Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازیه یه جورایی رو اعصابه یا اینکه من چون تازه شروع کردم اینجوری به نظرم میاد؟
1-چه طور میشه مراحل اصلی و فرعی رو تشخیص داد؟اونی که بالاش نوشته story همون اصلیاست و اون optional (البته فکر کنم) فرعیه درسته؟
2-من همون اول بازی هستم.همون جا که با یارو sir فلان آشنا میشیم.آیا یه مرحله قبلش هم ماموریت فرعی داشت؟(از همون اول بازی که روبات عقب افتاده میارتت پیش این sir)
3-مثلا من لول 3 هستم نمیتونم ماموریت فرعی لول پنج برم درسته؟
4-خدایی تک نفره رفتن پدر آدمو در میاره.کسی بوده تک نفره تمومش کرده باشه؟

این بازیه یه جورایی رو اعصابه یا اینکه من چون تازه شروع کردم اینجوری به نظرم میاد؟
1-چه طور میشه مراحل اصلی و فرعی رو تشخیص داد؟اونی که بالاش نوشته story همون اصلیاست و اون optional (البته فکر کنم) فرعیه درسته؟
2-من همون اول بازی هستم.همون جا که با یارو sir فلان آشنا میشیم.آیا یه مرحله قبلش هم ماموریت فرعی داشت؟(از همون اول بازی که روبات عقب افتاده میارتت پیش این sir)
3-مثلا من لول 3 هستم نمیتونم ماموریت فرعی لول پنج برم درسته؟
4-خدایی تک نفره رفتن پدر آدمو در میاره.کسی بوده تک نفره تمومش کرده باشه؟

1-آره
2-نه فکر نکنم فرعی های اول بازی مسخره است از وقتی وارد sanctuaryمیشی به نظر من فرعی ها لذت بخش میشه
3-چرا میتونی اما یکم سخته کارت اما XPخوبی گیرت میاد
4- آره راحت میشه فقط باید جوری تنظیم کنی که هر استوری میشن که میری با لولت مطابقت داشته باشه

اديتوري واسه بازي نيومده كه سيو هامو ويرايش كنم ، لولمو ببرم بالا؟

چرا اومده.
لینک:
Borderlands 2 Save Editor Revision 125 | Se7enSins Gaming Community

کارهای مقدماتی باهاش آسونه و هرکاری که بگی ازش برمیاد. حتی می تونی اسلحه هم باهاش بسازی!
فقط حواست باشه خود سیوت رو نذاری توش. فایل با فرمت .sav رو باید توش بالا بیاری.

يه چيزي بگم نخنديد / ديروز بازي هيلو4 اورجينال دستم رسيد يه نيم ساعتي بازيش كردم بعد گفتم فعلا ولش كن بوردرلندز بزنم . نه اينكه از هيلو خوشم نيومد نه؟ اتفاقا عاشق گرافيك و گيم پلي هيلو شدم ولي اين بوردرلندز وافعا بازي اعتياد اوريه .بدجوري معتادت مي كنه . من كه هرشب تو بازيش پلاسم تصميم دارم به بالاترين لول برسم و همه ماموريتاشو انجام بدم

سلام به همه !
چند تا سوال برام پیش اومده راجع به این بازی :
1.قضیه item of day تو فروشگاهها چیه ؟
2.کلا اینجوری شده که هر منطقه از بازی رو اگه از وجود دشمنان پاک کنم بعد برای انجام ماموریت دیگه ای برگردم اونجا همه دشمنان رو دوباره باید بکشم حتی غولهای بازی هم هستند بخاطر همین خیلی کم تو بازی پیش رفتم میخاستم بپرسم برای شما هم همینجوریه ؟
3.نمیشه 2 تا سیو از بازی ایجاد کرد ؟

سلام به همه !
2.کلا اینجوری شده که هر منطقه از بازی رو اگه از وجود دشمنان پاک کنم بعد برای انجام ماموریت دیگه ای برگردم اونجا همه دشمنان رو دوباره باید بکشم حتی غولهای بازی هم هستند بخاطر همین خیلی کم تو بازی پیش رفتم میخاستم بپرسم برای شما هم همینجوریه ؟

salam
1-چیز خاصی نیست-فقط میگه که امروز این جنس برای فروشه-اسلحه هایی که تو خود بازی پیدا میکنی خیلی سرتر از این فروشگاهه
2-بله همینطوریه
3-میتونی با شخصیتهای مختلف سیوهای مختلف بسازی-با یه شخصیت فقط یه سیو میتونی سازی(البته میتونی دوباره همون شخصیتو انتخاب کنی و از اول بری)

