PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من بازی رو خونه فامیل میرفتم و فامیلمون فقط هاج و واج نگاه میکرد من چجوری تو بازی اینقدر نرم بازی میکنم و باسهای بازیرو میزنم چون خودش باسهارو نهایت 7 یا 8 ضربه میزد که کارش تموم میشد!!! و در عرض تقریبا 1 روز که اونجا بودم باسهای فادر و سیلیریک بیست و بلاد استارود بیست و امیلیا رو زده بودم و رفته بودم اون غول برقی تو آنسین گول که دیگه زمان نبود برم بقیشو!!!!فامیلمون میگفت فردا که رفتی میرم بازیرو تعویض میکنم:D
تمام باسهارو نهایت دفعه 5ام زدم.....میخواستم ببینم این حالتی که رفتم بنظرتون میتونم مثلا کل باسهارو بدون کمک بزنم؟؟؟
اصن این باسها قوی هستن تو رنکینگ باسهای بازی یا نه؟؟؟

• Like
Reactions: rezab
من بازی رو خونه فامیل میرفتم و فامیلمون فقط هاج و واج نگاه میکرد من چجوری تو بازی اینقدر نرم بازی میکنم و باسهای بازیرو میزنم چون خودش باسهارو نهایت 7 یا 8 ضربه میزد که کارش تموم میشد!!! و در عرض تقریبا 1 روز که اونجا بودم باسهای فادر و سیلیریک بیست و بلاد استارود بیست و امیلیا رو زده بودم و رفته بودم اون غول برقی تو آنسین گول که دیگه زمان نبود برم بقیشو!!!!فامیلمون میگفت فردا که رفتی میرم بازیرو تعویض میکنم:D
تمام باسهارو نهایت دفعه 5ام زدم.....میخواستم ببینم این حالتی که رفتم بنظرتون میتونم مثلا کل باسهارو بدون کمک بزنم؟؟؟
اصن این باسها قوی هستن تو رنکینگ باسهای بازی یا نه؟؟؟
همه چى تو اين بازى بستگى به سرعت و لولت داره تو بازى بستگى داره هيچ معيار مشخصى نداره بازى جزو بازى هاى سخته مثل سرى سولز مثلا باس rom عنکبوتى رو که وسط بازيه بعضى ها به راحتى ميزنن و بعضى ها باهاش مشکل دارن باس گرمن در آخر بازى تکنيک هاى خاصى ميخواد که تا خودت بازى نکنى متوجه تکنيک هاش نميشى کلا بازى خيلى شبيه سرى دارک سولز هست اما يه خرده آسونتر در اين بازى بايد از اسلحه گرم جاى سپر سرى سولز استفاده کنى که کارو بعضى ها ميگن آسونتر کرده کلا بازى هاى ميازاکى سخته بعد شما بازى رو يه بار تموم کنى تو +new game هوش مصنوعى و قدرت و خون دشمنان و باس ها بيشتر ميشه که زدنشون سختتر و مهارت و دقت بيشترى ميخواد اکثر بلاد بازاى حرفه اى ويديو خودشون رو تو +new game آپلود ميکنن

دوستان این کدهایی که تو ویکی بازی هم هست و تو سایت های مختلفی هم بهش اشاره شده چه کاربردی داره؟
مثلا این کد: Glyph Code: jqcqey6p
مختصات مرحله های دانجن ها رو نشون میده؟

• Like
دوستان يه تروفى اسلحه مونده که نياز به کمک دارم ويديوشو ديدم توضيح ميدم کجاى کارم مشکل داره/ من باس منطقه برفى رو زدم بعد با تاجى که ازش گرفتم وارد قصر ملکه برفى شدم حالا طبق ويديويى که ديدم بايد جلوش تعظيم کنى و دست راست رو به بالا باشه تا آيکون مربوط به اسلحه رو از ملکه جهت خريد از دريم هانتر دريافت کنى من اون آيکون تعظيم با حالت دست راست بالا رو ندارم از کجا ميشه دريافتش کرد؟؟

دوستان این کدهایی که تو ویکی بازی هم هست و تو سایت های مختلفی هم بهش اشاره شده چه کاربردی داره؟
مثلا این کد: Glyph Code: jqcqey6p
مختصات مرحله های دانجن ها رو نشون میده؟

بله تقریبا، برای مد آنلاین هست. شما root chalice هربار که بسازی نقشه ش تصادفی هست و برای هرکسی منحصر به فرد و کد خاص اون چالیس هم مختص همون چالیس خاص هست که شخص خاصی ساخته و به اشتراک گذاشته. این کدها برای اینکه شما بتونی توی مد آنلاین بازی چالیس هایی که بقیه ساختن رو با اون کد پیدا کنی و بتونی واردشون بشی. در واقع مثل آدرس میمونه.
قسمت سرچ کردن به وسیله ی کد توی منوی همون سنگ قبرهای چالیس ها هست و اگه همون کدهایی که توی نت دیدی رو وارد کنی، به شرطی که هنوز چالیس رو صاحبش نبسته باشه، میتونی وارد همون چالیس خاصی که اون آدرس داده بشی.

