PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
رجیون امریکا تو ایران زیاد گیر نمیاد یا من ندیدم ؟
اکثرا ریجن دو میارن ولی ریجن یک هم هست . یک سری سایتا هر دو ورژن رو میارن

واسه عنکبوت دوس داشتنی کمک میخوام. فردا بزنیمش. ;)
واسه من بهترین زمان بین ساعت 6 تا 8 عصر هستش . تو این ساعات ، زمانی که میتونی بیای رو بهم بگو تا برات بزنیمش

• Like
Reactions: D_grayman
ممنون
راهنما رو از کجا بیارم؟
کلا سه تا پایان داره که اولیش که درخواستشو قبول کردی و بلند میشه گردنتو میزنه دومیش هم درخواستشو رد میکنی که بلند میشه باهات مبارزه میکنه که باید بزنیش سومیش هم که باید سه تا بند ناف استفاده کنی تا بتونی با اون greet one مبازره کنی که محل اون سه تا بند ناف تو صفحات قبل توضیح داده شده

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: shahriyar_pc
دوستان میخام پلاتش کنم تو new game +1 هستم و باس عنکبوت اونم کشتم
فقط یه سوال برای پلات کردن بازی به پایانها ربط داره ؟چند پایان داره ؟
بار اول که بازی رو تموم کردم با باس اخر درگیر نشد(همون که رو ویلچر هست) هونجا سر خودشو زد بازی تموم شد

بستگی داره چه تروفی هایی رو گرفتی و کدوم رو نگرفتی !

یکی از تروفی هایی که معمولا از دست میدنش Hunter's Essence هست که باید تمام سلاح های بازی رو بگیری (هم سلاح گرم و هم سلاح سرد) چیزی که خیلی ها از دستش میدن Beast claws هست که توی بازی اصل وجود نداره و باید توی Chalice Dungeon ها پیداش کنی
Yharnam, Pthumerian Queen هم یکی دیگه از این تروفی ها هست که آخرین باس great pthumeru ihyll chalice هست ، وقتی زدیش این تروفی گلد رو باز میکنه . . .
Hunter's Craft هم یه تروفی دیگه هست ، یکی از وسایلش توی Chalice dungeon ها هست به نام Arcane haze
Blood Gem Master هم یه تروفی دیگه هست که ممکنه از دست بدیش ، اگر برای کشتن ملکه و گرفتن تروفیش بری حتما یه جم قوی هم سر راهت میگیری و این تروفی باز میشه (من این تروفی رو توی DLC گرفتم . . .)

سه تاپایان هم داره که هر سه تاش رو باید بگیری (توی اینترنت سرچ بزن ، میتونی هر سه تا پایان رو یکجا ببینی و تروفیشون رو باز کنی)

بستگی داره چه تروفی هایی رو گرفتی و کدوم رو نگرفتی !

یکی از تروفی هایی که معمولا از دست میدنش Hunter's Essence هست که باید تمام سلاح های بازی رو بگیری (هم سلاح گرم و هم سلاح سرد) چیزی که خیلی ها از دستش میدن Beast claws هست که توی بازی اصل وجود نداره و باید توی Chalice Dungeon ها پیداش کنی
Yharnam, Pthumerian Queen هم یکی دیگه از این تروفی ها هست که آخرین باس great pthumeru ihyll chalice هست ، وقتی زدیش این تروفی گلد رو باز میکنه . . .
Hunter's Craft هم یه تروفی دیگه هست ، یکی از وسایلش توی Chalice dungeon ها هست به نام Arcane haze
Blood Gem Master هم یه تروفی دیگه هست که ممکنه از دست بدیش ، اگر برای کشتن ملکه و گرفتن تروفیش بری حتما یه جم قوی هم سر راهت میگیری و این تروفی باز میشه (من این تروفی رو توی DLC گرفتم . . .)

سه تاپایان هم داره که هر سه تاش رو باید بگیری (توی اینترنت سرچ بزن ، میتونی هر سه تا پایان رو یکجا ببینی و تروفیشون رو باز کنی)
ممنون
این تروفیهایی که گرفتم
لینک
ممنون میشم بگید چیها مونده

ممنون
این تروفیهایی که گرفتم
لینک
ممنون میشم بگید چیها مونده
توی لینک که خب مشخصه چیارو نگرفتید بجز blood gem master بقیه تروفی هایی که دوستمون اشاره کردن رو نگرفتید با یه trophy guide پیش برید و تروفی هایی که مونده رو بگیرید اگه زبانتون خوب نیست و یا بصورت تصویری راحت نیستید توی یوتوب اموزش گرفتن تروفی ها هست اونایی که مونده رو سرچ بزنید خودتون ببینید چکار انجام میده و شما هم همون کار رو بکنید
تعداد زیادی از باس هارو مثل Great One: Celestial Emissary , Great One: Ebrietas, Daughter of the Cosmos و چندتا باس دیگه رو نزدید از اونها شروع کنید توی راه هم سعی کنید تا جایی که میتونید حواستون به سلاح جمع کردن باشه تا مدت زمان باز کردن تروفی hunter's essence که مربوط به داشتن تمام سلاح ها میشه براتون کوتاهتر بشه
بعد از زدن باس ها برید سراغ بقیه تروفی هایی که موند

• Like
Reactions: mahabad
این بازی آسونه یا من لولم زیادی بالا رفته؟ آمیگدالا رو دومین بار زدم لول ۸۱، دمج لودویگ ۴۲۸
این دارک بیست پارل اصلا قابل زدن هست؟:| باید چه لولی باشیم برای زدنش؟راهکاری چیزی ندارید؟
ست Henryc رو بپوش، آفنسیو باش دهنشو صاف کن

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
دوستان سایت اینترنتی معتبر برای خرید گیفت کارت سراغ ندارید ؟ میخوام dlc بلادبورن بگیرم .
سايتاي ايراني اكثرا معتبر هستن سايتاي فروش گيفت كارت هم خيلياشون نماد دو ستاره دارن تو گوگل سرچ كنيد پيدا ميكنيد geefti و gift724 دو تا نمونن

• Like
Reactions: ehsan M
سايتاي ايراني اكثرا معتبر هستن سايتاي فروش گيفت كارت هم خيلياشون نماد دو ستاره دارن تو گوگل سرچ كنيد پيدا ميكنيد geefti و gift724 دو تا نمونن
این دو سایت که اسم بردین ایرانی هستن ؟ سایت ایرانی خوب می خواستم برای اکانت اروپا

این دو سایت که اسم بردین ایرانی هستن ؟ سایت ایرانی خوب می خواستم برای اکانت اروپا
بله سایتای ایرانی هستن
توی انجمن های مختلف یا سایتای دیگه هم شاید بتونید فروشنده هایی پیدا کنید که ارزونتر بدن من این دو مورد رو بخاطر نماد دو ستاره داشتن مثال زدم از جاهای دیگه هم میتونید خرید کنید

• Like
Reactions: ehsan M
دوستان اگه کسی میتونه واسه باس Micolash کمک کنه یا آیدیشو یا اد کنه منو. نمیدونم چرا انقد گیر کردم سر این
آپدیت: زدمش، باید انقد بهش بچسبی که نتونه اصن موشکارو بزنه. راحت بود البته

آخرین ویرایش:
من الان dlc گرفتم رفتم تو بازی هیچ چیزی به بازی اضافه نشده از اکانت اروپا گرفتم . الان چجوریه کجای بازی هست ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or