Borderlands , X360 Version

بفرمایید .
borderlands%284%29.jpg

سلام
من اصولاً با گرافیک Cell Shade مشکل دارم ولی این بازی به نظر چیز جالبی میاد...
یه نکته هم راجع به همین بحث اسلحه ها و اینا بگم،اینکه تجربه ثابت کرده بازی هایی که گیم پلی منحصر به فرد دارن و سعی میکنن با یه سری المان جدید خودشون رو از بقیه جدا کنن هرچه منحصر به فردتر بشن باگ هاشون هم بیشتر میشه(Fracture،Bionic Commando)امیدوارم این بحث اسلحه ها چنین سرنوشتی نداشته باشه...

سلام
یه نکته هم راجع به همین بحث اسلحه ها و اینا بگم،اینکه تجربه ثابت کرده بازی هایی که گیم پلی منحصر به فرد دارن و سعی میکنن با یه سری المان جدید خودشون رو از بقیه جدا کنن هرچه منحصر به فردتر بشن باگ هاشون هم بیشتر میشه(Fracture،Bionic Commando)امیدوارم این بحث اسلحه ها چنین سرنوشتی نداشته باشه...

نگو محمد... :biggrin1:
Prince of Persia / XIII شاهکار بود... رنگ بندی ها زنده و قشنگ ... آدم روحش حال مياد

ولی محمد جون... پيشنهاد ميکنم حتماً تريلر های اين بازی رو ببينی ...

سلام

چرا باگهاشون بیشتر میشه ؟

چرا باگهاشون بیشتر میشه ؟
چون معمولاً تا یه سبک گیم پلی جدید بخواد تکمیل شه باید چند سالی چندتا بازی فدا شن تا اون سبک گیم پلی به بلوغ برسه...مثلاً اگه روزی روزگاری Fracture 2 عرضه بشه میشه حدس زد که گیم پلیش به مراتب از قسمت قبلی کاملتر و بهتر خواهد بود...
نگو محمد... :biggrin1:
Prince of Persia / XIII شاهکار بود... رنگ بندی ها زنده و قشنگ ... آدم روحش حال مياد
البته نگفتم بدم میومد گفتم زیاد میونه ی خوبی نداشتم...:biggrin1:
یه دونه یا دوتا تریلر(همونایی که همتون دیدن)رو دیدم...خوشم اومد ازش...
راجع به Prince Of Persia هم کاملاً موافقم(جزء یکی از دلایلی بود که تا حدودی نظرمو نسبت به Cell Shade عوض کرد).

این بازی منو یاده بازی زیبای XIII که برای PC بود میندازه واقعا یادش بخیر بی صبرانه منتظر این بازی خواهم بود مخصوصا با محیط گرافیکیش بیشتر حال میکنم توی محیط کارتونی زیبا:cheesygri:cheesygri:laughing:

حال تعداد اسلحه های زیاد توی مولتی پلیر بیشتر مشخص میشه که ظاهرا این بازی نداره. البته جای تعجبی هم نداره چون با وجود این تعداد اسلحه که حالا میگیم یک سومشون فقط متفاوت باشن و بقیه یه تفاوت های جزئی داشته باشن، موازنه ی بازی توی مولتی پلیر کار حضرت فیله!

به نظر باحال میاد اما من نمی دونم چرا جدیدا هر چی نقش آفرینی خوبه با حال و هوای آینده و آخرزمانی هست، چه قدر من از این تم بدم میاد!!

ب درسته گفتن 3 میلیون ولی احتمالا نصفشون با هم فرقی ندارن.مثلا کلت با خشاب با ظرفیت 10 تیر/ 20 تیر /30 تیر/ دوربین دوربرد/ نزدیک برد/ با رنگ صورتی/ قهوه ای/ سیاه.خب حالا هر کدوم از اینا رو اگه با بقیه ترکیب کنیم یه عالمه میشه

1.5 میلیون اسلحه هم توی هیچ بازی ندیدم! باز هم زیاده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or