Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان فقط با لول آپ کردن بهت Skill point میده؟ راه دیگه ای نداره؟

و من اولای بازی هستم و لولم 8 ولی فقط 5 تا skill point بهم داده تا اینجا قضیه چیه اگه مصرفشون نکنیم از بین میرن؟

و یکی از مراحل فرعی رو تموم کردم و یه سر بهم داد اون به چه دردی میخوره؟
نمیدونم مثل اینکه برا ادیت کارکترت به درد میخوره من روش A زدم محو شد !!! :دی

دوستان فقط با لول آپ کردن بهت Skill point میده؟ راه دیگه ای نداره؟

و من اولای بازی هستم و لولم 8 ولی فقط 5 تا skill point بهم داده تا اینجا قضیه چیه اگه مصرفشون نکنیم از بین میرن؟

و یکی از مراحل فرعی رو تموم کردم و یه سر بهم داد اون به چه دردی میخوره؟

آره لولت بره بالا بهت skill point میده . بعدش ازشونم استفاده نکنی اتفاقی نمی افته .
چه کاریه ازشون استفاده نمی کنی :|:دی !!
اون سری هم که بهت داد اگه بری تو لیست تجهیزاتت ، رو اون سره کلیک کنی ، میره تو قسمت ادیت کارکتری که انتخاب کردی و قسمت Head ـش قابل تغییر هستش .

آره لولت بره بالا بهت skill point میده . بعدش ازشونم استفاده نکنی اتفاقی نمی افته .
چه کاریه ازشون استفاده نمی کنی :|:دی !!
اون سری هم که بهت داد اگه بری تو لیست تجهیزاتت ، رو اون سره کلیک کنی ، میره تو قسمت ادیت کارکتری که انتخاب کردی و قسمت Head ـش قابل تغییر هستش .

نه که خیلی میشه سر کارکتر رو دید حالا بیای ادیتشم بکنی:d

بعد اگه با لول آپ من 8 هستم پس چرا همش 5 تا بهم داده؟

تو همون جایی که همه ی دوستات هستن.اون منطقه ی خودتون.اسمش یادم نیست.senctury یه همچین چیزی بود
برو اونجا یه دستگاهی هست که توش داره نشون میده لباسا و کله داره عوض میشه.
پس فکر کنم من هنوز به اونجا نرسیدم
تازه با اون کشتی و اون روباته رفتم به سمت اون جزیره یخی جدیده که توش ماشین داره :دی

پس فکر کنم من هنوز به اونجا نرسیدم
تازه با اون کشتی و اون روباته رفتم به سمت اون جزیره یخی جدیده که توش ماشین داره :دی
مرحله های ابتدایی هم با یه نفر آشنا میشی که دست راستش رباتیه و کلاه کابویی داره.تو همون محوطه اگه خوب بگردی اون ته یه همچین چیزی که گفتم توش هست

اون مسطتیل های بنفش به چه دردی میخورن؟

تو senctury که بری یه دره که بالاش نور بنفشه.تقریبا نزدیکه رستورانه moxxxi
با این کریستال بنفشها هم میتونی اسلحه هاتو آپگرید کنی و از همه مهمتر میتونی ظرفیتو بیشتر کنی که اسلحه های بیشتریو برداری

بچه ها این اچیومنت Complete the mission "X Marks the Spot" یا Pirate Booty برای DLC هستش ؟
بعد کسی که سینگل بازی می کنه و CO-OP بازی نمی کنه می تونه به لول 50 برسه ؟

بچه ها این اچیومنت Complete the mission "X Marks the Spot" یا Pirate Booty برای DLC هستش ؟
بعد کسی که سینگل بازی می کنه و CO-OP بازی نمی کنه می تونه به لول 50 برسه ؟
بله واسه DLC کاپیتان اسکارت هست.
بله میشه ولی به سختی چون برای رسیدن به 50 باید روی درجه سختی True Hunter mode بازی رو پیش برید که به شدت سخت هست و نیاز به پلیر اضافی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or