سلام به همه !
من هم اول این مشکل داشتم اما یکم که لول بالا رفت برای اینکه این مشکل نداشته باشم و دوباره مجبور نشم همه رو دوباره بکشم چند ماموریت که در یک منطقه هست همزمان میرم یکم سخت میشه در لحظه اما در کلش خیلی جلو میفتی مخصوصا اون اخرا که اگر بخوای تک تک ماموریت هارو بری حسابی سرویس میشی

خب منم با gaige بازی رو شروع کردم رسما :d 2 روز با زیرو رفتم دیدم له لهه بنده خدا بیخیالش شدم
مال شما کرش و هنگ و اینا نداره؟پدر منو در آورده رسما

منم اتفاقا همون مراحل اولش بازیو ول کردم.کلا نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم.نه اینکه بازیش بد باشه.خیلی ها هم از این بازی خوششون اومد.ولی نمیدونم چرا من دیگه نتونستم برم سراغش؟به نظرم بازی خوب هستش که گیمر رو به طرف خودش بکشونه.
یه سوال:نشونه گیری با تفنگ رو نمیشه یه کاری کرد که بهتر بشه؟منظورم مثل مدال افتخار یا cod نیست که نشونه گیری باهاش راحت باشه.مثلا باید کل خشاب رو خالی کنی شاید دو تا تیر به طرف بخوره.لطفا یه نفر راهنمایی کنه شاید منم برگشتم سمت بازی و تمومش کردم.ممنون

منم اتفاقا همون مراحل اولش بازیو ول کردم.کلا نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم.نه اینکه بازیش بد باشه.خیلی ها هم از این بازی خوششون اومد.ولی نمیدونم چرا من دیگه نتونستم برم سراغش؟به نظرم بازی خوب هستش که گیمر رو به طرف خودش بکشونه.
یه سوال:نشونه گیری با تفنگ رو نمیشه یه کاری کرد که بهتر بشه؟منظورم مثل مدال افتخار یا cod نیست که نشونه گیری باهاش راحت باشه.مثلا باید کل خشاب رو خالی کنی شاید دو تا تیر به طرف بخوره.لطفا یه نفر راهنمایی کنه شاید منم برگشتم سمت بازی و تمومش کردم.ممنون
والا منم زیاد نمیتونم برم سراغش از بس که وسطش هنگ میکنه کنسولم :d هر وقت بازی رو از یه سایت ایرانی گرفتیم مشکل داشتیم
برای نشونه گیری هم خو هر تفنگی یه accuracy معینی داره که تو مشخصاتش واضحه در ضمن recoil یا لگد اسلحه هم هست که وقتی پشت هم شلیک میکنی تاثیر خودشو میزاره . ولی در کل اگر accuracy اسلحت بالا باشه مثل 95 96 اینا امکان نداره درست نشونه بگیری و تیرت به هدف نخوره

راس میگه هدفگيريش خیلی سخته ، من هرچقد سعی میکنم هدشات کنم نمیشه مجبارم به قوله دوستمون یه خشاب رو یارو خالی کنم،
والا من که دنباله تموكردنه بازی نیستم منتظرم نت ه نامحدودم وصل شه که لايوشو بازی کنم،
کسی اینجا لايو بازيشو کرده؟؟ خوبه؟؟
اگه کسی هست منو ادد کنه با هم بازی کنیم ،
JuST CaLm DwN

راس میگه هدفگيريش خیلی سخته ، من هرچقد سعی میکنم هدشات کنم نمیشه مجبارم به قوله دوستمون یه خشاب رو یارو خالی کنم،
والا من که دنباله تموكردنه بازی نیستم منتظرم نت ه نامحدودم وصل شه که لايوشو بازی کنم،
کسی اینجا لايو بازيشو کرده؟؟ خوبه؟؟
اگه کسی هست منو ادد کنه با هم بازی کنیم ،
JuST CaLm DwN
لذتش به انلاينشه:dمخصوصا وقتي ٤ نفره بازي ميكنيد
هدف گيريش كه خيلي اسونه نميدونم چجوري شما مشكل داريد ئ، بعد براي هدشات اسنايپر بيشتر جواب ميده تا اسلحه هاي ديگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or