Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سلام
دوستان این ماد برای B2 ـه که کارای خوبی میشه کرد باهاش ...
دقیق متوجه نشدم بعضی مراحل ـش باید چی کار کرد ... کسی فهمید بگه !

pre_1350334724__borderlands_2_mod_tool.png

How to use:
1. Download and install Python 2.7.3 (Kepp the Python Install Directory to the default location, for easy use).

2. Download the ZIP/RAR found at the "Download" section of this post.
3. Extract the 'SaveGame.sav' from your SaveXXXX.sav file. This can be done by placing the SaveXXXX.sav into Horizon and clicking 'contents'.
4. Create a folder and place all of the contents in it (including the ZIP and Save files).
5. Rename the 'SaveGame.sav' which was extracted from SaveXXXX.sav to something other than SaveGame.sav, E.G: 'Save.sav'.
6. Run the application (The application will require .NET Framework 4.0).
7. Where it says 'Data Location' navigate to the FOLDER which contains all of the contents (the application, savefile.py & your save).
8. Where it says 'savefile.py Name' leave it as savefile.py (if you've change the file savefile.py then modify this)!
9. Where it says 'Game Save Name' input the name of the savegame.sav you renamed (E.G: Save.sav).
10. Modify the save how you like.
11. Click "Mod Borderlands 2".
12. Wait for the DOS to close and you should then see a file in the directory which contains all of the information named 'SaveGame.sav'.
13. Replace the SaveGame.sav within the SaveXXXX.sav contents (using Horizon).
14. Rehash and resign your save.
15. Move the save to your USB/HDD.

لینک دانلود

این کار رو بکنیم اچیومت هم میده یا نه دیگه باید بیخیال اچیومت شد؟

کلا استفاده از این ابزارها تاثیری توی اچیومنت نمیگذاره , چون قانونی نیست. میتونی اچیومنتها رو بگیری.
ترفندهایی که توی خود بازی گنجانده شده باعث ازکار افتادن اچیومنت میشه .

دوستان عزيز ديشب بازي را تموم كردم درحالي كه لول 33 بودم ولي هنوز كلي ماموريت فرعي داشتم كه هنوز تمومشون نكردم پس بازي از نظر من تموم شده نيست خوب تا اينجا قسمت خوب ماجراست ولي وقتي كه خاستم بقيه بازي را با شخصيت ديگري پيش برم و يه جورايي خنگ زدم يا ضعف بازيه new game زدم كه بازي از اول لول برگشت و از لول 1 منو بگو كه از عصبانيت و ناراحتي داشتم منفجر مي شدم
)x)x)x)x

پسر با اين همه كمبود وقتي كه داشتم برا بازي ايمانم دراومد تا به اين لول 33 رسيدم حالا مفت مفت از دستش دادم ؟به هرحال تا الان هم ناراحت اين قضيه هستم ديگه حسش نيست از اول شروع كنم و با اين همه حجم بازي كه تو نوبت هستند بخام دوباره ...
راستي راهي نيست كه به همون لول قبليم برگردم .كاش سازندگان گزينه new game+ در بازي مي ذاشتند.ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايي بفرمايند.

دوستان عزيز ديشب بازي را تموم كردم درحالي كه لول 33 بودم ولي هنوز كلي ماموريت فرعي داشتم كه هنوز تمومشون نكردم پس بازي از نظر من تموم شده نيست خوب تا اينجا قسمت خوب ماجراست ولي وقتي كه خاستم بقيه بازي را با شخصيت ديگري پيش برم و يه جورايي خنگ زدم يا ضعف بازيه new game زدم كه بازي از اول لول برگشت و از لول 1 منو بگو كه از عصبانيت و ناراحتي داشتم منفجر مي شدم
)x)x)x)x

پسر با اين همه كمبود وقتي كه داشتم برا بازي ايمانم دراومد تا به اين لول 33 رسيدم حالا مفت مفت از دستش دادم ؟به هرحال تا الان هم ناراحت اين قضيه هستم ديگه حسش نيست از اول شروع كنم و با اين همه حجم بازي كه تو نوبت هستند بخام دوباره ...
راستي راهي نيست كه به همون لول قبليم برگردم .كاش سازندگان گزينه new game+ در بازي مي ذاشتند.ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايي بفرمايند.

