PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من تازه دیشب بازیو گرفتم نسخه goty با این سبک بازی هم تا حالا آشنایی نداشتم و تجربه نکردم ولی فقط میتونم بگم این چیه دیگه!!!
چه شاهکاریه بازی رو دستش نیومده
چندتا سوال بازی حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟
برای لول آپ شدن باید چی کار کرد؟
بالا سمت راست دوتا نشونه هست یکی خونه که هر کیو میکشی بهت میده زیریش چیه مثل چشم میمونه از کجا باید گیر آورد؟

آخرین ویرایش:
من تازه دیشب بازیو گرفتم نسخه goty با این سبک بازی هم تا حالا آشنایی نداشتم و تجربه نکردم ولی فقط میتونم بگم این چیه دیگه!!!
چه شاهکاریه بازی رو دستش نیومده
چندتا سوال بازی حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟
برای لول آپ شدن باید چی کار کرد؟
بالا سمت راست دوتا نشونه هست یکی خونه که هر کیو میکشی بهت میده زیریش چیه مثل چشم میمونه از کجا باید گیر آورد؟
گیم پلی بستگی به سطح بازیت و سرعت پیشرفتت تو بازی داره و اینکه همه مکانهای بازی رو بری یا نه.اون نشانه ها هم بالایی پول رایج بازیه که با کشتن دشمنان بدست میاری و میتونی باهاش لول اپ کنی یا خرید کنی و اون پایینی اینسایته که اونم هم برای خرید هم برای کمک گرفتن در حالت انلاین ازش استفاده میشه

من خودم یادم نیست ولی اینطور که اینجا نوشته
همون چلیس بعد از کشتن باس اول و قبل از ورود به لایه دو، در فرعی سمت راست رو وارد میشی.
اونجا کلید خریدش هست که وقتی پیدا کردیش باید بری از تو هانتر دریم بخریش.

Sent from my E6633 using Tapatalk
برای بدست اوردنش اون دانجنی که دوستمون گفت یه پله هست که کمی مخفیه و زیاد تو چشم نیست اونو برو بالا اونجا بدستش میاری

دوستان کسی کمک خواست ادد کنه لولم196
REZA-PERSIAN

Last edited by a moderator:
سلام
من چند تا سوال داشتم :
۱- چیه وچجوریه chalice dungeon
۲- بهترین اصلحه ی بازی چیه
۳- من یه چیز جام مانند دارم با اون چی کار کنم؟
۴- اون دو تا آخری که موقع لول آپ کردن هستن به چه دردی میخورن؟(مخصوصا همونی که مثل یه جرقه ی قرمزه)

آخرین ویرایش:
دوستان کسی کمک خواست ادد کنه لولم196
REZA-PERSIAN
منم هستم هر کی کمک خواست لولم 390 :)
ahmad_mdp

سلام
من چند تا سوال داشتم :
۱- چیه وچجوریه chalice dungeon
۲- بهترین اصلحه ی بازی چیه
۳- من یه چیز جام مانند دارم با اون چی کار کنم؟
۴- اون دو تا آخری که موقع لول آپ کردن هستن به چه دردی میخورن؟(مخصوصا همونی که مثل یه جرقه ی قرمزه)
1و3:
اینا مثل مراحل فرعی میمونن
شما چند تا جام داری که با گذاشتن اونا تو سنگ قبرای سمت راست که خالین میتونی اون چلیس رو بسازی.
برای ساخت هر چلیس، جام مربوطه لازم هست و یه سری material خاص که در طول بازی و داخل خود چلیس ها باید جمع کنی یا بخری یا تبدیل کنی.
2:
همه اسلحه ها خوبن فقط بایداستفاده ازش رو یاد بگیری ولی اگه اول بازی هستی hunter axe برای شروع به نظرم بهتره
4:
Bloodtinge
مربوط به قدرت اسلحه گرم هست
Arcane
مربوط به جادوها, fire and bolt attack, و بعضی سلاح ها که ارکین اتک دارند قوی تر میشه

• Like
Reactions: ata2000
دوستان از چه سلاحی استفاده میکنن؟!
من هنوزم Hunter Axe رو دارم!

هانتر اکس که یه سر و گردن از همه ی اسلحه های بازی بهتره جدا از بحث فشن البته. میشه ایراد هم به بازی گرفت بابت این چون بازی اصرار داره از این لحاظ بالانس باشه.
ولی اسلحه ی beasthunter saif از دی ال سی هم به همون اندازه تو سبک خودش بالاتره و برا من به اندازه هانتر اکس مصرف داره.

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
هانتر اکس که یه سر و گردن از همه ی اسلحه های بازی بهتره جدا از بحث فشن البته. میشه ایراد هم به بازی گرفت بابت این چون بازی اصرار داره از این لحاظ بالانس باشه.
ولی اسلحه ی beasthunter saif از دی ال سی هم به همون اندازه تو سبک خودش بالاتره و برا من به اندازه هانتر اکس مصرف داره.
من نسخه GOTY رو دارم هنوزم اصلا دنبال اسلحه های جدید که تو DLC هست نرفتم :D
برم کم کم دنبالشون

راستی يه سوال
من نسخه GOTY رو دارم ولی اصلا نمیدونم کجا به لوکیشن DLC میرسم
تو خط داستانی هست یا باید خودم برم دنبالش؟! :D
چی گفتم؟ :D
پ.ن: حله پیدا کردم تو نت

