PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان بالاخره تونستم این بازی رو تمومش کنم من این پایان رو داشتم ببنید درسته :
اول اون هانتر رو کشتم بعد از آسمون یه موجودی اومد اون رو هم کشتم بعد اون عروسکه یه دونه موجود کهشبیه حلزون بود رو از زمین برداشت و بهش میگفت good hunter یعنی در آخر بازی به حلزون تبدیل میشه ؟ بعدش تموم شد

کسی اگه بازی رو تموم کرده پاسخ بده

من شنیدم بازی خیلی قشنگه واقعیت داره؟؟؟

Veg5lVu.gif

دوستان توی چالیس چه طور میتونم از دیگران کمک بگیرم؟با زنگوله؟

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
خیلی وقته بازی نکردم درست یادم نیست. ممکنه توی اپدیتهای جدید تغییراتی داده باشن. ولی یه ایتمی (جام) هست که اگر اون رو بگیرید میشه توی دنیایی دیگرون و چالیس هاشون وارد شد بدون دردسر.
من بازی رو کامل کردم 120 ساعت بیشتر پاش بودم ولی کسی توی چالیس ها بهم نپیوست :دی

سلام.دوستانی که بازی رو تموم کردن.....چه قسمتی رو آپگرید کنم تا سرعت جاخالی دادن زیاد بشه ؟؟؟؟؟ممنون.

سرعتت فکر کنم ربط به فیزیکت داشته باشه که اصلا به چشم نمیاد.ولی نفست که همون استامینا باشه با زیاد کردن گزینه اندورانس یکی بعد از جون اون زیاد میشه

Moon precense رو هم كشتم:d بازى تموم شد :bighug: تا حالا نديده بودم يه بازى همچين داستان فلسفى اى داشته باشه :| براى فهميدن همه ى داستان بايد توضيحات ايتم ها رو بخونى
من تو بازى از ١٤ تا باسى كه كشتم ٥ تاش همون دفعه اول بود
1-father gascoigne
2-witch of hemwick
3-amygdala
4-micolash
5-Mergo wet nurse
6-the one reborn
اسونترين باس هم the one reborn بود كه كلا ٢ تا blood vial مصرف شد:d
چند تا باس هم دفعه ى دوم يا سوم كشتم
1-cleric beast
2-shadows of yarnham
3-rom the vacuous spider
4-dark beast paarl
5-moon precense :d
اين سه باس هم منو خيلى اذيت كردم ( به ترتيب از سختيشون نوشتم كه باعث اذيت شدنم شدن )
1-blood starved beast
2-gehrman the first hunter
3-vicar amelia
باس مورد علاقم هم shadows of yarnham :d بيشترين قسمتى هم كه حال داد اين بود كه تو nightmare of mensis بازم باهاشون ميجنگيم:d
لولم هم موقعى كه بازى تموم شد 76 بود

سلام.دوستانی که بازی رو تموم کردن.....چه قسمتی رو آپگرید کنم تا سرعت جاخالی دادن زیاد بشه ؟؟؟؟؟ممنون.
چیزی نیست که بشه اپگرید کرد فقط یه ایتم هست به اسم Old hunter bone که باید از یه جایه مخفی که فک کنم اسمش old hunter dream بود پیدا کنی یه سرچ از گوگل بزن میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or