PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام چطوری به قسمت هایی که این آپدیت اضافه کرده دسترسی پیدا کنم ؟ فقط یه دونه سلاح توی شاپ اضافه شده که گرونه و دمیجش هم زیاد نیست 80 هست
چه چیز دیگه ای رو اضافه کرده و چطوری بهش دسترسی پیدا کنم ؟

تو سیو forbidden woods یه نفر وایساده کنار آسانسور برو ببین چی میگه.البته خودم ندارم از تو کلیپ دیدم:d

منظورتون از قسمت چیه ؟ منطقه ؟ منطقه خاصی اضافه نشده با آپدیت . DLC رو اگه بخرین میتونین به منطقه جدید دسترسی داشته باشین .

منظورم اینه که میگفتن با این آپدیت لیگ اضافه میشه و ....

- - -ویرایش - - -

تو سیو forbidden woods یه نفر وایساده کنار آسانسور برو ببین چی میگه.البته خودم ندارم از تو کلیپ دیدم:d

بازی رو تموم کردم از اول باید برم تا برسم به فربیدن وودز
این بازی یه بدی که داره اینه که بعد از این هیچ بازی دیگه ای نمی چسبه اساسین جدید رو گرفته بودم مونده بود خاک میخورد این رو برای بار دوم بازی میکردم من آدمی نیستم که تا حالا بازی ای رو بخوام دوباره بازی کنم یعنی میگم وقتم ارزشش بیشتر از اینه که یه بازی رو دوبار بازی کنم ولی این لامصب جادویی داره با خودش

- - -ویرایش - - -

این بازی یه بدی که داره اینه که بعد از این هیچ بازی دیگه ای نمی چسبه اساسین جدید رو گرفته بودم مونده بود خاک میخورد این رو برای بار دوم بازی میکردم من آدمی نیستم که تا حالا بازی ای رو بخوام دوباره بازی کنم یعنی میگم وقتم ارزشش بیشتر از اینه که یه بازی رو دوبار بازی کنم ولی این لامصب جادویی داره با خودش

آره یه Covenant دیگه اضافه شده به بازی که دوستان جاش رو گفتن . چند تا آیتم دیگه هم اضافه شده تا جایی که میدونم .

کلا بازی های میازاکی و FromSoftware رو من صرفا "Game"حساب نمیکنم که واس سرگرمی باشن . بهترین توصیف واس کار های این استودیو "هنر" هست . از level design و گیم پلی گرفته تا داستان بازی همه و همه جادویی و هنری هستن .

- - -ویرایش - - -

من الان آخر بار سوم هستم پیرمرده رو نزدم تا قبرا بسته نشه.شما هم میتونی سریع بری باسهای اصلی رو که چند تا بیشتر نیست بزنی و فقط سیو ها رو باز کنی یعنی وقت برای گشت و گذار نزاری.باس های فرعی هم بعدا بزن.

لیست باس ها و سلاح های DLC لیک شده:

Weapons:
Amygdalan Arm
Beasthunter Saif
Beast Cutter
Bloodletter
Boom Hammer
Church Pick
Holy Moonlight Sword
Kos Parasite (Requires Alien/Kin transformation rune to work)
Rakuyo
Simon's Bowblade
Whirligig Saw

Armor:
Butcher Set
Constable Set
Old Hunter Set
Decorative Old Hunter Set
Yamamura's Set
Maria Hunter Set
Harrowed Set
Brador's Set
Enlarged Head

Off Hand Weapons:

Church Cannon
Fist of Gratia
Gatling Gun
Piercing Rifle
Loch Shield

Runes:

Guidance (Reveals hidden objects)
Beast's Embrace (Beast transformation) (http://i.imgur.com/tl8oNx8.jpg)
Alien Form Rune (Alien/Kin transformation) (Imgur: The most awesome images on the Internet)

Hunter Tool:
Blacksky Eye

Bosses:

Ludwig, The Holy Blade
Orphan of Kos
Lady Maria of the Astral Clocktower
Living Failures
Laurence, the First Vicar​

آخرین ویرایش:
خب نقد های DLC هم اومد و طبق انتظار عالی بود :دی

مسئله اینه که من الان بای برم دوباره بلادبورن رو بخرم یا استند الون هست دی ال سی؟

خب نقد های DLC هم اومد و طبق انتظار عالی بود :دی

مسئله اینه که من الان بای برم دوباره بلادبورن رو بخرم یا استند الون هست دی ال سی؟

دوباره بخر !!
اصن برای دستیابی به منطقه جدید که توی DLC هستش باید داخل بازی اصلی از ۷ خان بگذری :دی
میازاکی است دیگر :دی

دوباره بخر !!
اصن برای دستیابی به منطقه جدید که توی DLC هستش باید داخل بازی اصلی از ۷ خان بگذری :دی
میازاکی است دیگر :دی

دقیق نگفتن کجا وچطوری؟؟؟ چون بازی رو دوباره تا نصف هاش بردم!:d فردا نخواد برای دفعه سوم هم تمومش کنم:|

ای جان فردا قابل دانلود هست :x هیجان بازگشت به یارنام فرا گرفته منو. سیو من از اول ng++ هست. خدا رحمتم کنه :دی

طریقه باز کردن اولد هانترز
1. باس منطقه cathedral ward یعنی ویکار آملیا رو میزنی و اون جمجمه ای که اون گوشه هست رو فعال میکنیم تا شب بشه تو یارنام
2. میریم oeden chapel و از در سمت چپ میریم داخل تا به میدان برسیم. از اونجا میریم گوشه سمت راست و به منطقه بنام hunter's nightmare باز میشه :دی

ای جان فردا قابل دانلود هست :x هیجان بازگشت به یارنام فرا گرفته منو. سیو من از اول ng++ هست. خدا رحمتم کنه :دی

طریقه باز کردن اولد هانترز
1. باس منطقه cathedral ward یعنی ویکار آملیا رو میزنی و اون جمجمه ای که اون گوشه هست رو فعال میکنیم تا شب بشه تو یارنام
2. میریم oeden chapel و از در سمت چپ میریم داخل تا به میدان برسیم. از اونجا میریم گوشه سمت راست و به منطقه بنام hunter's nightmare باز میشه :دی

یعنی بازی رو باید دوباره برم
من الان باس رو زدم برم به همون منطقه مشکل حل میشه یا باید باس رو دوباره شکست بدم

Sent from my iPad using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or