Brink: x360 version

نه بابا!بازیه خوبیه!البته از عکس ها و تریلر هاش که اینطور برمیاد.
روز اولی که تاییدش کردن اصلا بهش نمیخورد بازیه آینده داری باشه ولی فعلا که چیزه دیگه ای نشون داده.مخصوصا جو بازی.
منتظریم ببینیم چی میشه...

تريلرهاشو كه ديدم واقعا عالي بود ! اصلا فكر نميكردم اينقدر خوب باشه ! گيم پلي خيلي خوب و سريعي داره . وقتي شيرجه ميزنه ميپره پشت يه چيزي كاور ميگيره هم خيلي باحاله :biggrin1: گرافيكش هم خيلي خوبه

سلام
منم بالاخره این عکسا و تریلر ها رو دیدم به نظر من یعنی با اون چیزی که من دیدم خیلی خوبه یعنی یه چیزی تو مایه های فوق العاده است:دی
از اون بازی هایی که من دوست دارم:دی
کاور گیریش هم به نظرم جالب و خوب بود.
ایشالا که بازی خوبی بشه. من که خیلی منتظرشم.
یه چیز دیگه این هم موقعی که ادما رو می کشت xp میداد. من فکر کنم شاید مثل borderland باشه

منم تریلر رو بالاخره دیدم
بازی خیلی جالب بود و کلا از بازی های دیگه به نحو احسن تقلید شده بود و جو و گیم پلی خیلی گیرا بود
ولی همه چیز بازی واقعی هست غیر از این کاراکترها که عجیب تو زوق می زنن!اگه قراره از این مدل ها استفاده بشه بهتر بود از سل شید یا کلا گرافیک کارتونی استفاده می شد تا یه گرافیک realistic!
یه سری کاراکتر ها خشن و گنده این بازی کم داره و الا همه جوره خوب کار شده

منم تریلر رو بالاخره دیدم
بازی خیلی جالب بود و کلا از بازی های دیگه به نحو احسن تقلید شده بود و جو و گیم پلی خیلی
شما هنوز تریلر را ندیده بودید که داشتید تو تاپیک تصاویرش نظر ول میدادی ؟! تبریک !

یه سری کاراکتر ها خشن و گنده این بازی کم داره و الا همه جوره خوب کار شده

این تریلر همش از یه محیط و یک مرحله هست چطور انتظار دارید کل بازی هرچی داره یا نداره را بریزن برات نشون بدن ؟

شما هنوز تریلر را ندیده بودید که داشتید تو تاپیک تصاویرش نظر ول میدادی ؟! تبریک !
من فقط همون جور که گفتم بخاطر فن بازی های بچه گونه شما اون حرف ها رو زدم!;)

این تریلر همش از یه محیط و یک مرحله هست چطور انتظار دارید کل بازی هرچی داره یا نداره را بریزن برات نشون بدن ؟
چه ربطی داشت!:confused:
مگه قرار هست توی هر مرحله مدل کاراکتر ها عوض بشه!؟

من فقط همون جور که گفتم بخاطر فن بازی های بچه گونه شما اون حرف ها رو زدم!;)
کافر همه را به کیش خود پندارد :laughing:

چه ربطی داشت!:confused:
مگه قرار هست توی هر مرحله مدل کاراکتر ها عوض بشه!؟

تو بازی به هر شخصی حتی دشمن هم یه کارکتر حساب میشه . پس شما تو یه مرحله نمیتونید تمام کاراکتر ها را ببینید .
مگر اینکه منظورت کاراکتر خودت و همراهات باشه .

فوق العادست اين بازي ! من كه شديدا بهش اميد دارم . به نظر بازي كاملي مياد . گيم پلي فوق العاده اي داره .

BRINK GDC10 cinematic trailer
brink_176_31210.jpg

اين تريلر بسيار زيباست حتما ببينين .

1 کم شبیه borderland هست نیست من تریلر رو دیدم با این عکسا مثل قبل از کارتونی شدن borderland هست:eek:

اگه اون 2 تا تريلر گيم پلي رو ديده باشي متوجه ميشي بازي فوق العاده جذاب هستش به نظر من شباهتي به borderland نداره :biggrin1: اينجور حركاتي كه انجام ميده ( مثل mirror's Edge ) بازي رو خيلي چذاب كرده . چون FPS هم هست جذابيت 2 برابر شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or