PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
DLC هم تموم کردم. و میتونم قطعا بگم که بهترین لحظات گیمینگم رو داخلش گذروندم. اگر باس هارو تنها بزنید خیلی حال میده مخصوصا maria و orphan of kos . متاسفانه چون اکانتم نابود شد نمیتونم آنلاین بازی کنم برای همین دیگه مجبورم بازیرو ترک کنم. حالا شاید بعدا روی اکانت جدید از اول رفتم.

دوستان من میخوام انلاین بزنم برای دفعه اول online انتخاب میکنم میاد تو هانتر دریم بعد اون سنگ قبر دانجی اولی که انتخاب میکنم 3 تا گزینه داره کسی میتونه راهنمایی کنه هر کدوم به چی ربط دارن؟ من قبلا که تو افلاین تموم کردم میگفتن تو انلاین میتونی gem باکیفیت برای ارتقا اسلحه پیدا کنی ..خوب کجا باید برم برای gem?
ممنون میشم کسی پاسخ بده

بازیش فوق العاده بود تو همون 2 ساعتی که مال یکی از فامیلارو گرفتم بازی کردم و خیلی خیلی خیلی امیدوارم امسال E3 نسخه بعدیش معرفی بشه چون سازنده بازی تایید کرده که در حال کار روی یه بازی فانتزی تاریک و مرموز هست و چون ساخت دارک سولز تموم شده دیگه واقعا احتمالش زیاده!

ممنون اما اینجاهم رفتم گیج میشم هرجا میرم انگار دارم دور خودم میگردم.از روی راهنمایی های اینترنت تونستم مرحله برفی رو پیدا کنم حالا مرحله برفی رو برم یانه؟yahar' gul unseen villagey باس داره؟

پ.ن:ممنون پیداش کردم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab
ممنون اما اینجاهم رفتم گیج میشم هرجا میرم انگار دارم دور خودم میگردم.از روی راهنمایی های اینترنت تونستم مرحله برفی رو پیدا کنم حالا مرحله برفی رو برم یانه؟yahar' gul unseen villagey باس داره؟

پ.ن:ممنون پیداش کردم.
آره اون منطقه رو بايد باسشو بزنى تا به آخر بازى برسى ببين تو کاترال وارد وقتى باسشو زدى اونجا سمت چپش ميخوره به قبرستونى که پيرزن هاى ديوونه هستن همش ميخندن ولى سمت راستش پله داره ميرى پايين اونجا دو تا هانتر داره بايد بزنيشون بعد راه رو ادامه ميدى دو تا غول شنل پوش تبر به دست ورودى در yahar gul unseen village هستن اونارو بزنى يه ورودى هست وسطش يه دايره مانند هست برو داخل وارد منطقه اش ميشى.باس منطقه برفى زدنش اختيارى ولى باس سختيه لولتم بالاى 71 باشه راحتترى واسه زدنش

دوستان من یادم رفته فارم کردن تو بازی محدود هست یا نامحدوده؟!
نامحدوده ولی یه بدی نسبت به سولز داره اینه سریع نیست فارم تو بازی و وقتی کنار لامپ میری باید بری هانتر دریم بعدش برگردی که 2بار لودینگ ببینی یعنی تا فارم کنی دوباره که تو سولز یه نشست و برخاست میکردی و یا علی فارم شروع میشد

نامحدوده ولی یه بدی نسبت به سولز داره اینه سریع نیست فارم تو بازی و وقتی کنار لامپ میری باید بری هانتر دریم بعدش برگردی که 2بار لودینگ ببینی یعنی تا فارم کنی دوباره که تو سولز یه نشست و برخاست میکردی و یا علی فارم شروع میشد

اگر شما از bold hunters mask استفاده كني ديگه نياز نيست برگردي هانترز دريم. خيلي سريع دوباره awaken ميشي.

• Like
دوستان من یادم رفته فارم کردن تو بازی محدود هست یا نامحدوده؟!
حالا چرا فارمینگ؟
شما برو نایتمر فرونتیر sinister بزن یا بزار sinister ها بیان جات بزنشون.
اینجوری هم حالش بیشتره هم پولش خیلی خیلی بیشتره مثلا شما قوی تر از خودت رو بکشی حتی تا 1 میلیون هم میده بهت که اصلا قابل مقایسه نیست با فارمینگ.
ولی در کل پیشنهاد میکنم تو این جور بازی ها لولت رو زیاد بالا نبری چون تو قسمت انلاین به مشکل میخوری.

