Borderlands , X360 Version

به خدا گیم اسپات برگرده همون سیستم اعشاری رو به کار بندازه به نفع خودش هم هست !
فکر نمیکنم دیگه 2 نسخه ی 2 کنسول انقدر تفاوت داشته باشن !!
گندش رو درآورده .
=====
من تا اومدم یه کامنت بدم، تعداد کامنت‌ها از 2300 رسید به 2800 :دی باز کردن صفحه جدید تقریبا غیر ممکن بود
بی خیال مهدی ! :دی تو سر همین BL موندی دیگه PS3 Slim پیشکش !:دی

آخرین ویرایش:
خب من بدون هیچ ترس و واهمه ای این بازی رو انداختم تو حلق کنسول و باید بگم عشق ُ حال است ُ صفا :d
یعنی واقعا بهتر از اون چیزی هست که فکر میکردم !:love:

بازی با انتخاب یه کرکتر از بین 4 تا کرکتر موجود انتخاب میشه :d من Hunter (همونی که پیشونی بند داره ) داره رو انتخاب کردم ! چون میدونستم اون دختره اسنایپیه صاحاب داره :d (البته نیم ساعت بیشتر بازی نکردم )
شما تو بازی مثل MGS 4 که یه رباط کوچک همراهش بود یه رباط همراه دارین که راهنماییتون میکنه ! در مواقع نیاز شما باید با پیدا کردن کیت تعمیر اونو تعمیرش کنید که با هر عملی XP مورد نظر رو میگیرید ! با شلیک به هر نقطه از بدن دشمنان مثلا پا ، سینه و شکم ، دست و سر شما مقدار متفاوتی XP میگیرید ! همچنین با کشتن دشمنان Xp میگیرید و در کل Level Up میشید ! ( خُ مثلا بازی RPG هم هستا :d)
کلا بازی خدایی هست فقط باید درست حسابی براش وقت بزارین و مثل من نباشین که وقت هیچی رو نداره :d
خوش بگذره :d

الان من تو پست قبلی که دادم تره خورد میکردم ؟

:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

ممنون بابت توضيحات ! من در موردش خونده بودم مخم سوت كشيد ! ولي اين چند روز اينقدر گفتن بازي كني بن ميشي هنوز بازي نكردمش :biggrin1: كاملا مشخصه بايد شديدا براش وقت بذاري !

راسته ميگن نيم ميليون اسلحه داره ؟! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or