Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان ساعت 5:12 شب هست دیسک 1 این بازی رو تموم کردم اشتباه کردم
که از همون اول هر 3 دیسک رو نخریدم الان باید تا شنبه منتظر بمونم تا 2 تا دیسک دیگه برام برسه من تا اون موقع صبر ندارم :((

الان ساعت 5:12 شب هست دیسک 1 این بازی رو تموم کردم
:eek::eek::eek:
120.gif
120.gif
120.gif

بابا كار درست!!!!!! آخه يكم به كنسولت رحم كن
308.gif

راستي از مارومارو خوشت اومد؟ مثل همون شخصيت فاينال 9 هست يا نه؟

:eek::eek::eek:
120.gif
120.gif
120.gif

بابا كار درست!!!!!! آخه يكم به كنسولت رحم كن
308.gif

راستي از مارومارو خوشت اومد؟ مثل همون شخصيت فاينال 9 هست يا نه؟

:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اولین بار که تو یه روز حدود 15 ساعت کنسولم روشن بود :eek: :biggrin1:
نه زیاد خوشم نیمود یه ذره همچین جیغ جیغو و هیزه :biggrin1:

همونطور كه يكي از دوستان گفت بازي در روز اول عرضه در ژاپن soldout شد. همونجور كه ساكاگوچي هم گفته بود اين بازي در ژاپن كاملا موفق بوده

اره زیاذ تاثیر گذاشت فقط و فقط واسه 2 ماه فروشش رو 5 هزار تا بالاتر برد

این آمار 5000 تا رو از کجا آوردید؟ دیگه دشمنی با 360 هم حدی داره! من نمیدونم چی به شما میرسه.
ایتو بخونید. منبع: wikipedia.org

With a total of 80,348 units sold on the first four days of release in Japan, Blue Dragon became the fastest selling Xbox 360 game in the region.[18] Many gamers in Japan purchased an Xbox 360 to play Blue Dragon. Of the 80,000 units sold in the first week, "approximately 30,000 of those copies were included with the Xbox 360 system in a bundle".[6] On October 19, 2006 all 10,000 Blue Dragon preorders bundled with a limited edition Xbox 360 Core system were sold-out in Japan.[19] In a March 2007 interview with Gamespot, creator Hironobu Sakaguchi was pleased that it had passed its sales goal of 100,000 units and believed it would eventually sell over 200,000 copies.[20]​

بطور خلاصه میگه با 80.000 (هشتاد هزار) نسخه این بازی که تو هفته اول ریلیزش تو ژاپن فروخته تقریبا 30000 (سی هزار) تا کنسول تو همون هفته فروخته شده.
منبع:Game Informer, Issue 166, February 2007. Pages 50-59

کنسول Xbox360 دقیقا تو 10 دسامبر سال 2005 تو ژاپن عرضه شد و تا July 18 سال 2007 یعنی 8 روز پیش 420 هزار کنسول فروش کرده.(Tom Magrino (July 18, 2007). GameSpot.com. Retrieved on 2007-07-19.)

یعنی در عرض 1 سال و 5 ماه 420 هزار کنسول فروش کرده. با یه میانگین ساده این کنسول هفته ای 6000 عدد در ژاپن فروش داشته.
توجه کنید با عرضه این بازی فقط تو هفته اول 30 هزار کنسول فروش رفته. یعنی تعداد فروش 5 برابر شده. 24 هزار کنسول بیشتر فروخته شده در هفته اول.
حالا شما میگی تو 2 ماه فقط 5 هزار تا بیشتر فروش کرده؟
آخه این آمارو از کجا میاید؟ واقعا خجالت داره.

آخرین ویرایش:
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم و اون اینه که آیا همه نسخه هایی که از این بازی تو بازار هست نسخه ژاپنه؟
یعنی هم ژاپنی حرف میزنن هم تمام منو ها ژاپنیه؟
اگه جواب سوالای بالا مثبته نسخه اینگلیسیش کی میاد؟

خير. نسخه j/asia بازي تو بازار هستش كه فقط صداهاش ژاپنيه و بغير از اون تمام منوها و زيرنويس ها انگليسي هستن.
در ضمن نسخه uc بازي تا چند هفته ديگه عرضه ميشه

نه چون نسخه j/asia قبلا عرضه شده و زبونش ژاپني بوده دوباره كه ريليز نميشه.
البته بگم صداي ژاپني بازي هيچ مشكلي ايجاد نميكنه و در كل اين نسخه كاملا مناسب هست.

نه چون نسخه j/asia قبلا عرضه شده و زبونش ژاپني بوده دوباره كه ريليز نميشه.
البته بگم صداي ژاپني بازي هيچ مشكلي ايجاد نميكنه و در كل اين نسخه كاملا مناسب هست.
یعنی تمام کشور های جنوب شرقی آسیا که زبونشون هم ژاپنی نیست مجبورن همین نسخه ژاپنی رو بازی کنن؟

یعنی تمام کشور های جنوب شرقی آسیا که زبونشون هم ژاپنی نیست مجبورن همین نسخه ژاپنی رو بازی کنن؟

این نسخه J/Asia که 007 جان گفت 90 درصدش انگلیسیه. فقط دموهایه وسط بازی که به صورت فیلمه زبونش ژاپنیه که اونم زیر نویس انگلیسی داره. به نظر من لذتش هم به اینه که زبونش اصلیه و زیرنویس داره. بقیه بازی همش انگلیسیه. در ضمن این بازی صدایه کره ای هم داره که میتونی بجایه صدای ژاپنی انتخاب کنی. حالا ما تو ایرانیم، شما چرا نگران کشورهایه جنوب شرق آسیا هستی؟! اونا باید دموهاشو با زیرنویس ببینن.

این نسخه J/Asia که 007 جان گفت 90 درصدش انگلیسیه. فقط دموهایه وسط بازی که به صورت فیلمه زبونش ژاپنیه که اونم زیر نویس انگلیسی داره. به نظر من لذتش هم به اینه که زبونش اصلیه و زیرنویس داره. بقیه بازی همش انگلیسیه. در ضمن این بازی صدایه کره ای هم داره که میتونی بجایه صدای ژاپنی انتخاب کنی. حالا ما تو ایرانیم، شما چرا نگران کشورهایه جنوب شرق آسیا هستی؟! اونا باید دموهاشو با زیرنویس ببینن.
من نمی دونم کجاش لذت داره که به جای زبون انگلیسی (که حرفشون رو می فهمیم)زبون ژاپنی هست از نظر من این اصلا لذت نداره(درسته زیر نویس داره ولی...)
من دلم برا اونا نسوخته من میگم شایدبرا اونا نسخه ای با زبون انگلیسی عرضه بشه که بابای مالزیایی یا چینی مجبور نشه به زبون ژاپنی بازی کنه و بجاش با زبون انگلیسی بازی کنه که یه زبون بین المللیه. ما هم همون نسخه رو بگیریم و این بازی رو انگلیسی انجام بدیم.
که شما گفتید نسخه ای با زبون انگلیسی برا asia/j عرضه نمیشه.
ممنون از اینکه به سوالم جواب دادین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or