PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اقا زدم اخر blood starved رو ازتون ممنونم. حالا موندم سر vicer Amelia . من الان لولم ۲۴ هستش. hunter axe لول ۳ دارم که ۱۵۰ تا دمیج وارد میکنه. میتونم بزنمش؟ اخه شنیدم که با لول پایین امکان نداره. بعدش سوال دیگم اینه که آیا axe خوب هست؟‌ و اینکه آیا two handed میکنمش آیا دمیجش فرقی میکنه یا نه؟
خیلی لولت پایینه فارم كن. من اینجاها +60 بودم. ویسار هم برو پشتش بزنش.

اقا زدم اخر blood starved رو ازتون ممنونم. حالا موندم سر vicer Amelia . من الان لولم ۲۴ هستش. hunter axe لول ۳ دارم که ۱۵۰ تا دمیج وارد میکنه. میتونم بزنمش؟ اخه شنیدم که با لول پایین امکان نداره. بعدش سوال دیگم اینه که آیا axe خوب هست؟‌ و اینکه آیا two handed میکنمش آیا دمیجش فرقی میکنه یا نه؟

آره فرق میکنه. شارژ اتک دو دستیش بیشترین دمیج رو داره که خیلی به کار زدن هانتر ها میاد مخصوصا وقتی بیشتر از یکی هستن. فقط باید زمان بندیش دستت بیاد. اما سرعتش پایینه.
اما برای دشمنایی که سرعت لازمه یا میشه بهشون نزدیک شد اون اسلحه هایی که مثل تیغ ریش تراش هستن(!) کارایی داره. البته در نهایت راه حل کلی وجود نداره و هرکسی با توجه به سبک بازی خودش و از روش خودش میتونه اوستا بشه. حتی دیدم بعضی ها باسهارو با اسلحه گرم میکشن!
دمیج هر اسلحه ای توی مشخصاتش هست. همینطور میتونی عملا موقع ضربه زدن مقدار دمیجی که اون دشمن خاص از اون اسلحه ی خاص و از اون نوع ضربه ی خاص میخوره رو بالای سر دشمن عدد دقیقش رو ببینی.
بلاد جم هم یادت نره استفاده کنی. هانتر اکس من الان با سه تا بلاد جم بیشتر از هفتاد درصد افزایش دمیج داره. همینطور میتونی فایر پیپر یا بولت پیپر بزنی که دمیج رو بیشتر میکنه.
اگرم میبینی لولت پایینه و با یه ضربه میمیری یکم توی بازی بچرخ لول آپ کن. مخصوصا که بازی مناطق اختیاری زیاد داره.

آخرین ویرایش:
آره فرق میکنه. شارژ اتک دو دستیش بیشترین دمیج رو داره که خیلی به کار زدن هانتر ها میاد مخصوصا وقتی بیشتر از یکی هستن. فقط باید زمان بندیش دستت بیاد. اما سرعتش پایینه.
اما برای دشمنایی که سرعت لازمه یا میشه بهشون نزدیک شد اون اسلحه هایی که مثل تیغ ریش تراش هستن(!) کارایی داره. البته در نهایت راه حل کلی وجود نداره و هرکسی با توجه به سبک بازی خودش و از روش خودش میتونه اوستا بشه. حتی دیدم بعضی ها باسهارو با اسلحه گرم میکشن!
دمیج هر اسلحه ای توی مشخصاتش هست. همینطور میتونی عملا موقع ضربه زدن مقدار دمیجی که اون دشمن خاص از اون اسلحه ی خاص و از اون نوع ضربه ی خاص میخوره رو بالای سر دشمن عدد دقیقش رو ببینی.
بلاد جم هم یادت نره استفاده کنی. هانتر اکس من الان با سه تا بلاد جم بیشتر از هفتاد درصد افزایش دمیج داره. همینطور میتونی فایر پیپر یا بولت پیپر بزنی که دمیج رو بیشتر میکنه.
اگرم میبینی لولت پایینه و با یه ضربه میمیری یکم توی بازی بچرخ لول آپ کن. مخصوصا که بازی مناطق اختیاری زیاد داره.

