Brink: x360 version

یعنی چی ؟؟
یعنی لینک دانلود بازی تو اینترنت پخش شده...
-------------------
والا ما که درست و حسابی نگرفتیم که قراره چجور بازیی بازی کنیم;;):-/
انگاری iq مون شده منفی زیر رادیکال:d
حداقل یکی بگه بازی های هم سبک داره تو بازار
:دی منم از بس پورتال بازی کردم هیچی حالیم نی:دی
MIRRORS EDGE + COD+MOH+DOOM (البته بدون ترس:دی)+ کاور گیری مساوی BRINK!
من شدیدا منتظر بازیشم!

دوستان یه سری اطلاعات از بازی اومده که خیلی جالبه !

بر اساس گفته های Bethesda تو بازی 102 کادریلیون ( 102 هزار تریلیون ) شخصیت های متنوع و مختلف وجود دارد و همینطور بازی دارای 26000 خط دیالوگ و 4500 صدای مختلف اسلحه !!!

مثلا گفتن 45 شکل مختلف مردن یا تعداد شخصیت ها مختلف بدون رنگ و جزئیات بدن : 4,530,240

که در اخر تعداد کل شخصیت های مختلف و منحصر به فرد ( شامل رنگ و جرئیات بدن ) : 102,247,681,536,000,000

اگه دوست داشتید بقیه رو بخونید --> Bethesda Blog

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1392839:

بر اساس گفته های Bethesda تو بازی 102 کادریلیون ( 102 هزار تریلیون ) شخصیت های متنوع و مختلف وجود دارد و همینطور بازی دارای 26000 خط دیالوگ و 4500 صدای مختلف اسلحه !!!

مثلا گفتن 45 شکل مختلف مردن یا تعداد شخصیت ها مختلف بدون رنگ و جزئیات بدن : 4,530,240

که در اخر تعداد کل شخصیت های مختلف و منحصر به فرد ( شامل رنگ و جرئیات بدن ) : 102,247,681,536,000,000

ها! ای که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::blink::blink::thinking::wallbash::o:blink::-o:-o:-o:-/:-/:-/;;);;);;)
هرچی به زمان عرضه بازی نزدکتر میشم بیشتر مبهمتر میشیم . من چند ساله گیم دارم بازی میکنم ولی نفهیمدم این چجوریه

ها! ای که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::blink::blink::thinking::wallbash::o:blink::-o:-o:-o:-/:-/:-/;;);;);;)
هرچی به زمان عرضه بازی نزدکتر میشم بیشتر مبهمتر میشیم . من چند ساله گیم دارم بازی میکنم ولی نفهیمدم این چجوریه

دوست عزیز این اعداد یعنی بازی دارای customization ( ساختن کاراکتر , لباس , خالکوبی ... ) خیلی بزرگ و وسیعی داره به طوری که شبیه به شخصیت شما خیلی کم امکان داره وجود داشته باشه !!

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1392839:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::o:o:o:o:o:o:o

جان؟؟؟؟؟؟؟ یکی توضیح بده؟؟؟:d

آفش که حال میده!
ولی بنظر من بیشتر بدرد آنلاین و کار تیمی میخوره!
1 سئوال کاستومایز شخصیت تو آفلاین هم هست!؟؟؟؟یعنی میشه شخصیت بسازی بازی کنی؟

آفش که حال میده!
ولی بنظر من بیشتر بدرد آنلاین و کار تیمی میخوره!
1 سئوال کاستومایز شخصیت تو آفلاین هم هست!؟؟؟؟یعنی میشه شخصیت بسازی بازی کنی؟

تا اونجایی که قبلا تو مطالب خوندم اره, هم می تونید گروهتون رو انتخاب کنید هم کلاس کاری و

شخصیت و بقیه چیز ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or