• Like
Reactions: mikammi
باسلام دوستان این storage توهانتر دریمز به چه دردی میخوره؟چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
من اسلحه kirkhamer روخریدم ولی هرکاری میکنم انتخابش نمیکنه یه پیغامی میده قضیش چیه؟
در ضمن وقتی دکمه ی بالا رو میزنم یه چیزی به خودش تزریق میکنه جونم کم میشه این چیه باعث میشه قدرتش بیشتربشه؟

1. اگر ایتم زیاد از حد بگیرید مثلا blood vile زیاد بگیرید بقیش میره تو صندوق که میتونید خودتون هو ایتماتون رو بزارید و تنظیم کنید هر موقع blood vile اتون تموم شد خود به خود پر شه.
۲. باید نگاه کنید state مورد نیازش چنده مثلا اگر میگه ۱۸ تا توی strength داشته باشی باید داسته باشی که بتونی استفاده کنی.
۳. دکمه ی بالا رو میزنی جونش رو کم میکنه ولی بهت silver bullet میده.

وای باورم نمیشه همین چند وقت پیش بود که برای blood starved beast کمک خواستم و به خاطرش داشتم بازیمو مفروختم. ولی دیروز تونستم بازیرو تموم کنم و تمام باس هارو نهایت با ۲ بار مردن زدم. واقعا شاهکاره بلاد بورن. تنها کاری که نیاز بود بکنم این بود که بشینم یکم لول آپ کنم. و به نظرم یکی از مشکلاتش همینه. اینکه توی دارک سولز ۳ میتونستی با هر لولی که هستی بری باس هارو بزنی با این تفاوت که باید یاد بگیری که چیکار میکنند. ولی توی بلاد بورن مهم نیست که بلد باشی یا نه اگر لول بالا باشه هر باسی رو راحت میزنی. build امم هم به جای اینکه مثل همه متارو روی ۱۲۵ بگیرم لولم رو رسوندم به ۱۳۴ . که تونستم جونم رو به ۴۰ برسونم و استامینا رو ۳۰ و هم strength هم skill رو کردم ۵۰ . بهترین اسلحه ای که میتونستم استفاده کنم برای این بیلد ludwings holy blade بود که چون اسکلینگ روی اسکیل و اسرنگخ b/b بود برای همین تونستم با جم های معمولی ۶۶۰ تا دمیج بگیرم که با جم های خوب میشه ۸۵۳ . راستش برای این بیلد میشه هم pure skill و هم pure strength استفاده کرد. به نظرم بهترین باسش هم shadows of yarham بود که سرش دو بار مردم ولی واقعا حال کردم.

• Like
Reactions: soldier-snake
1. اگر ایتم زیاد از حد بگیرید مثلا blood vile زیاد بگیرید بقیش میره تو صندوق که میتونید خودتون هو ایتماتون رو بزارید و تنظیم کنید هر موقع blood vile اتون تموم شد خود به خود پر شه.
۲. باید نگاه کنید state مورد نیازش چنده مثلا اگر میگه ۱۸ تا توی strength داشته باشی باید داسته باشی که بتونی استفاده کنی.
۳. دکمه ی بالا رو میزنی جونش رو کم میکنه ولی بهت silver bullet میده.

1-چطوری تو storage میتونیم تنظیم کنیم میشه دقیق توضیح بدی هرکاری کردم نمیشه ؟
این عددی که بالا هست علامت چشم داره برای من 11 این یعنی چی؟

1-چطوری تو storage میتونیم تنظیم کنیم میشه دقیق توضیح بدی هرکاری کردم نمیشه ؟
این عددی که بالا هست علامت چشم داره برای من 11 این یعنی چی؟

البته نياز نيست ديفالت اون حالت فعاله.
اون ها اسمشون insight هستش كه ميتونيد در نت سرچ كنيد متوجه بشيد.

سلام دوستان

من بعد مدت ها خواستم انلاین بزنم فقط این زنگ beconing bell الان فعال نیست، حتی اون اینسایت هم دارم ولی این فعال نمیشه که از دوستانم که انلاین هست رو دعوت کنم.
رمزمون هم یکی هست ولی خاموش که خاموشه
حتی جهت دعوت یک فرد عادی به غیر از دوستان هم اون زنگه فعال نیست، چه کار میشه کرد
ممنون

• Like
Reactions: ahmadmdp
این اسلحه Ludwig's Holy Blade رو خیلی تعریف میکنن
منتهی من امتحانش کردم در همه زمینه ها دمیج کمتری نسبت به Hunter Axe میده
البته از لحاظ عددی دمیجش بالاس ولی تو کارایی از هانتر ضعیفتره
مثلا دمیج Ludwig's Holy Blade واس من نزدیک 650 تا هست ولی هانتر با 550 تا دمیج
آسیب بیشتری به باس ها و... وارد میکنه

حالا باز دوستان نظری دارن بگن!

سلام دوستان

من بعد مدت ها خواستم انلاین بزنم فقط این زنگ beconing bell الان فعال نیست، حتی اون اینسایت هم دارم ولی این فعال نمیشه که از دوستانم که انلاین هست رو دعوت کنم.
رمزمون هم یکی هست ولی خاموش که خاموشه
حتی جهت دعوت یک فرد عادی به غیر از دوستان هم اون زنگه فعال نیست، چه کار میشه کرد
ممنون
منطقه ای که میخوای زنگ بزنی باید باسشو نکشته باشی.

• Like
Reactions: ( Layken )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or