PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
طبقه ی پایین چهار تا گرگینه هست، اونا رو بکش، دو تا هم از اون موجوداتن که اینسایتتو میگیرن و بد بهت دمج میدن( همونا که مغزتو مک میزنن :دی) شما این دو تا رو هم بکش و بگرد دنبال یه نردبون( گوشه موشه ها پیداش میکنی) برو بالا و یه ره رو باز کن، یه شورت کات باز میشه بعدشم میرسی به باس.

یکی از مخوفتریین محل های بلاد بورنه مخصوصآ موزیکش
بالا رفتم موندم چیکار کنم یه در باز کردم وسطش یه دونه اسکلت است یه دستش رو برده بالا و دست دیگه اش رو به یه سمت دراز کرده چیکار کنم؟؟؟
چیکار کنم؟

Witch of hemwick با dark beast Paarl رو كشتم :d
هردوشون اسون بودن !
Witch of hemwick بار اول
Dark beast Paarl بار سوم

- - -ویرایش - - -

يه سوال الان بعد كشتن dark beast Paarl بايد كجا برم براى باس بعدي ؟

وااای خدا چرا اینقدر این بازی خوبه

الان لولم 98 هست تو New Game Plus اصلآ خسته نمیشم ازش اصلآ

فکر کنم، دارک سول 3 بیاد، مثل فیفا بالای 240 براش بدم

دو تا باس کلریک بیست و فادر گاسکوئین رو تو کمتر از 1 ساعت زدم! در حالی که اولین بار که شروع به بازی کردم تقریبآ یه هفته طول کشید بفهمم چیکار کنم واسه فادر گاسکوئین.

یادش بخیر. کاش میشد حافظم پاک مشد برای این بازی و دوبار از اولش میرفتم :D

- - -ویرایش - - -

Witch of hemwick با dark beast Paarl رو كشتم :d
هردوشون اسون بودن !
Witch of hemwick بار اول
Dark beast Paarl بار سوم

- - -ویرایش - - -

يه سوال الان بعد كشتن dark beast Paarl بايد كجا برم براى باس بعدي ؟

من خودم ترتیب زدن باسهاگر رو رعایت نکردم ولی تا اونجا که یادمه باید بری تو Forbidden wood سراغ Shadows of murders باس مورد علاقه ی اینجانب :دی

چیکار کنم؟

قبل از اینکه بری جا اسکلت دو نفر هستند اونارو بکش یکیشون کلید داره
کلید رو ازش بگیر
برگرد طبقه پایین در رو باز کن (دقیقا پایین همون دری که میخوره به اسکت)
بعدش یه در دیگه هست که میخوره به چراغ اولی که روشنش کردی
اونطرفش هم ی باس هست
وقتی باس رو زدی پشت چراغی که روشن میکنی ی پنجره هست که میشکنیش و میرسی به باس بعدی

ممنون اونجا رو تونستم برم
الان تو این عکس http://img08.deviantart.net/ae36/i/2015/093/d/b/bloodborne_boss_checklist_by_zodiacus-d8o0nsd.jpg
همه باس ها رو کشتم ، جز اون دو تای آخری یکی که توی دریم هانتر هست اون یکی کجاست ؟ نمیدونم شاید اون رو هم کشته باشم ، چطوری بکشم اون هانتر رو ؟ یه سوالی پرسید refuse رو زدم از ویلچرش پا شد و تبدیل به باس شد
خیلی عالیه این بازی

ممنون اونجا رو تونستم برم
الان تو این عکس http://img08.deviantart.net/ae36/i/2015/093/d/b/bloodborne_boss_checklist_by_zodiacus-d8o0nsd.jpg
همه باس ها رو کشتم ، جز اون دو تای آخری یکی که توی دریم هانتر هست اون یکی کجاست ؟ نمیدونم شاید اون رو هم کشته باشم ، چطوری بکشم اون هانتر رو ؟ یه سوالی پرسید refuse رو زدم از ویلچرش پا شد و تبدیل به باس شد
خیلی عالیه این بازی
برای کشتن اخرین باس بازی ام باید قبل از اینکه refues بزنی بری 4 تا ایتم نادر رو پیدا کنی و استفاده کنی از یوتویوب سرچ کن bloodborne cords location تا جاشنو بفهمی

دقیقا همینه .

برای رفتن دانجن ها و رسیدن به ملکه یه ترتیب خاصی داره قرار دادن chalice ها و به این ترتیبه :
pthumeru chalice
central pthumeru
lower pthumeru
ailing loran
defiled chalice
creat pthumeru lhyll

موفق باشید
ممنون از جوابتون.این اسامی که نوشتین اسم جامها هست؟؟؟
و ترتیبش از پایین پله ها به طرف بالا هست؟؟یا برعکس؟؟

این بازی رو چند روزی هست خریدم ، گیم پلی بی نظیری داره + فضای بسیار جذاب و ترسناک :) ولی واقعا سخته مخصوصا برای کسانی که زیاد اهل این جور بازی ها نیستن ، این father gascoigne اصلا باج نمیده ، رسما میزنه نابود میکنه ، یه ویدئو هم رفتم از نحوه کشتنش دیدم ولی اصلا نمیتونم باور کنم این بابا بمیره

سلام دوستان بالاخره تونستم این بازی رو تمومش کنم من این پایان رو داشتم ببنید درسته :
اول اون هانتر رو کشتم بعد از آسمون یه موجودی اومد اون رو هم کشتم بعد اون عروسکه یه دونه موجود کهشبیه حلزون بود رو از زمین برداشت و بهش میگفت good hunter یعنی در آخر بازی به حلزون تبدیل میشه ؟ بعدش تموم شد

این بازی رو چند روزی هست خریدم ، گیم پلی بی نظیری داره + فضای بسیار جذاب و ترسناک :) ولی واقعا سخته مخصوصا برای کسانی که زیاد اهل این جور بازی ها نیستن ، این father gascoigne اصلا باج نمیده ، رسما میزنه نابود میکنه ، یه ویدئو هم رفتم از نحوه کشتنش دیدم ولی اصلا نمیتونم باور کنم این بابا بمیره

درود. چند بار فارم کنی بعدشم اپگرید راحت می زنیش:d

اسون ترین راه واسه کشتنش اینه که axe برداری R2 رو فشار بدی هی پرت میشه عقب :d

دوستان من shadows of yarnham و rom the vacuous spider رو كشتم هردوشون هم اسون بودند الان هم تو yar'agul the unseen village هستم اما نميدونم چه جورى باس the one reborn رو پيدا كنم ؟ كجاست دقيقا ؟

دوستان من shadows of yarnham و rom the vacuous spider رو كشتم هردوشون هم اسون بودند الان هم تو yar'agul the unseen village هستم اما نميدونم چه جورى باس the one reborn رو پيدا كنم ؟ كجاست دقيقا ؟

ازون جایی که 3 تا هانتر هستند بیا بیرون سمت راست از پله ها بری پایین مستقیم میخوره به باس

اقا من نتونستم اين باس رو پيدا كنم ! :|
دو تا لامپ رو روشن كردم يه bath هم پيدا كردم كه منو برد يه قسمت ديگه كه پايينش يه خيابونه مثل همونى كه توى location باس dark beast paarl بودb-)
اگه تونستين يه ويديو بدين كه مكانشو نشون بده فقط از يو*تيوب نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or