kalagar2142
عضو جدید
نمیدونم، ولی آخه این همه Spell ،این همه انواع و اقسام Attack ها و این همه آیتم ها به چه دردی میخوره؟
من اگه همه یارام Attack معمولی بکنن دشمنا پودر میشن، اصلا احتیاجی به انواع و اقسام Black magic و White magic و اسپل های دیگه ندارم! آیتم هم ببین چی بشه هر از گداری یکی رو Heal کنم. اونم تو این همه آیتم بقیش استفاده ای ندارن !
تو زمینه MP هم که همه فت و فراوون دارن. دنیا رو هم Heal کنم MP تموم نمیکنم!
والا من تو فاینال فانتزی خداد خدا میکردم یکم MP زیاد کنم تا واسه اسپل هام کم نیارم ولی تو این بازی .....
گیریم جزو داستان باشه سادگیش ولی آخه خیلی از چیزای بازی دیگه مورد استفاده قرار نمیگیرن ! جذابیتش خیلی کم میشه...
همیه حال این بازیها اینه که برای هردشمن به نسبت توانائیهاش استراتژی خاصی داشته باشی که بتونی دشمنائی با لول بالاتر از خودتم شکست بدی ولی تو این بازی .... همش Attack رو انتخاب کن و A رو فشار بده! بقیش حله...
میگم من دیسک اولم ولی دیگه نمیجنگم و لول آپ نمیکنم شاید وقتی جلوتر برم و به دشمنای قویتر بربخورم مشکلم حل شد...
حیف این همه آیتم ها و اسپل های مختلف تو این بازی نیست که %90 شون بی استفاده بمونن.
واقعا حیفه....
من الان دارم DVD2 شو بازي ميكنم . هر unit ي كه ميخواي باهاش fight كني مشه 5 6 تا كه اگه بخواي با attack بزنيشون نميميرن و اگه بخواي با magic و spell هاي 10 و 16 MP بزنيشون MP الكي حدر دادي كه براي heal كردن با jero و يا magic زدن با بقيه MP كم مياري . در نتيجه بايد ار magic هاي 5 MP استفاده كني. هنگام شروع DVD2 اگه levelت كمتر از 30 باشه اشكت در مياد. بعضي از اينم ها يه نوع سم هستند كه هر چند ثانيه از heals اون unit مادر مرده كم ميكنه. بعضيهاشون هم سم رو از unit خودي پاك ميكنن. اگه اين ايتم ها نباشه بدجوري به مشكل بر ميخوريم.

حتي وقتي عادت بكني حس رو هم بخوبي منتقل ميكنه بطوريكه طنزهايي كه بعضي جاهاي بازي هست و با صدا مرتبطه براحتي باعث خنديدن ميشه.