Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لذتش به انلاينشه:dمخصوصا وقتي ٤ نفره بازي ميكنيد
هدف گيريش كه خيلي اسونه نميدونم چجوري شما مشكل داريد ئ، بعد براي هدشات اسنايپر بيشتر جواب ميده تا اسلحه هاي ديگه.

ه اینکاره ای ، والا فک نميكردم اینقدر سلاح ها متنوع باشه که اسنايبم داشته باشه،
سروراي أنلاينش قويه؟ با نته ایران جواب میده؟؟
برا أنلاينش که لازم نیس اچيومنت داشته باشی یا سلاح أنلاك کرده باشم؟؟؟

بچه ها یک سوال دیسک من 97% دارم لایو نمیرم .میخوام این دی ال سی که برای بازی امده داشته باشم لطفا راهنمایی کنید ایا میشه یا نه >>؟مثلا از طریق کامپیوتر بگیرم و بعد بریزم . اگر میشه با راهنمایی که چطور انجام بدم مرسی

بچه ها یک سوال دیسک من 97% دارم لایو نمیرم .میخوام این دی ال سی که برای بازی امده داشته باشم لطفا راهنمایی کنید ایا میشه یا نه >>؟مثلا از طریق کامپیوتر بگیرم و بعد بریزم . اگر میشه با راهنمایی که چطور انجام بدم مرسی

باید کنسولت جی تگ باشه داداش
نه کنسولم جی تگ نیست راه دیگه نداره ؟؟

نه کنسولم جی تگ نیست راه دیگه نداره ؟؟

بچه ها کسی راه حلی نداره ؟؟؟

تف تو این شانس :( یدونه golden key داشتم اشتباهی تو sanctury دست خورد صندوقه رو باز کردم دو تا تفنگ مزخرف داد بهم

چرا تف تو این شانس؟تف تو این صندوقه
هیچ چیز بدرد بخوری توش نیست-تو بازی بگردی اسلحه های خیلی شاختری هست.

چرا تف تو این شانس؟تف تو این صندوقه
هیچ چیز بدرد بخوری توش نیست-تو بازی بگردی اسلحه های خیلی شاختری هست.
من و پسر داییم اوایل بازی هستیم
لولمون هم زیاد بالا نیست (من لول 8)(اون لول 7)
اون نامرد دوتا کلت داشت که آتیش پرت میکرد و بعد از 2 یا سه تا شلیک دشمن رو آتیش میزد
بی انصاف یکی از بهترین شات گان هامو گرفت تا یکی از اونارو به من بده
ولی خیلی عالی بود می ارزید
یه تفنگ هم دارم که ماده ی رادیو اکتیو پرت میکنه و طرف مریض میشه و هر ثانیه بهش دمیج وارد میشه
ایده آل باس های بازیه
یه شاتگان هم دارم که وقتی میخوام ریلود کنم (خشاب عوض کنم) تفنگ رو پرت میکنه سمت دشمن بعدش میترکه

این بازی اصلش آنلاینه
اگه خودت هاست بشی که کسی رو پیدا نمیکنه
اگه به دیگران هم جوین شی فقط لولت بالا میره اگه خودت بخوای بازی کنی مجبوری دوباره اون مراحل رو بری.
کلا روی اعصابه

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

دوستان فقط با لول آپ کردن بهت Skill point میده؟ راه دیگه ای نداره؟

و من اولای بازی هستم و لولم 8 ولی فقط 5 تا skill point بهم داده تا اینجا قضیه چیه اگه مصرفشون نکنیم از بین میرن؟

و یکی از مراحل فرعی رو تموم کردم و یه سر بهم داد اون به چه دردی میخوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or