kalagar2142
عضو جدید
كمك ملت. من مريض شدم. اين لعنتي خيلي باحاله ، از كارو زندگي افتادم !!! ترك اعتياد سراغ نداريد؟ گفتيم blue بازي كنيم تا WOW از سرمون بيوفته بدتر مريض اين شدم !!!
خواهشا زیاد نگو که جذابیت بازی از بین می ره.دروغ می گم؟آي گفتيا. من هم اساسي گرفتارش شدم. تازه هنوز ديسك شماره 1 هستم. عجب بازيي ساخته بزار تو امريكا و اروپا ريليز بشه.....
دوستاني كه بازي نكردن يه چيزي ميگيم يه چيزي ميشنويد.
من اگه وقت شد يه مطلب مختصر در مورد نكات برجسته اين بازي مينويسم

این که خوبه!!!!!هنوز lost ندیدی!!!!!اگه release بشه که دیگه...........كمك ملت. من مريض شدم. اين لعنتي خيلي باحاله ، از كارو زندگي افتادم !!! ترك اعتياد سراغ نداريد؟ گفتيم blue بازي كنيم تا WOW از سرمون بيوفته بدتر مريض اين شدم !!!
با توجه به اينكه ريليز بازي نزديكه از جزئيات چيزي نميگم تا اون موقعخواهشا زیاد نگو که جذابیت بازی از بین می ره.دروغ می گم؟![]()

جدا روز اول sold out شد؟![]()

كدوم جنگل؟ همون جنگل مرگ ( اگه درست بگم)؟
همونجا كه براي درمان مردم اون روستا ميريد اونجا يه گياه پيدا كنيد؟ اگه اونجاست من اونرو رفتم
...البته تا آخر هفته دیگه احتمالاً وقت بازی ندارم فعلاً همین جا متوقفم 
من قيام كردم :biggrin1: البته بگم اين چيزهايي كه تا حالا گفته شده در مقابل همون ديسك 1 بازي هم چيز زيادي نيست. ولي واقعا درستش هم همينه كه در مورد بازي تا موقع ريليز كلي چيزي گفته نشه.رفقا من یه پیشنهاد دارم. با این وضعی که تاپیک داره پیش میره تا ماه دیگه هیچ چیزه ناشناخته از این بازی نمیمونه. میگم جای اینکه bd رو خراب کنیم بیایم در مورد چند تا tb صحبت کنیم تا کسایی هم که نمیدونن چیه (بعید میدونم کسی باشه) یا آشنایی کمی دارن به بازی علاقه مند بشن. موافقین قیام کنند
نه متاسفانه. البته كلا اين سبك بازيا براي pc نميادشما این قدر در مورد این بازی تعریف می کنید که آدم دلش آب میفته.
این بازی برای Pc عرضه نخواهد شد؟
با کمال تاسف خیر!!!!!!شما این قدر در مورد این بازی تعریف می کنید که آدم دلش آب میفته.
این بازی برای Pc عرضه نخواهد شد؟![]()