LEON.M کاربر سایت May 23, 2011 #136 کسی میدونه مشکل لود نشدن بافتهای بازی از چیه)xمشکل از رایت کردن یا مشکل از خود بازیه
Empty Box کاربر سایت May 28, 2011 #137 نوشته شده توسط LEON.M: کسی میدونه مشکل لود نشدن بافتهای بازی از چیه)xمشکل از رایت کردن یا مشکل از خود بازیه بیشتر... احتمال زیاد مشکل در رایت بوده - البته من خودم تقریبا یه مرحله بیشتر از بازی رو نرفتم و حالم بد شد و انداختمش کنار ولی برادرم خوشش اومده بود و هر روز بازی میکرد - همچین مشکلی من ندیدم...
نوشته شده توسط LEON.M: کسی میدونه مشکل لود نشدن بافتهای بازی از چیه)xمشکل از رایت کردن یا مشکل از خود بازیه بیشتر... احتمال زیاد مشکل در رایت بوده - البته من خودم تقریبا یه مرحله بیشتر از بازی رو نرفتم و حالم بد شد و انداختمش کنار ولی برادرم خوشش اومده بود و هر روز بازی میکرد - همچین مشکلی من ندیدم...
Kurt117 کاربر سایت May 28, 2011 #138 کسی میدونه مشکل لود نشدن بافتهای بازی از چیه)xمشکل از رایت کردن یا مشکل از خود بازیه بیشتر... بازی رو روی هارد نصب کنید ببینید درست میشه یا نه..............
کسی میدونه مشکل لود نشدن بافتهای بازی از چیه)xمشکل از رایت کردن یا مشکل از خود بازیه بیشتر... بازی رو روی هارد نصب کنید ببینید درست میشه یا نه..............
ghost dog عضو جدید Aug 19, 2011 #139 عجب بازی بی خودیه از sniper هم بدتره حتی ارزش امتحان کردنم نداره
A AMINVAHID کاربر سایت Aug 28, 2011 #140 با تمام احترام به دوستان میتونم بگم که .................. مزخرف ترین بازی هست. نمیدونم هدف ساختشون از این بازی چیه شخصیت هاش مثل خیارن که تهش گاز زده شده باشه
با تمام احترام به دوستان میتونم بگم که .................. مزخرف ترین بازی هست. نمیدونم هدف ساختشون از این بازی چیه شخصیت هاش مثل خیارن که تهش گاز زده شده باشه