PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام

بچه ها من چندتا مشکل دارمم!!L-)

اول اینکه»» من داخل cathedral ward که میشم و بعدش میرم دم اون در و پنجرهه که روبروی هم هستن و باید یجای safe به اون دونفر معرفی کنم همیشه گزینه no میاد من چجوری جاهای safe و شناسایی کنم به این بندگان خدا بگم؟ (دوتا دره همونجا که ته یه کوچه است بعدشم طرف میپره جلو آدم و جلوتر یه مرده بلند میشه اونجاست منظورم)
دوم اینکه من تو قبر دومیه اون سه تا باس که بعد از کشتنشون forbidden grave باز میشه و بعدم میری جلو byrgenwerth و باز میکنی و اون طرف و تو ساختمونه میکشی و تو کتابخونه میگه وقتی ماه قرمز میاد پایین یه خطی بین انسان و چهارپا هست که اون همین لکه گناهه و وقتی که یبار بیاد پایین مقدس میشه با یه بچه آقا ما اینجا چیکار کنیم؟؟ دیگه کاری نداریمم! هیچی جز یه در قفل در طبقه دوم نیست!

سوم تو قبر سوم hypogean gaol ما اون باس برق برقی و کشتیم که از در کلیسا میایی بیرون سمت راست میری براشش! بعد پشتش یه در گنده باز شد که میخورد به همون جا تو قبر اولیه سمت های catherdal و میایی باز اونجاها! اینورشم خبر خاصی نیست! چیکار باید کرد؟؟

ببخشید زیاد شددد:|
نه اونورش اگه ادم ها و خوک ها را کشتی یک دست لباس هست میتونی برداری همین اگر شکارچی تیربار را نکشتی برگرد پیشش و صحبت کن همین در مورد کتابخونه تو طبقات بالا یک کلید باید باشه از نردبون برو بالا ببین هست در باز میشه بعد دیگه میپری تو دریاچه وغولش که عنکبوت هست بازم متوجه نشدی

توی Forbidden Woods نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه.:| یجا رسیدم ینفر پشت یه توپ هست داره میزنه بعد انفجارش یطوریه درجا میمیرم
تا نصف راه از طریق کلبه ها رفتم به سمتش ولی توی اخرای مسیر از طریق کلبه ها نمیشه رفت انگار .چطوری خومو برسونم بهش؟

آخرین ویرایش:
نه اونورش اگه ادم ها و خوک ها را کشتی یک دست لباس هست میتونی برداری همین اگر شکارچی تیربار را نکشتی برگرد پیشش و صحبت کن همین در مورد کتابخونه تو طبقات بالا یک کلید باید باشه از نردبون برو بالا ببین هست در باز میشه بعد دیگه میپری تو دریاچه وغولش که عنکبوت هست بازم متوجه نشدی

دادا ممنونم از پاسخت فقط اول اینکه تیرباریه که old yarham بود فک کنم و اگه میگی دشمن خونیم بود میزد منم زدم کتلتش کردم! دوم که نردبون و هم رفتم بالا اون پادشاه پیره هی میگفت آه آه کشتمش یه چیز ستاره مانند بهم داد! از همونجا بپرم تو دریاچه؟ کدوم دریاچه من متوجه نشدم !و پاسخ بیشتر سوالامو نگرفتمم!

توی Forbidden Woods نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه.:| یجا رسیدم ینفر پشت یه توپ هست داره میزنه بعد انفجارش یطوریه درجا میمیرم
تا نصف راه از طریق کلبه ها رفتم به سمتش ولی توی اخرای مسیر از طریق کلبه ها نمیشه رفت انگار .چطوری خومو برسونم بهش؟
همون کلبه سمت چپی اولیه فکر کنم یه را مخفی پشتش بود. اگه دیدی نیستم کلا اول برو تو همون کلبه چپیه آدما توشو بکش بعد بیا بیرون و از همون سمت چپ جاده شروع کن دویدن دیگه احتمالا بهت شلیک میکنه. اگر هم کرد چون میدوی بهت نمیرسه شلیکش. بعد هم آدمی که پشت توپه رو سریع بکش. کلا زیاد سخت نیست رسیدن بهش.
دادا ممنونم از پاسخت فقط اول اینکه تیرباریه که old yarham بود فک کنم و اگه میگی دشمن خونیم بود میزد منم زدم کتلتش کردم! دوم که نردبون و هم رفتم بالا اون پادشاه پیره هی میگفت آه آه کشتمش یه چیز ستاره مانند بهم داد! از همونجا بپرم تو دریاچه؟ کدوم دریاچه من متوجه نشدم !و پاسخ بیشتر سوالامو نگرفتمم!
همون که آه آه میکرد با دستش بهت جلو رو نشون میداد. برو یکم جلوتر از اون مرده لب بالکن یه حالت پرتگاه مانند داره که مه گرفته زیرشو. بپر پایین میرسی به باس.

• Like
Reactions: mskm82
اقا من dark souls 3 رو ۲ بار تموم کردم بعدش رفتم بلاد بورن گرفتم. بعد سر این باس لعنتی bloodstarved beast گیر کردم. امروز بازیو با خودم برده بودن مغازه بفروشم ولی لحظه ی آخر پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتمو نفروختم. آقا یکی خواهشا کمک کنه چجوری این بلاد ستارو بعنتی بکشم. والا همه ی راه هارو رفتم از پری کردن و جاخالی دادن در چپ هیرو تا سامن کردن آلفرد!