اگه درستیادم باشه , اون کاراکتر قبلیت ازبین نرفته .
روی منو که رفتی دکمه Y رو بزن و اون کاراکتر قبلیت رو انتخاب کن.
هم میتونی ادامه بازی قبلیت رو بری تا ماموریت جانبی ها رو کامل کنی و هم میتونی با همون کاراکتر یه دور جدید رو روی درجه سختی شروع کنی(همه چی صفر میشه اما ماموریتها XP بیشتری میده)

Confference call shutgun+ The bee shield( با كشتن warrior ميتونيد بگيريدش) هيولاس ، همه ي باس هارو ميشه راحت كشت
چند تا گليچ جديد هم هست مثل infinite health و....

دوستان نمي دونم اين اتفاق يا باگ براتون تو بازي افتاده يا نه ؟ بعضي وقتا هرچه با اسلحه ها شليك مي كنم تيري از اونا كم اصلا نميشه اتفاقا اين خيلي تو كشتن بعضي از باسه ها كمكم كرد. الان يه اسلحه ايي پيدا كردم كه اصلا چيزي از تيراش كم نميشه .حتي از بازي كه خارج مي شم هم اين باگ از بين نمي ره .نمي دونم شايد يه امتيازيه كه در ازاي دريافت بعضي از اسلحه ها به كاربران مي ده . شما چطور؟

دوستان نمي دونم اين اتفاق يا باگ براتون تو بازي افتاده يا نه ؟ بعضي وقتا هرچه با اسلحه ها شليك مي كنم تيري از اونا كم اصلا نميشه اتفاقا اين خيلي تو كشتن بعضي از باسه ها كمكم كرد. الان يه اسلحه ايي پيدا كردم كه اصلا چيزي از تيراش كم نميشه .حتي از بازي كه خارج مي شم هم اين باگ از بين نمي ره .نمي دونم شايد يه امتيازيه كه در ازاي دريافت بعضي از اسلحه ها به كاربران مي ده . شما چطور؟

آره برای منم همچین چیزی یه بار شد.وقتی فهمیدم تیرام کم نمیشه انقدر بازی کردم 5 تا لول گرفتم خسته شدم اومدم بیرون بعدش که رفتم تو بازی دیدم تیرام کم میشن :دی
منم احساس میکنم باگ باشه چون من جایی بودم که 30-40 تا دشمن داشتن بهم حمله میکردن یهو افت فریم شدیدی پیدا کردم و یهو دیدم تیرام اینطوری شدن.

آره برای منم همچین چیزی یه بار شد.وقتی فهمیدم تیرام کم نمیشه انقدر بازی کردم 5 تا لول گرفتم خسته شدم اومدم بیرون بعدش که رفتم تو بازی دیدم تیرام کم میشن :دی
منم احساس میکنم باگ باشه چون من جایی بودم که 30-40 تا دشمن داشتن بهم حمله میکردن یهو افت فریم شدیدی پیدا کردم و یهو دیدم تیرام اینطوری شدن.
اين گليچه حالا واسه شما اتفاقي اينجوري شده، اما يه pistol توي بازي هست اصلا تيرش تموم نميشه اسمش يادم رفته

با سلام و درود.
لطفا راهنمايي كنيد توي كوئست rescue bloodwing هر جا ميگردم اون احتمالا پرنده را پيدا نمي كنم يه در بزرگ هست اونم بسته . چكار كنم ؟ چطوري بهش برسم ؟

دارن کلید طلای میدن برای فردا و پس فردا فقط باید یه اکانت شیفت بسازید

به ترتیب ساعت های

2:30 نصف شب فردا

7:30 صبح فردا

1:30 فردا

7:30 فردا

12:30 پس فردا

هر کدوم 3 ساعت اکتیو هستند

2 تا اولی هارو نمی تونم بگیرم دیر وقته ولی 3 تای دیگه رو حتما میگیرم ... از دست ندید ...

--

آقا این رولور های ( 7 تیر ) ها چقدر خفنند لامسب از همه چی قوی ترند یه بنفشش دستم بیافته تا آخر بازی دیگه همه رو میزنم :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or