در اصل 87 بازیلیون که میشه بینهایت تا !!!.
دقيقش 17 ميليون و 700 هزرا تا بود فكر كنم كه بازم ميشه همون بينهايت تا :biggrin1: واقعا عظمت بازي تا چه حد آخه :biggrin1:
در اصل 87 بازیلیون که میشه بینهایت تا !!!.
شهاب این طوری نیست که چند میلیون تا اسلحه کاملآ متفاوت توی بازی باشه ! بهتره بگیم چند میلیون تا ترکیب از اسلحه ها توی بازی وجود داره.من موندم انقدر اسلحه رو چجوری توی یه بازی جا دادن!ارتش هم باشه دیگه جا نداره چه برسه به 9 گیگ!
فکر کنم 2 میلیون و 3 صد تاس!
شهاب این طوری نیست که چند میلیون تا اسلحه کاملآ متفاوت توی بازی باشه ! بهتره بگیم چند میلیون تا ترکیب از اسلحه ها توی بازی وجود داره.
مثلآ اسلحه X با 50 تا رنگ , خودش 50 تا اسلحه حساب شده. هرکدوم از اون 50 تا رنگ , وقتی یه دوربین روی اسلحه بیاد باز هم شمارش میشن ! مثلآ اسلحه X آبی با دوربین , اسلحه X قرمز با دوربین , یعنی همون یه اسلحه در رنگهای مختلف و با دوربین یا بی دوربین 100 تا حساب میشه. حالا خود دوربین مثلآ اندازه ها و رنگهای مختلف داره که تنوع رو فوق العاده بالاتر میبره ! بعد خشاب 20 تایی , 30 تایی یا ... به اسلحه اضافه کنی و دوباره با رنگها و دوربین و ... ترکیب کنی , به چند هزار ترکیب میرسه !
البته من خودم بازی نکردم و این مطلب بالا رو طبق چیزایی که برداشت کردم گفتم. دوستانی که بازی کردن بهتر میتونن توضیح بدن.
___
اخر بازی رو بگیریم یا نه ؟
گرافیک خوبی داره ؟
داستان خوبی داره ؟
تو چه مایه هایی هست بازی ؟
نسخه ی کاملش تهران اومده ولی من مشهدو نمی دونم !!بازي الان نسخه سالمش هست ميخوام فردا بگيرم يا نه nuke هست؟؟
راستي من مشهدم اينجام هست هست نسخه سالمش؟
علتشو نگفتن چرا اختلاف داره امتیازا
به خدا گیم اسپات برگرده همون سیستم اعشاری رو به کار بندازه به نفع خودش هم هست !
فکر نمیکنم دیگه 2 نسخه ی 2 کنسول انقدر تفاوت داشته باشن !!
گندش رو درآورده .