Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كدوم جنگل؟ همون جنگل مرگ ( اگه درست بگم)؟
همونجا كه براي درمان مردم اون روستا ميريد اونجا يه گياه پيدا كنيد؟ اگه اونجاست من اونرو رفتم

:eek::eek::eek: من اين موضوع رو تازه فهميدم (البته احتمالا شما ها بدونيد.... شايدم ندونيد)
بازي bluedragon از مجله فاميتسو امتياز 37 از 40 رو گرفته:eek:
روال كار به اين ترتيبه كه 4 اديتور مجله بازيرو انجام ميدن و از 10 به بازي نمره ميدن كه جمع اونها ميشه نمره نهايي. 3 اديتور به بازي 9 و يكي به بازي امتياز 10 از 10 داده.
اين بازي كه من ميبينم اگه همون اول همه جا منتشر ميشد شك نكنيد يه بازي با امتياز 9.6 به جمع بازيهاي گيم اسپات براي 360 اضافه ميشد. همين الانشم فكركنم امتياز 9 رو به راحتي بگيره هر چند بالاتر از اينا حقشه.;)

اين بازي كه من ميبينم اگه همون اول همه جا منتشر ميشد شك نكنيد يه بازي با امتياز 9.6 به جمع بازيهاي گيم اسپات براي 360 اضافه ميشد. همين الانشم فكركنم امتياز 9 رو به راحتي بگيره هر چند بالاتر از اينا حقشه.;)

امکان نداره:biggrin1:
سیستم امتیاز دهی گیم اسپات فرق کرده و دیگه امتیاز غیر رند نمیده یعنی بالاترین میشه 9.5 :)(عمرا بازی 10 بگیره!!!!)

مکان نداره
سیستم امتیاز دهی گیم اسپات فرق کرده و دیگه امتیاز غیر رند نمیده یعنی بالاترین میشه 9.5 (عمرا بازی 10 بگیره!!!!)
واسه همين هم گفتم اگه همون اول منتشر ميشد. بقول شما 10 هم كه به هيچ بازي نميدن. 9.5 هم بعيد بگيره هر چند واقعا حقشه اما احتمالا همون 9رو بگيره.
من از ديشب تا حالا تو كف اين امتياز 37 از 40 فاميتسو موندم. به اين ميگن امتياز دهي منصفانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or