Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جواد جون کمکم کن
ببین من الن تو یه جاییم که میشه از یه شهری به یه شهره دیگه با اون دستگاهه میره هستم الان دارم میرم اونجایی که همش خرسا هستن بعد باید کجا برم تقریبا بعد اون غول اوولی یعنی همون دایناسوره

اگه اشتباه نكنم بعد از كشتن اون غوله به يه كمپ ميرسي . از اون سمت ديگه كمپ خارج شو اگه بري سمت راست همون خرسها هستن اما شما سمت چپ برو بلافاصله يه سفينه ميبيني سوارش شو و ................

بله منم الان سوار اون سفینم
اما یه جایی رسیذم یه کلید میده و می زارم تو دستگاه و اگه اشتباه نکنم Wrap بود اسمش بعددوباره میره شهر خرسا

شما نبايد wrap كني. بايد بري به اتاق كنترل سفينه. فكر كنم از طريق يه در كه قفل بوده و بعد از شكست دادن اون رباته باز شده;)

باشه آقا Id تو برام Pm کن
--------------------------------
بعد اونجاییم که مومارو میره تو شهرشون خیلی دیگه مونده تا تموم شدن دیسک 1 ؟

آخرین ویرایش:
ببین من الان اونجاییم که اون دارو رو به پدر و مادر مارومارو اگه درست گفتم
دادم حالشون خوب شد حالا باید کجا برم ؟
اگه ممکنه دقیق توضیح بده

اگه درست يادم باشه اينجوريه:
بعد از خوب شدن مردم روستاي مارومارو شما بايد از روستا خارج بشيد تا به روستاي محل زندگي خودتون برگردين و از مردم اونجا خبري بدست بياريد. موقع خروج مارومارو ميگه كه اونهم شما رو همراهي ميكنه. بعد از اون وقتي ميخوايد خارج بشيد رئيس روستا مياد و ميگه سر راه شما يه مانع (كوه يا همچين چيزي) هستش كه براي رد شدن ازش بايد از يه ورد استفاده كنيد و اونرو به مارومارو ياد ميده. بعد از روستا خارج ميشيد و به دنبال روستاي خودتون (كه همون talta هستش) ميريد.
اگه بازم حل نشد بگو تا تو خود بازي برم تا دقيقتر راهنمايي كنم

من از اوتحایی که برات PM دادم گذاشتم بعد یه جایی رفتم که نقاشی رو دیوار مثل اینکه زنده بودن و از رو دیوار اینورو اونور می رفتن بعد من می خواستم برم بیرن که یکیشون گفت که Shabby Book می خواد منم براش پیدا کردمو بهش دادم اونم یه چیزی بهم داد حالا من باید کجا برم ؟

من از اوتحایی که برات PM دادم گذاشتم بعد یه جایی رفتم که نقاشی رو دیوار مثل اینکه زنده بودن و از رو دیوار اینورو اونور می رفتن بعد من می خواستم برم بیرن که یکیشون گفت که Shabby Book می خواد منم براش پیدا کردمو بهش دادم اونم یه چیزی بهم داد حالا من باید کجا برم ؟

اونجاش یادمه. اگه یادت باشه از رو یه سری پلها که رد میشی بعدش پلها خراب میشن. باید بری از یه سر پل چوبیها که رو هوا معلقعه بگیری بری پائین. فکر کنم یه پله دیگه رو هم باید بری پائین اینجوری. فکر کنم آخرایه دیسک یکش هستی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or