Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
سلام
من اصولاً با گرافیک Cell Shade مشکل دارم ولی این بازی به نظر چیز جالبی میاد...
یه نکته هم راجع به همین بحث اسلحه ها و اینا بگم،اینکه تجربه ثابت کرده بازی هایی که گیم پلی منحصر به فرد دارن و سعی میکنن با یه سری المان جدید خودشون رو از بقیه جدا کنن هرچه منحصر به فردتر بشن باگ هاشون هم بیشتر میشه(Fracture،Bionic Commando)امیدوارم این بحث اسلحه ها چنین سرنوشتی نداشته باشه...
سلام
من اصولاً با گرافیک Cell Shade مشکل دارم ولی این بازی به نظر چیز جالبی میاد...
یه نکته هم راجع به همین بحث اسلحه ها و اینا بگم،اینکه تجربه ثابت کرده بازی هایی که گیم پلی منحصر به فرد دارن و سعی میکنن با یه سری المان جدید خودشون رو از بقیه جدا کنن هرچه منحصر به فردتر بشن باگ هاشون هم بیشتر میشه(Fracture،Bionic Commando)امیدوارم این بحث اسلحه ها چنین سرنوشتی نداشته باشه...
چرا باگهاشون بیشتر میشه ؟
البته نگفتم بدم میومد گفتم زیاد میونه ی خوبی نداشتم...:biggrin1:نگو محمد... :biggrin1:
Prince of Persia / XIII شاهکار بود... رنگ بندی ها زنده و قشنگ ... آدم روحش حال مياد
این باکس شات جدیدش بهتر شده.
Game Spot با لوگوی بازی یه باکسشات ساخته بود !!!این باکسشات اصلی بازیه که خیلی هم باحاله ... معنی قشنگی داره ...
شاتها عالی هستن، ممنون. مُجلی پیش نیاد جزو عناوین غــــــول امسال میشه .
ب درسته گفتن 3 میلیون ولی احتمالا نصفشون با هم فرقی ندارن.مثلا کلت با خشاب با ظرفیت 10 تیر/ 20 تیر /30 تیر/ دوربین دوربرد/ نزدیک برد/ با رنگ صورتی/ قهوه ای/ سیاه.خب حالا هر کدوم از اینا رو اگه با بقیه ترکیب کنیم یه عالمه میشه