Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این dlcجدید تینا را دانلود کردم ولی تو نقشه بازی نمی بینمش یا شهر جدیدی اضافه نشده .چه کار باید بکنم ؟ خاهشا راهنماییم کنین بعد تاپیکو بخابونین
مرسی

این DLC مشکلی داره؟! 800 پوینت حروم نکنیم!:d
بچه ها من چند روزه اکانت گلد یه ماهه گرفتم. کسی خواست هماهنگ کنه آنلاین Co Op این بازیو بزنیم.

Gamertag:
Ahmadreza PRO

Character: Siren Lv50

کاراکترم هم که مشخصه. Siren لول 50. الآن خودم مرحله آخر بازیم و درجه True Vault Hunter Mode. احتمالا فردا می رم توی کارش. اگه خواستید درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم با هم بریم.

دوستان این Mechromancer چقدر خوبه؟!:d
الان من یه assassin لول 44 و یه commando لول 37 دارم :|،ارزش داره یه دور هم با Mechromancer بازی رو تموم کنم؟

skill tree مد mechromancer اون جور که من اون اوایل داخل تریلر معرفیش دیدم خیلی خیلی متنوعه و به سبک های عجیبی می شه از این کاراکتر بهره برداری کرد. البته آنلاین که بازی می کنی خدایی Mechromancer اون قابلیتش که روبات deathtrap می تونه Shield یارانت رو پر کنه واقعا این مد رو کاربردی می کنه. یعنی اگه چهار نفره Co Op می زنی این مد خیلی کمک شایان توجهی می تونه به هم تیمی هات بکنه.
در کل کاراکتر توپیه. ولی Skill Tree عجیب غریبی داره و نحوه ارتقا دادن قابلیت هاش بستگی به استراتژی مستقیم گیمر داره که چه طور بهره برداری کنه از این کاراکتر. ولی دوباره بازی کردن که بشه سه باره یه مقدار اعصاب می خواد!:d
من که همین Siren خودم رو به لول 50 رسوندم شصت هفتاد ساعتی زمان برد!:)

mechromancer فوق العادست و من با همین کلاس بازی رو 2 3 بار تموم کردم :x اسکیلش یه روباته که تو مواقع سخت بسیار به کمکت میاد مخصوصا برای جلب توجه دشمنات
علاوه بر این یه اسکیل دیگه داره که هروقت خشاب تفنگت پر باشه جونت هر ثانیه به یه مقداری افزایش پیدا میکنه که بسیار کاربردیه

دوستان توی آخرین مرحله داستانی دی ال سی captain scarlett همونجایی که محل گنج رو پیدا میکنی، وقتی برای اولین بار رفتم اونجا محیط رو خوب نگشتم ببینم چیز خاصی داره یا نه. بعدا که دوباره خواستم برم درش کاملا بسته شده و راهی به داخل نداره:|
میخواستم ببینم از گنجه چیزی هم به ما میرسید یا نه!؟:d

دوستان توی آخرین مرحله داستانی دی ال سی captain scarlett همونجایی که محل گنج رو پیدا میکنی، وقتی برای اولین بار رفتم اونجا محیط رو خوب نگشتم ببینم چیز خاصی داره یا نه. بعدا که دوباره خواستم برم درش کاملا بسته شده و راهی به داخل نداره:|

آره یه چیزایی می ماسید. حیف شد از دستش دادی. اون جا که محل گنج رو پیدا می کنی باید به بالاترین نقطه هرم بری. اطرافت کلی صندوق و گنجه با کلی تفنگ ریخته. من هم خودم نمی دونستم اینو. بعدا که مولتی پلیر وارد بازی یکی شدم فهمیدم! اتفاقا از همه زودتر خودمو رسوندم بالا اسلحه های خوب رو کش رفتم!:))

:|
یه بار دیگه هم میتونی مرحله رو بری،برو با اون یارو دیوونه ـه که اول بازی بهت ماموریت میده ( :d ) صحبت کن،اون بهت دوباره ماموریت رو میده...
+
اون بالا 12 تا صندوق هست که توشون آیتم های آبی،بنفش و بعضی موقع ها تارنجی هست،به جز اینا کلی صندوق دیگه هم هستش که آیتم های معمولی میده............

توی این DLC اخریه یه درب هست باز نمیشه!. تمام کوئست ها رو انجام دادم تمام نقشه ها رو دیسکاور کردم فقط مونده همین. نه کلید داره نه چیزی. میدونید راهش چیه؟

توی این DLC اخریه یه درب هست باز نمیشه!. تمام کوئست ها رو انجام دادم تمام نقشه ها رو دیسکاور کردم فقط مونده همین. نه کلید داره نه چیزی. میدونید راهش چیه؟

همونجایی که The Darkness بود ؟ باید Magic Missile Grenade داشته باشی تا بتونی بازش کنی . از کلاس Mage میفته معمولا .

من DVD دوم نسخه GOTY رو نصب کردم ولی نقشه Badaass crater of badassitude که مربوط به دی ال سی Mr. Torgue's Campaign of Carnage باز نمیشه. یه بار هم پاکش کردم از نو نصب کردم ولی جواب نداد:(

من DVD دوم نسخه GOTY رو نصب کردم ولی نقشه Badaass crater of badassitude که مربوط به دی ال سی Mr. Torgue's Campaign of Carnage باز نمیشه. یه بار هم پاکش کردم از نو نصب کردم ولی جواب نداد:(

آره. کلا اون مشکل داره. من موقعی که نصبش کردم همین جوری شدم. اینترنت هم که سرچ زدم خارجی ها هم دقیقا همین مشکلو داشتند که بعدا ورژن اصلاحی سی دی add- on pack اومده. کلا بی خیالش بشی بهتره! چون ده بار هم نصبش بکنی دردی دوا نمی شه! باید بخری و دانلودش کنی!

لول من 61 بود. دشمنام خفن بودن! خواستم بهت بگم انصراف بدی! ولی نشد.:d لول True Vault Hunter چنج می کردم راحت تر بودیم!

آره. کلا اون مشکل داره. من موقعی که نصبش کردم همین جوری شدم. اینترنت هم که سرچ زدم خارجی ها هم دقیقا همین مشکلو داشتند که بعدا ورژن اصلاحی سی دی add- on pack اومده. کلا بی خیالش بشی بهتره! چون ده بار هم نصبش بکنی دردی دوا نمی شه! باید بخری و دانلودش کنی!

لول من 61 بود. دشمنام خفن بودن! خواستم بهت بگم انصراف بدی! ولی نشد.:d لول True Vault Hunter چنج می کردم راحت تر بودیم!
داداش ما رو از لول 61 می ترسونی!؟:d برو از خدا بترس:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or