PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
Veg5lVu.gif

یعنی تابلو بود؟؟؟؟؟؟؟ بابا بیخیال خیلی وقته تمومش کرد...

Moon precense رو هم كشتم:d بازى تموم شد :bighug: تا حالا نديده بودم يه بازى همچين داستان فلسفى اى داشته باشه :| براى فهميدن همه ى داستان بايد توضيحات ايتم ها رو بخونى
من تو بازى از ١٤ تا باسى كه كشتم ٥ تاش همون دفعه اول بود
1-father gascoigne
2-witch of hemwick
3-amygdala
4-micolash
5-Mergo wet nurse
6-the one reborn
اسونترين باس هم the one reborn بود كه كلا ٢ تا blood vial مصرف شد:d
چند تا باس هم دفعه ى دوم يا سوم كشتم
1-cleric beast
2-shadows of yarnham
3-rom the vacuous spider
4-dark beast paarl
5-moon precense :d
اين سه باس هم منو خيلى اذيت كردم ( به ترتيب از سختيشون نوشتم كه باعث اذيت شدنم شدن )
1-blood starved beast
2-gehrman the first hunter
3-vicar amelia
باس مورد علاقم هم shadows of yarnham :d بيشترين قسمتى هم كه حال داد اين بود كه تو nightmare of mensis بازم باهاشون ميجنگيم:d
لولم هم موقعى كه بازى تموم شد 76 بود

البته شما 3 تا باس رو نکشتی که حداقل 2 تاشون نقش زیادی رو توی داستان بازی داشتن و به یکی از زیبا ترین مناطق بازی (Cainhurst Castle ) هم نرفتی :دی اسم باس ها :
Celestial Emissary
Ebrietas, Daughter of the Cosmos
Martyr Logarius

البته شما 3 تا باس رو نکشتی که حداقل 2 تاشون نقش زیادی رو توی داستان بازی داشتن و به یکی از زیبا ترین مناطق بازی (Cainhurst Castle ) هم نرفتی :دی اسم باس ها :
Celestial Emissary
Ebrietas, Daughter of the Cosmos
Martyr Logarius
ميدونم هر سه تا رو كه نرفتم :d
ولى cainhurst castle رو رفتم ولى چون اون موقع لولم ٥٠-٥٥ بود ديگه سراغش نرفتم رسيدم به باس اخر
راهى هست كه دوباره بتونم برمشون ؟
Ebrietas و celestial emissary كه هردوشون great one هستن ( البته celestial emissary از اول great one نبود ) martyr logarius هم كه محافظ ملكه بود تو قلعه كه ملكه فرار نكنه

ميدونم هر سه تا رو كه نرفتم :d
ولى cainhurst castle رو رفتم ولى چون اون موقع لولم ٥٠-٥٥ بود ديگه سراغش نرفتم رسيدم به باس اخر
راهى هست كه دوباره بتونم برمشون ؟
Ebrietas و celestial emissary كه هردوشون great one هستن ( البته celestial emissary از اول great one نبود ) martyr logarius هم كه محافظ ملكه بود تو قلعه كه ملكه فرار نكنه

محافظ نمیشه گفت , Logarius در حقیقت با Executioner ها بوده که حمله میکنن به قلعه Cainhurst که سر یه جریاناتی گیر میفته و Corrupt میشه .
آره Celestial Emissary ـ Kin هست . یعنی اول انسان بوده بعد تکامل پیدا کرده .
نه نمیتونی بری اگه بازی رو تموم کردی . توی NG+ میتونی بری ولی خب باید از اول بری دیگه .

تو یوتیوب این بابا فیلم گذاشته تو 8 ساعت پلات میکنه از اول که شروع میکنه تا پلات تو 8 ساعت البته زده 10 ساعت ولی فیلمارو جمع زدم شد 8 ساعت کسی مثل من حوصله نداره دنبال نخودسیاه بگرده صد ساعت وقت هدر بده از رو این بره :d

https://www.youtube.com/playlist?list=PLcXyIPOWYDvy4XBQh_LuTDKyL4_YlsYob

آقایون این راهنمای بازی رو چی سرچ بزنم تا بیاد یکی گفت 10 دلاره اگه با جزئیاتش یذره توضیح بدین ممنون میشم.راهنمای dlc هم توش هست؟؟؟
نمی دونم چی مد نظرته ولی این هستش که کاملا رایگانه. برای dlc هم بعد از عرضه اضافه میشه.
Bloodborne Trophy Guide - PSNProfiles.com

آپدیت 9 گیگی اومده، کسی میدونه چی اضاف شده ؟ من دارم دان میکنم

یکی نیس به میازاکی بگه، لامصب آخه 9 گیگ اونم نزدیک به انتشار دارک سولز 3 :دی
حتما مال dlc و همون آپدیت مجانی که قرار بود یک سلاح و چیزای دیگه اضافه کنه هست دیگه خود dlc هم فکر کنم 3-4 روز دیگه قابل بازی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or