Sent from my E6633 using Tapatalk

• Like
حالا چرا فارمینگ؟
شما برو نایتمر فرونتیر sinister بزن یا بزار sinister ها بیان جات بزنشون.
اینجوری هم حالش بیشتره هم پولش خیلی خیلی بیشتره مثلا شما قوی تر از خودت رو بکشی حتی تا 1 میلیون هم میده بهت که اصلا قابل مقایسه نیست با فارمینگ.
ولی در کل پیشنهاد میکنم تو این جور بازی ها لولت رو زیاد بالا نبری چون تو قسمت انلاین به مشکل میخوری.

خيلى حرفه اى بازى ميکنيد من که بدون لول آپ نميتونم باس هارو بزنم! بعد sinister ها چين تو بازى؟؟من الان تو new game + نسخه اولد هانتر هستم هنوز اين چيزارو متوجه نشدم

خيلى حرفه اى بازى ميکنيد من که بدون لول آپ نميتونم باس هارو بزنم! بعد sinister ها چين تو بازى؟؟من الان تو new game + نسخه اولد هانتر هستم هنوز اين چيزارو متوجه نشدم
یه زنگوله قرمز هست به نام sinister bell که با زدن اون شما میتونی بری تو دنیای بقیه و اونارو بکشی بعضی جاها ازین نظر شلوغ تره و خیلی بیشتر این کار انحام میشه مثل nightmare Frontier اگه درست نوشته باشم.
شما میتونی بری تو این جاها واستی تا یکی بیاد تو دنیات، و شما بکشیش و پولشو بگیری.
یکم سخت هست ولی هم پول جمع میشه هم بازبت بهتر میشه.
مثلا ما با یکی از بچه ها بازی میکردیم اومدیم جوین هم شیم اشتباه دشمن شدیم(به دلیل اشتباه گذاشتن rune) منو کشت و بهش 400 هزار تا داد در حالی که من هیچی پول نداشتم.
یکم که حرفه ای شدی میتونی حتی خودت هم از زنگونه استفاده کنی و بری بقیه رو بکشی.

• Like
یه زنگوله قرمز هست به نام sinister bell که با زدن اون شما میتونی بری تو دنیای بقیه و اونارو بکشی بعضی جاها ازین نظر شلوغ تره و خیلی بیشتر این کار انحام میشه مثل nightmare Frontier اگه درست نوشته باشم.
شما میتونی بری تو این جاها واستی تا یکی بیاد تو دنیات، و شما بکشیش و پولشو بگیری.
یکم سخت هست ولی هم پول جمع میشه هم بازبت بهتر میشه.
مثلا ما با یکی از بچه ها بازی میکردیم اومدیم جوین هم شیم اشتباه دشمن شدیم(به دلیل اشتباه گذاشتن rune) منو کشت و بهش 400 هزار تا داد در حالی که من هیچی پول نداشتم.
یکم که حرفه ای شدی میتونی حتی خودت هم از زنگونه استفاده کنی و بری بقیه رو بکشی.

خيلى جالبه اين قابليت فقط تو حالت آنلاينه يا تو حالت آفلاين هم ميشه اينکارو کرد؟؟بعد يه سوال ديگه من تو خيلى ويديو هاى بلاد بازا ديدم جاهايي رو زمين هست مثل چراغ دريم هانتر ولى چراغ نيست خونى هست و اون اسکلت کوچيک هارو داره و سنگ قبر مانند هست حتى يه ويديو ديدم تو يه سايت خارجى طرف از جايى که دفعه قبل از باس پدر گوسکويين باخته بود از زير پله ها که به پدر گوسکويين ميخوره بازى رو شروع کرد برام خيلى عجيب بود هر چى هم گشتم نفهميدم داستان چيه! بازى خيلى پر رمز و راز هست مثل سرى سولز خيلى چيزاشم از شما ياد گرفتم که اصلا خود آدم نميتونه به راحتى پيدا کنه!

خيلى جالبه اين قابليت فقط تو حالت آنلاينه يا تو حالت آفلاين هم ميشه اينکارو کرد؟؟بعد يه سوال ديگه من تو خيلى ويديو هاى بلاد بازا ديدم جاهايي رو زمين هست مثل چراغ دريم هانتر ولى چراغ نيست خونى هست و اون اسکلت کوچيک هارو داره و سنگ قبر مانند هست حتى يه ويديو ديدم تو يه سايت خارجى طرف از جايى که دفعه قبل از باس پدر گوسکويين باخته بود از زير پله ها که به پدر گوسکويين ميخوره بازى رو شروع کرد برام خيلى عجيب بود هر چى هم گشتم نفهميدم داستان چيه! بازى خيلى پر رمز و راز هست مثل سرى سولز خيلى چيزاشم از شما ياد گرفتم که اصلا خود آدم نميتونه به راحتى پيدا کنه!

فقط انلاین
اون اسکلتا پیامایی هستند که ملت برای راهنمایی گذاشتند شما عم میتونی بزاری با دفترچه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or