ممنون. راستش سر اين بلاد استاورد تا سر فروختن بازي رفتم ولي وقتي زدمش افتادم رو غلتك! لولم رو بالا بردم و vica amelia (نميدونم درست نوشتم) و witch و darkbeast و shadows if yarham و rom رو نهايت با ١ بار مردن زدم. البته فقط shadow يك بار مردم! ولي حيلي باسش جالب بود دقيقا كاريو كردم كه همه تو ويديو هاشون ميگفتن نكن! بعد راحت زدمش! الان تو unseen village هستم متاسفانه گم شدم. يك سوال. من اسلحه هارو مثل هانتر اكز اسكلينگشون رو ميبينم توي arcane هم D دارن ولي من وقتي arcane رو لول آپ ميكنم دميج اسلحه نميره بالا.
و سوال ديگم اين آيتم empty phauntom shell يا يه همچين چيزي دقيقا چي كار ميكنه؟

ممنون. راستش سر اين بلاد استاورد تا سر فروختن بازي رفتم ولي وقتي زدمش افتادم رو غلتك! لولم رو بالا بردم و vica amelia (نميدونم درست نوشتم) و witch و darkbeast و shadows if yarham و rom رو نهايت با ١ بار مردن زدم. البته فقط shadow يك بار مردم! ولي حيلي باسش جالب بود دقيقا كاريو كردم كه همه تو ويديو هاشون ميگفتن نكن! بعد راحت زدمش! الان تو unseen village هستم متاسفانه گم شدم. يك سوال. من اسلحه هارو مثل هانتر اكز اسكلينگشون رو ميبينم توي arcane هم D دارن ولي من وقتي arcane رو لول آپ ميكنم دميج اسلحه نميره بالا.
و سوال ديگم اين آيتم empty phauntom shell يا يه همچين چيزي دقيقا چي كار ميكنه؟

مگه جاهای دیگه گم نمیشدی؟! : )) پیچیده تر از جاهای دیگه نیست. مثل اونا یکم بچرخی اوکی میشه. اصلا حالش به گم شدنشه. دفعه ی چندم که بازی کنی متوجه میشی یکی از جذابیت هاش همین پیچ در پیچی گیج کننده بوده! باسشم به نظرم آسونترین باس بازیه.
والا من آرکین کار نیستم. استفاده نمیکنم. ولی گمانم باید یه بلاد جم آرکینی روش بندازی تا بشه با آرکین هم قویش کرد. اون آیتم هم فک کنم دمیج آریکینی به اسلحه ت اضافه میکنه.

دوستان يه سوال داشتم من اولد هانترو رو پلات کردم الان رو newgame+ هستم ولى لباس اون هانترى که باهاش تو دى ال سى اولد هانتر حرف ميزنى و آخر هم موقع مردنش بهم اسلحه ميده پيدا نکردم تو هانتر دريم هم هنو نيست واسه فروش جاى خاصى هست لباسه؟؟

دوستان يه سوال داشتم من اولد هانترو رو پلات کردم الان رو newgame+ هستم ولى لباس اون هانترى که باهاش تو دى ال سى اولد هانتر حرف ميزنى و آخر هم موقع مردنش بهم اسلحه ميده پيدا نکردم تو هانتر دريم هم هنو نيست واسه فروش جاى خاصى هست لباسه؟؟
جای دقیقش یادم نیست ولی میدونم تو fishing hamlet هست توی همون ساختمونای فیشینگ هملت رو بگرد پیداش میکنی
و احتمالا همون چراغ fishing hamlet یه نردبون میخوره میره بالا سمت راست تو ساختمون باشه

Sent from my E6633 using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab
دوستان دنبال سلاح سردى که دست راست قرار ميگيره و شبيه چنگگک دو لبه ميمونه هستم کسى محلشو پيدا کرده؟؟
منظورت اینه؟
f14439366959bb3bfc759d6963db4ee2.jpg

• Like
خوب من اونجا رو خيلى گشتم يه آدرس بده احمد جان سخته پيدا کردنش جا مخفى هستش؟؟
من خودم یادم نیست ولی اینطور که اینجا نوشته
همون چلیس بعد از کشتن باس اول و قبل از ورود به لایه دو، در فرعی سمت راست رو وارد میشی.
اونجا کلید خریدش هست که وقتی پیدا کردیش باید بری از تو هانتر دریم بخریش.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or