلرهای جدید رو نمیدونم!!) ولی دقیقا همین مشکلی که حمید رضا گفت رو توش دیدم
کیفیت Texture ها به نظر پایین بود و تو ذوقم زد مشکل دیگه ای ندیدم ازش!

امین یک چیزی بگم تاپیک بترکه نفسهارو حبس کنید ... 1 ...2....3 بازی اولین امتیازشو از مجله OXM گرفت:
9 از 10 کات مثبت:نبردهای فوق العاده و تاکتیکی--گرافیک فوق العاده و واقع گرا--یکی از بهترین تاکتیکال شوترها

نکات بد:مشکل در A.I--بیش از حد استفاده از سیستم کاور--

یه تریلر از بازی دیدم.
از سبک بصری بازی خیلی خوشم اومد.بر خلاف شوتر های دیگه که محیطشون خیلی خشک و بی روح هست. این بازی علاوه بر این که لوکیشن بازی اکثرا جاهای سبز هست بازی مثل نقاشی آبرنگ میمونه و سبکش زیاد ریل نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or