اقا من dark souls 3 رو ۲ بار تموم کردم بعدش رفتم بلاد بورن گرفتم. بعد سر این باس لعنتی bloodstarved beast گیر کردم. امروز بازیو با خودم برده بودن مغازه بفروشم ولی لحظه ی آخر پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتمو نفروختم. آقا یکی خواهشا کمک کنه چجوری این بلاد ستارو بعنتی بکشم. والا همه ی راه هارو رفتم از پری کردن و جاخالی دادن در چپ هیرو تا سامن کردن آلفرد!

من با این روش زدم :
منتظر میشدم اتک بزنه بعد طوری جاخالی میدادم که پشت سرش قرار بگیرم بعد تا جایی که ممکن بود میزدمش بعد ازش فاصله میگرفتم منتظر میشدم دوباره بیاد و تکرار کنم
واسه وقتی هم که به یک سوم پایانی مبارزه میرسه سمی میشه باس اونجا دیگه باید زیاد دقت کنی که نزنه اضلا بهت اگر اینارو رعایت کنی واست اسون میشه این باس من که این مدلی زدم البته تا خوب یاد گرفتم طول کشیدا

دوستان محل باس های 5 و 6 رو میشه به من بگین

اشکالی نداره تیربارچیه را کشتی اگه دفعه بعد بازم از نو شروع کردی بدون میشه نکشتش خخخ اون بابا رو ایوون نشسته دانشمند ارشد بوده که در مورد ارتباط با این دنیای دیگه تحقیق میکرده برو جلوتر رو ایوون میتونی بپری پایین راحت

باس شماره 5 تو Forbidden Woods هست؟
کله مپشو گشتم شرتکات هارو هم پیدا کردم باس 5 ولی پیداش نکردم
باس این منطقه Shadow of Yharnam هست که سه تا شمشیر زن هستند بری بزنیش یک راه جدید باز میشه اگر نتونستس پیداشون کنی دنبال راه مشعل های روشن برو به خوک های غول پیکر برسی بدون که درست رفتی بری جلوتر باس مرحله هست

Last edited by a moderator:
  • Like
باس این منطقه Shadow of Yharnam هست که سه تا شمشیر زن هستند بری بزنیش یک راه جدید باز میشه اگر نتونستس پیداشون کنی دنبال راه مشعل های روشن برو به خوک های غول پیکر برسی بدون که درست رفتی بری جلوتر باس مرحله هست

ممنون از راهنماییت ردش کردم

ROM THE SPIDER رو هم کشتم الان لامپ جدید رو هم روشن کردم فقظ تو این منظقه جدیده باید دنبال باس بعدی باشم ؟ منظقه ای که الان هستم هم اسمش Yahar'gul, Unseen Village

• Like
Reactions: farzad_angel
این غول یک راه راحت داره تو نت هم بگردی راحت میشه پیداش کرد پشت ستون بایستی موقع اتک هاش بعد بزنیش یک راه هم هی فرار کردن موقع اتک هاش و حواست باشه سم هاش بهت نخوره بعد راحت چند بار در بری اندازه و زمان و نوع حملاتش دستت میاد یک یا دو تا اتک بزنی دوباره فرار یک راه دیگه اینه داداش لول اپ کن یکم منطقه را فارم کن شاید لولت پایین باشه که نمیتونی بزنیش البته حساس نشو داداش مطمئن باش راحت میزنیش اگر رو مخت رفته یکی دو تا کلیپ تو نت ببین

ممنون از راهنماییت ردش کردم

ROM THE SPIDER رو هم کشتم الان لامپ جدید رو هم روشن کردم فقظ تو این منظقه جدیده باید دنبال باس بعدی باشم ؟ منظقه ای که الان هستم هم اسمش Yahar'gul, Unseen Village
اره داره یکدونه این مپش یکم بری جلو همون جایی هست که یکبار دزدیدنت با یکم تفاوت یک غول نسبتا اسون داره فقط قبل زدن خود غول این را بدون اون جادوگرای بالا را میشه رفت و بالا زدشون چون نزنیشون شاید یکم اذیت بشی

Last edited by a moderator:
  • Like
اره داره یکدونه این مپش یکم بری جلو همون جایی هست که یکبار دزدیدنت با یکم تفاوت یک غول نسبتا اسون داره فقط قبل زدن خود غول این را بدون اون جادوگرای بالا را میشه رفت و بالا زدشون چون نزنیشون شاید یکم اذیت بشی
میخوام فقط باس های اصلی رو برم نوی همین منطقه بگردم ادامه بدم ؟

اگه نمیتونی بزنیش. تنها راهت اینه. فارم فارم فارم. بعدشم اپگرید.

داداش خوب رفقا ببر کمکت کنن!!!
البته من فقط دارک سولز بازی کردم بلاد نه ولی میتونی یار کمکی ببر بزن دیگه چه کاریه!

اقا زدم اخر blood starved رو ازتون ممنونم. حالا موندم سر vicer Amelia . من الان لولم ۲۴ هستش. hunter axe لول ۳ دارم که ۱۵۰ تا دمیج وارد میکنه. میتونم بزنمش؟ اخه شنیدم که با لول پایین امکان نداره. بعدش سوال دیگم اینه که آیا axe خوب هست؟‌ و اینکه آیا two handed میکنمش آیا دمیجش فرقی میکنه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or