Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اولش یه ذره سخت بودش برام این پول رو براش خرج کردن...الانم 2 تا دیسکش رو دارم...اولاش هم خیلی برام کشش نداشت...تا حالا هم بازی RPG بازی نکرده بودم...

ولی حالا معتاد شدم ! :laughing:

من اولش یه ذره سخت بودش برام این پول رو براش خرج کردن...الانم 2 تا دیسکش رو دارم...اولاش هم خیلی برام کشش نداشت...تا حالا هم بازی RPG بازی نکرده بودم...

ولی حالا معتاد شدم ! :laughing:

شما هم وقت گیر آوردی معتاد شدی؟ اونم تو هفته جهانی مبارزه با اعتیاد!:cheesygri

بابا ادعاها
یکی که این بازی رو داره یکم از داستانش یا یکی از ماموریت ها که باید چی کار کنیم بگه تا ببینیم چیه (الان می دونم که همتون ادعاتون بود و الان هیچکی پیدا نمیشه)
یه عکسی یه نقدی یه توضیحی .......

بابا ادعاها
یکی که این بازی رو داره یکم از داستانش یا یکی از ماموریت ها که باید چی کار کنیم بگه تا ببینیم چیه (الان می دونم که همتون ادعاتون بود و الان هیچکی پیدا نمیشه)
اين بازي هنوز براي uc و pal ريليز نشده و تا كمتر از 1 ماه ديگه ريليز ميشه. واسه همين قرار شده بچه هايي كه j دارن و اين بازي رو انجام دادن تا موقع ريليز چيزي از بازي لو ندن. آخه تو اين سبك ممهمترين چيز همون داستانه و خصوصيات گيم پلي و اگه قرار بشه در موردش چيزي بگيم تمام مزه بازي براي كسايي كه ندارنش از بين ميره.
البته تو پستهاي قبلي كمي در موردش توضيح داده شده. به هر حال اگر اهل اين سبك بازي هستيد تو خريدش شك نكنيد

الان ظاهرا نسخه ای که واسه J هستش آسیایی هست و فقط نوشتارش انگیلیسه
یعنی نسخه کامل انگیلیسی واسه J نمیاد ؟
یعنی ما ها که J داریم باید همینو بخریم و از گفتار ژاپنی لذت ببریم ؟ :((

بابا ادعاها
تا وقتی من بازی را نگرفتم نباید اطلاعاتی از این بازی داده شود :-"(حداقل تا زمان انتشار نسخه انگلیسی)

من تا به حال همچین سبکی تجربه نداشتم فاینال فانتزی رو هم بازی نکردم!ولی به نظرم هیچ بازی ای مثل VIVAPINATA اعتیاد اور نبوده!:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or