Borderlands , X360 Version

بچه ها راست ميگن این بازی هم مشکل داره ميزنن بنمون ميکنن؟
يعنی مثل هيلو 3 شده که حتی اگر نسخه Full Stealth هم باشه بازم ميتونن شناساييت کنن؟!
من چيکار کنم فری جون؟ :دی

بچه ها راست ميگن این بازی هم مشکل داره ميزنن بنمون ميکنن؟
يعنی مثل هيلو 3 شده که حتی اگر نسخه Full Stealth هم باشه بازم ميتونن شناساييت کنن؟!
من چيکار کنم فری جون؟ :دی

باید صبر کنید یه لینک معتبر تائید شده ازش منتشر بشه :دی.

باید صبر کنید یه لینک معتبر تائید شده ازش منتشر بشه :biggrin1:.
ای بابا فری جان جيگر جان لينکای سالمش که آمده ، ABGX هم تاييد کرده اما ميگن این بازی مثل هيلو 3 مشکل داره ، يعنی اگر FullStealth هم بزاری بازی کنی بازم ميتونن شناساييت کنن!! من ميترسم!

درود
ای بابا فری جان جيگر جان لينکای سالمش که آمده ، ABGX هم تاييد کرده اما ميگن این بازی مثل هيلو 3 مشکل داره ، يعنی اگر FullStealth هم بزاری بازی کنی بازم ميتونن شناساييت کنن!! من ميترسم!
يعني من كه الان بازي رو گرفتم جايز نيست بذارمش تو كنسول ؟! :biggrin1:
تعداد اسلحه در اين بازي به مقدار بسيار زيادي , زياد هستش :biggrin1:
بازی های که Nuke میشن خیلی خطرناک هستن.

1. اول اینکه بعضی هاشون ایراد حجمی دارن یعنی حجمشون از حد قانونی بالاتره و 360 نمیتونه بخونه که اگر هم بخونه بلافاصله توسط MGS شناسائی و منهدم میشید :دی.
  2. دوم اینکه ممکنه نسخه ریویو باشه که در این صورت احتمالا بازی کامل نیست و مشکلاتی به همراه داره که در این صورت هم دوباره بلافاصله توسط MGS شناسائی و منهدم میشید :دی.
  3. سوم اینکه شاید Full Stealth نباش که در این صورت بازی روی کنسول های با fw بالا جواب نمیده و اگر هم بده درصد بن شدن بالا میره.
از همیه اینها بگذریم هیچ فروشنده ی فکر ما رو نمیکنه. Nuke یا غیر Nuke، برای اونها مهم اینکه اجرا بشه و بفروشن و پولش رو بگیرن. فقط یک نفره که بازی های 100% اطمینان دار همراه FS کامل میفروشه که اونم همین فردین خودمونه ( عضو تحریریه ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or