Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كمك ملت. من مريض شدم. اين لعنتي خيلي باحاله ، از كارو زندگي افتادم !!! ترك اعتياد سراغ نداريد؟ گفتيم blue بازي كنيم تا WOW از سرمون بيوفته بدتر مريض اين شدم !!!

آي گفتيا. من هم اساسي گرفتارش شدم. تازه هنوز ديسك شماره 1 هستم. عجب بازيي ساخته بزار تو امريكا و اروپا ريليز بشه.....
دوستاني كه بازي نكردن يه چيزي ميگيم يه چيزي ميشنويد.
من اگه وقت شد يه مطلب مختصر در مورد نكات برجسته اين بازي مينويسم

آقا بد داری تبلیغ این بازیرو میکنی ها. حنما اون نکات جالب بازی رو بگو از دید خودت.
در این که بازیه خوبیه شکی نیست! اگه نه ادیشن کنسول این بازی که تو ژاپن ریلیز شد روز اول Sold out نمیشد. اونم ژاپنیها که از 1 کیلومتری 360 رد نمیشن.
حالا من میگم دوستانی که خیلی مطمئن نیستن راجب به این بازی بهتره اول دیسک یکشو بگیرن و بازی کنن، بعد اگه خوششون اومد 2 تا دیسک دیگشو هم بگیرن. اگه هم خوششون نیومد که احتمالش کمه فقط اندازه 1 دیسک ضرر میکنن.
بد میگم؟...

آي گفتيا. من هم اساسي گرفتارش شدم. تازه هنوز ديسك شماره 1 هستم. عجب بازيي ساخته بزار تو امريكا و اروپا ريليز بشه.....
دوستاني كه بازي نكردن يه چيزي ميگيم يه چيزي ميشنويد.
من اگه وقت شد يه مطلب مختصر در مورد نكات برجسته اين بازي مينويسم
خواهشا زیاد نگو که جذابیت بازی از بین می ره.دروغ می گم؟:-"

كمك ملت. من مريض شدم. اين لعنتي خيلي باحاله ، از كارو زندگي افتادم !!! ترك اعتياد سراغ نداريد؟ گفتيم blue بازي كنيم تا WOW از سرمون بيوفته بدتر مريض اين شدم !!!
این که خوبه!!!!!هنوز lost ندیدی!!!!!اگه release بشه که دیگه...........

جدا روز اول sold out شد؟:eek:

آره همون روز اول.
اینم یه عکس از ادیشن Blue Dragon این کنسول که تو ژاپن ریلیز شد:

2006299014464332375_rs.jpg

ایول، دقت نکرده بودم شما هم که از RPG بازهای مشهدی.
آف تاپیک: " 007 جان ببینم بازی رد و بدل نمیکنی" پایان آف تاپیک.

در مورد گرافيك و صدا و دمو و از اينا چيزي نميگم چون طرف حساب بازي چيز ديگه اي هست. داستان رو هم زياد براتون باز نميكنم تا بعدا حالشو ببريد.

اولش توي يه روستا هستيد بعدش يه ماشين زير خاكي كه يه skin كوسه روش هست ميادو اين روستارو به هم ميريزه. يه بسر 10 11 ساله مياد كه حال اين كوسه رو بگيره كه دو تا از دوستاش هم ميان بهش كمك كنن. يه دختر و يه پسر. اين كوسه پدر و مادر اين دختره رو 10 سال پيش كشتن. خلاصه وقتي كوسه داشت ميرفت اين سه نفر هم ميپرن سر طناب رو ميگيرنو باهاش ميرن. صاحب اين كوسه هم يه ادمي تو مايعات هيتلر ميزنه كه ميخواد كل دنيارو بگيره. بعد از يه سري اتفاقات اي سه تا بچه يه ماده اي گير ميارن كه سايه هاشون تبديل به يه اژدها و عقاب و گاو آبي رنگ ميشه. بقيه داستان رو هم خودتون بازي كنيد .
منوها فوق العاده ساده و كار باهاشون راحت. همشونم انگليسي هستش. 10 12 تا قابليت براي هر كدومشون وجود داره كه ميتوني به ازاي هر 5 لول يكي انتخاب كنيد. يكي heal ميكنه يكي shild ميكنه يكي mana پر ميكنه . اين magic هارو ميتونيد رو هر كدومشون بزاريد. ميتونيد ارايش تيم رو هم بچينيد . كسي كه heal & mana ميكنه رو عقب ميزاريد و كسي كه ميجنگه رو هم جلو ميزاري. بسته به سليقه خودت. پيشناهاد ميكنم چون دختره heals كمتري داره بزاريد mage و دوتا پسرا رو بزاريد warior البته magic هاي دختره خيلي قوي تر از پسراست. ولي پسرا بيشتر damage ميزنن.

گرافيك بازي هم در سبك فانتزي هستش و رنگ بنديش هم فوقالعادهست. چون من ژاپنيم اصلا خوب نيست در مورد دوبله نظر نميدم ولي چون انگليسيم خوبه ميتونم بگم كه ديالوگاش حرف نداره.

همين ديگه. من بدجوري تو جو اين بازيم. تقريبا روزي 8 سات اينو بازي ميكنم.

بخاطر نقد افتضاح و غلت هاي املائي شرمنده . ديگه خودتون به بزرگواريتون ببخشيد . من ادبياتم زياد خوب نيست.

رفقا من یه پیشنهاد دارم. با این وضعی که تاپیک داره پیش میره تا ماه دیگه هیچ چیزه ناشناخته از این بازی نمیمونه. میگم جای اینکه bd رو خراب کنیم بیایم در مورد چند تا tb صحبت کنیم تا کسایی هم که نمیدونن چیه (بعید میدونم کسی باشه) یا آشنایی کمی دارن به بازی علاقه مند بشن. موافقین قیام کنند:love:

كدوم جنگل؟ همون جنگل مرگ ( اگه درست بگم)؟
همونجا كه براي درمان مردم اون روستا ميريد اونجا يه گياه پيدا كنيد؟ اگه اونجاست من اونرو رفتم

آره...ولی دیروز از اونجا رد شدم...الان Level 25 هستم اون دختره هم اضافه شده شدیم 5 نفر :p...البته تا آخر هفته دیگه احتمالاً وقت بازی ندارم فعلاً همین جا متوقفم :(

رفقا من یه پیشنهاد دارم. با این وضعی که تاپیک داره پیش میره تا ماه دیگه هیچ چیزه ناشناخته از این بازی نمیمونه. میگم جای اینکه bd رو خراب کنیم بیایم در مورد چند تا tb صحبت کنیم تا کسایی هم که نمیدونن چیه (بعید میدونم کسی باشه) یا آشنایی کمی دارن به بازی علاقه مند بشن. موافقین قیام کنند
من قيام كردم :biggrin1: البته بگم اين چيزهايي كه تا حالا گفته شده در مقابل همون ديسك 1 بازي هم چيز زيادي نيست. ولي واقعا درستش هم همينه كه در مورد بازي تا موقع ريليز كلي چيزي گفته نشه.
شما این قدر در مورد این بازی تعریف می کنید که آدم دلش آب میفته.
این بازی برای Pc عرضه نخواهد شد؟
نه متاسفانه. البته كلا اين سبك بازيا براي pc نمياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or