Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حتما میفروشن.
یه چیزم بگم، به من اگه بگن زبون ژاپنی با زیرنویس انگلیسی میخوای یا دوبله انگلیسی من اولی رو انتخاب میکنم.
حتی رو کارتونها و فیلمهای ژاپنی اگه حتی دوبله انگلیسی شده باشه من ترجیحا زیر نویس انگلیسی با صدای ژاپنی انتخاب میکنم!
زبونشون خیلی باحاله : او-جی کا نا ما را ، اوجه . هو جای سانتا .... ینته یامارا ... یا هاتیما شیپیش ..
.خدائیش باحال نیس؟

ایول!!
یعنی جدا 1 دیکسش رو میفروشن؟
اقا يون كجا تك ديسك ميفروشن؟
اگر تك ديسك گرفتي بعدا ميتوني دوتاي ديگه رو هم بگيري؟
ازكجا؟
اينجور كه من ديدم وست گيم ميفروشه. تنها نسخه قابل اعتماد رو هم اون داره چون بقيه معلوم نيست انگليسي باشن.
یه چیزم بگم، به من اگه بگن زبون ژاپنی با زیرنویس انگلیسی میخوای یا دوبله انگلیسی من اولی رو انتخاب میکنم.
حتی رو کارتونها و فیلمهای ژاپنی اگه حتی دوبله انگلیسی شده باشه من ترجیحا زیر نویس انگلیسی با صدای ژاپنی انتخاب میکنم!
زبونشون خیلی باحاله : او-جی کا نا ما را ، اوجه . هو جای سانتا .... ینته یامارا ... یا هاتیما شیپیش ..
.خدائیش باحال نیس؟
صدا گزاري عاليه با وجوديكه ژاپني صحبت ميكنن و آدم فقط متن زيرنويس رو ميخونه اما بخوبي حس رو منتقل ميكنه.

والا من یه مشکل خیلی شدید تو این بازی دارم.
الان تقریبا کاراکترهام لول 18 هستن و 6-7 تا Boss رو هم رد کردم.
ولی مشکل اینجاست که تا حالا حتی یکی از باسها نتونستن حتی یکی از یارامو در حین جنگ ناک اوت بکنن و همشونو مثل آب خوردن نابود میکنم دیگه چه برسه به دشمنهای معمولی.
احساس میکنم بازیش خیلی ساده است، اصلا هیچ جور احساس رقابتی نمیکنم.
نمیدونم مثلا تو فاینال فانتزی اگه بصورت معمولی لول-آپ میکردی باس ها پدرتو در میاوردن ولی تو این بازی اگه لولتو خیلی کم هم بالا ببری باز هم باس هاش عددی نیستن.
من هر ضربم حدودا 180 تا damage میده ولی خفترین باسی که بهش برخوردم 100 تا هم دمیج نمیده، دشمنای معمولی هم 7-8 تا!
میگم اصلا لذت نمیده... آخه اصلا به اونصورت لول-آپ هم نکردم.
حالا یه مدت اصلا نمیجنگم و همینجوری جلو میرم شاید لول دشمنا یکم بیاد بالاتر. فکر کنم تنها راهش اینه.
شما هم این مشکلو داشتید؟

يكم بازي ساده هست ولي به ديسك 3 كه برسي ميفهمي اين ساده بودن جزو داستان بازيه.
شرمنده بيشتر نميتونم بگم.

نمیدونم، ولی آخه این همه Spell ،این همه انواع و اقسام Attack ها و این همه آیتم ها به چه دردی میخوره؟
من اگه همه یارام Attack معمولی بکنن دشمنا پودر میشن، اصلا احتیاجی به انواع و اقسام Black magic و White magic و اسپل های دیگه ندارم! آیتم هم ببین چی بشه هر از گداری یکی رو Heal کنم. اونم تو این همه آیتم بقیش استفاده ای ندارن !
تو زمینه MP هم که همه فت و فراوون دارن. دنیا رو هم Heal کنم MP تموم نمیکنم!
والا من تو فاینال فانتزی خداد خدا میکردم یکم MP زیاد کنم تا واسه اسپل هام کم نیارم ولی تو این بازی .....
گیریم جزو داستان باشه سادگیش ولی آخه خیلی از چیزای بازی دیگه مورد استفاده قرار نمیگیرن ! جذابیتش خیلی کم میشه...
همیه حال این بازیها اینه که برای هردشمن به نسبت توانائیهاش استراتژی خاصی داشته باشی که بتونی دشمنائی با لول بالاتر از خودتم شکست بدی ولی تو این بازی .... همش Attack رو انتخاب کن و A رو فشار بده! بقیش حله...
میگم من دیسک اولم ولی دیگه نمیجنگم و لول آپ نمیکنم شاید وقتی جلوتر برم و به دشمنای قویتر بربخورم مشکلم حل شد...
حیف این همه آیتم ها و اسپل های مختلف تو این بازی نیست که %90 شون بی استفاده بمونن.
واقعا حیفه....

خیلی شبیه هستن:laughing:

bluedragon1.jpg

devil-may-cry-4-3.jpg

نمیدونم، ولی آخه این همه Spell ،این همه انواع و اقسام Attack ها و این همه آیتم ها به چه دردی میخوره؟
من اگه همه یارام Attack معمولی بکنن دشمنا پودر میشن، اصلا احتیاجی به انواع و اقسام Black magic و White magic و اسپل های دیگه ندارم! آیتم هم ببین چی بشه هر از گداری یکی رو Heal کنم. اونم تو این همه آیتم بقیش استفاده ای ندارن !
تو زمینه MP هم که همه فت و فراوون دارن. دنیا رو هم Heal کنم MP تموم نمیکنم!
والا من تو فاینال فانتزی خداد خدا میکردم یکم MP زیاد کنم تا واسه اسپل هام کم نیارم ولی تو این بازی .....
گیریم جزو داستان باشه سادگیش ولی آخه خیلی از چیزای بازی دیگه مورد استفاده قرار نمیگیرن ! جذابیتش خیلی کم میشه...
همیه حال این بازیها اینه که برای هردشمن به نسبت توانائیهاش استراتژی خاصی داشته باشی که بتونی دشمنائی با لول بالاتر از خودتم شکست بدی ولی تو این بازی .... همش Attack رو انتخاب کن و A رو فشار بده! بقیش حله...
میگم من دیسک اولم ولی دیگه نمیجنگم و لول آپ نمیکنم شاید وقتی جلوتر برم و به دشمنای قویتر بربخورم مشکلم حل شد...
حیف این همه آیتم ها و اسپل های مختلف تو این بازی نیست که %90 شون بی استفاده بمونن.
واقعا حیفه....

بله و بعد از کلی لول-آپ نکردن، الان به یه باس(4 تا باس) رسیدم که سه سوت همه یارامو نابود میکنن ... نه به اون بینمکی نه به این شوری!
دیگه مخم داره داغ میکنه، حوصلشو هم ندارم بر گردم دوباره لول-آپ کنم. اونائی که بازی کردن احتمالا از اون چیزی که تو پرانتز نوشتم میفهمن کجا گیر کردم!
فعلا این بازی رفت تو کمد تا بعد ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or