بله تقریبا، برای مد آنلاین هست. شما root chalice هربار که بسازی نقشه ش تصادفی هست و برای هرکسی منحصر به فرد و کد خاص اون چالیس هم مختص همون چالیس خاص هست که شخص خاصی ساخته و به اشتراک گذاشته. این کدها برای اینکه شما بتونی توی مد آنلاین بازی چالیس هایی که بقیه ساختن رو با اون کد پیدا کنی و بتونی واردشون بشی. در واقع مثل آدرس میمونه.
قسمت سرچ کردن به وسیله ی کد توی منوی همون سنگ قبرهای چالیس ها هست و اگه همون کدهایی که توی نت دیدی رو وارد کنی، به شرطی که هنوز چالیس رو صاحبش نبسته باشه، میتونی وارد همون چالیس خاصی که اون آدرس داده بشی.
بنظر تو چالیسی که میسازی میتونی سلاح و یا آیتم خاصی بزاری و بقیه میتونن بیان و بردارن درسته؟
خیلی خوبه اینجوری

• Like
بنظر تو چالیسی که میسازی میتونی سلاح و یا آیتم خاصی بزاری و بقیه میتونن بیان و بردارن درسته؟
خیلی خوبه اینجوری

مطمءن نیستم ولی فکر نمیکنم بتونی بذاری. اگه آدرس آیتم تو چالیس بهت بدن یعنی اون آیتم دیفالت به طور شانسی توی چالیس بوده و هست.

• Like
مطمءن نیستم ولی فکر نمیکنم بتونی بذاری. اگه آدرس آیتم تو چالیس بهت بدن یعنی اون آیتم دیفالت به طور شانسی توی چالیس بوده و هست.
ممنون
من نسخه GOTY رو دارم و تازه میخوام برم سراغ DLC
منتهی به نسبت خود بازی خیلی سختره!!
با لول 130 تو بازی خدایی میکردم ولی اینجا یکم عذاب آوره

• Like
ممنون

بله. یه سر و گردن سخت تر از بازی اصلی هست. من لولم 350 بود باز آخر یکی از باس هارو با کمک یکی از دوستان زدم.

• Like
ممنون

شمارو بيلدت رو نميدونم ولي خودم 50 str/skill
بودم كه وقتي pizza cutter رو گرفتم لولش رو ١٠ كردم فوق العاده بود. تمام باس هارو به جز living failure بار اول زدم. ولي خب سر اين باس اعصابم خورد شده بود. ولي خب اگر beast blood pallet بخوري به معناي واقعا نابود ميشه

من هنوزم آخرای بازیم
با توجه به اینکه DLC رو شروع نکردم، اگه برم رو NG+1 انوقت DLC هم میشه +1؟!
بنظرم خودم باید بشه درسته؟
پس همین الان برم :D
به جز چليس هاى فرعى بازى با شروع مجدد پس از پايان اول هوش مصنوعى و قدرت دشمنان بيشتر ميشه بهتره دى ال سى رو برى دوست عزيز چون هم سلاح هاى کارآمدى داره که حتى باس گرمن رو بهتر ميتونى باهاش بزنى و هم آيتم هاى ارتقاع سلاح مثل blood stone chunk تو دى ال سى فراوان يافت ميشه که مهمترين آيتم ارتقاع اسلحه ها هست.

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
به جز چليس هاى فرعى بازى با شروع مجدد پس از پايان اول هوش مصنوعى و قدرت دشمنان بيشتر ميشه بهتره دى ال سى رو برى دوست عزيز چون هم سلاح هاى کارآمدى داره که حتى باس گرمن رو بهتر ميتونى باهاش بزنى و هم آيتم هاى ارتقاع سلاح مثل blood stone chunk تو دى ال سى فراوان يافت ميشه که مهمترين آيتم ارتقاع اسلحه ها هست.

ممنون
کدوم سلاح تو DLC خوبه که ارتقاش بدم؟
من هنوزم بیشتر از Hunter Axe و Burial Blade استفاده میکنم

• Like
ممنون
کدوم سلاح تو DLC خوبه که ارتقاش بدم؟
من هنوزم بیشتر از Hunter Axe و Burial Blade استفاده میکنم
قويترين سلاحش که damage زيادى ميده و من باس گرمن رو باهاش زدم whriligig saw هست تو حالت سنگينش چرخ اره اى ميشه و بيچاره ميکنه مخصوصا باس هاى هانتر مثل پدر گوسکويين و گرمن و همچنين ماريا تنها باس هانترى دى ال سى رو/ فوق العاده کار کردن باهاش لذت بخشه
whirlgig_saw.jpg

قويترين سلاحش که damage زيادى ميده و من باس گرمن رو باهاش زدم whriligig saw هست تو حالت سنگينش چرخ اره اى ميشه و بيچاره ميکنه مخصوصا باس هاى هانتر مثل پدر گوسکويين و گرمن و همچنين ماريا تنها باس هانترى دى ال سى رو/ فوق العاده کار کردن باهاش لذت بخشه
whirlgig_saw.jpg
آره اتفاقا اینو من گرفتم و +10 کردمش، خیلی عالیه و واقعا دمیج زیادی وارد میکنه
این Moonlight Sword رو من نمیدونستم باید بعد از کشتن باس Ludwig's از کنارش بردارم، الان DLC رو تموم کردم اومدم دیدم نیست!!
باید NG+1 رو شروع کنم و برم بگیرمش :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or