Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم، ولی آخه این همه Spell ،این همه انواع و اقسام Attack ها و این همه آیتم ها به چه دردی میخوره؟
من اگه همه یارام Attack معمولی بکنن دشمنا پودر میشن، اصلا احتیاجی به انواع و اقسام Black magic و White magic و اسپل های دیگه ندارم! آیتم هم ببین چی بشه هر از گداری یکی رو Heal کنم. اونم تو این همه آیتم بقیش استفاده ای ندارن !
تو زمینه MP هم که همه فت و فراوون دارن. دنیا رو هم Heal کنم MP تموم نمیکنم!
والا من تو فاینال فانتزی خداد خدا میکردم یکم MP زیاد کنم تا واسه اسپل هام کم نیارم ولی تو این بازی .....
گیریم جزو داستان باشه سادگیش ولی آخه خیلی از چیزای بازی دیگه مورد استفاده قرار نمیگیرن ! جذابیتش خیلی کم میشه...
همیه حال این بازیها اینه که برای هردشمن به نسبت توانائیهاش استراتژی خاصی داشته باشی که بتونی دشمنائی با لول بالاتر از خودتم شکست بدی ولی تو این بازی .... همش Attack رو انتخاب کن و A رو فشار بده! بقیش حله...
میگم من دیسک اولم ولی دیگه نمیجنگم و لول آپ نمیکنم شاید وقتی جلوتر برم و به دشمنای قویتر بربخورم مشکلم حل شد...
حیف این همه آیتم ها و اسپل های مختلف تو این بازی نیست که %90 شون بی استفاده بمونن.
واقعا حیفه....

من الان دارم DVD2 شو بازي ميكنم . هر unit ي كه ميخواي باهاش fight كني مشه 5 6 تا كه اگه بخواي با attack بزنيشون نميميرن و اگه بخواي با magic و spell هاي 10 و 16 MP بزنيشون MP الكي حدر دادي كه براي heal كردن با jero و يا magic زدن با بقيه MP كم مياري . در نتيجه بايد ار magic هاي 5 MP استفاده كني. هنگام شروع DVD2 اگه levelت كمتر از 30 باشه اشكت در مياد. بعضي از اينم ها يه نوع سم هستند كه هر چند ثانيه از heals اون unit مادر مرده كم ميكنه. بعضيهاشون هم سم رو از unit خودي پاك ميكنن. اگه اين ايتم ها نباشه بدجوري به مشكل بر ميخوريم.

آريالا اگه کسی DVD یک رو تموم کرده یا به هر علتی فعلا استفاده ای ازش نمیکنه، میتونه اون رو باری چند روز بهم قرض بده، لطفا :biggrin1: شاید من هم RPG باز شدم :love:

بالاخره اين بازي هم تموم شد
241.gif
241.gif
241.gif

واقعا يه بازي عالي بود.به هيچ عنوان روند بازي تكراري نميشه، داستان بازي حرف نداره بسيار كامل و پركشش. واقعا به اندازه همون 3 ديسك داستان داره. پايانش هم كه نگو
17.gif

صدا گزاري عالي ، گرافيك خيره كننده (البته براي اين سبك) و پرداخت عالي.
بنظر من كه اين بهترين بازي360 هستش فقط تا موقع ريليزش تو آمريكا صبركنيد.
چندوقت پيش ديده بودم اديتورهاي IGN ديسك 1 رو بازي كرده بودند و يه پيش نمايش ازش نوشته بودن. در كل از بازي تعريف كرده بودن اما حالا ميخوام بدونم اگه اون دو تا ديسك ديگه رو بازي كنن چي ميگن:biggrin1:

سلام. منم چند روز پیش این بازی رو تموم کردم. هرچی به پایانش نزدیکتر بشید داستانش جذاب تر میشه. من فکر کنم برای تموم کردن بازی حداقل 30-40 ساعت باید وقت گذاشت. تازه اگه بخواید همه Sidequest های بازی رو تموم کنید باید حداقل 70-80 ساعت بازی کنید.
اچیومنت هم بزور میده. من بازی رو تموم کردم هنوز 100 تا اسکور بهم نداده.(البته زیاد مهم نیست).
ازنکات مثبت بازی: دشمنهای متفاوت و متنوع و بعضا جالب، شخصیت پردازیه قوی و داستان خوب، موسیقی بسیار عالی(البته بجز آهنگ مبارزه با باسها"کمی چرته")، گرافیک خوب و دربعضی مواقع خیره کننده، کنترل خوب دوربین، مینی گیمهای جذاب
نکات منفی: نبود تعادل در درجه سختی بازی(مثلا بعضی از قسمتهایه بازی خیلی سخت و بعضی خیلی ساده هستن)، نبود اسلحه( بیشتر بازی رویه مجیک میچرخه و شما مثلا نمیتونید شمشیر یا هر اسلحه دیگه ای داشته باشید و اونو آپگرید کنید).
اینا نظر منه ولی کلا نقاط مثبت بازی خیلی بیشتر از نکات منفیشه.
راستی میدونستید این بلو دراگون کارتون هم داره. همه شخصیتها مثل شو و مارومارو و کلوکه و جیرو و زولا هم توش هستن!(این قسمت خیلی ژاپنی شد!) البته میگن داستان این کارتونها به بازیش ربطی نداره. ولی باید باحال باشه.

يعني من كه rpg باز نيستم اين بازي رو بگيرم خوشم مياد؟

شك نكن كه خوشت مياد . من كلا با سبك RPG حال نميكردم . حتي با oblivion هم حال نميكردم ولي از وقتي كه BD رو بازي كردم مريض اين سبك شدم . تا جايي كه الان يه Mage 15 توي blizzard دارم.

من بالاخره این بازی رو کرفتم مهشره اما ........
تنها مشکلش حرف ژاپنی زدنشونه که منو واقعا کلافه کردن البته زیر نویس انگلیس داره
کلا به تمامیه اونایی که از سبک Rpg حوششون میاد می گم که این بازی رو از دست ندن بهتره

من هم اولش يكم با صداش مشكل داشتم اما خيلي زود عادت كردم;) حتي وقتي عادت بكني حس رو هم بخوبي منتقل ميكنه بطوريكه طنزهايي كه بعضي جاهاي بازي هست و با صدا مرتبطه براحتي باعث خنديدن ميشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or