PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بزرگترین مصیبت ممکن به من وارد شد ! بازی تا نزدیکای tne one reborn رفته بودم تا اینکه ps4 عزیز کله پا شد و مجبور شدم initialize ps4 کنم ! قبلش هم از آپدیت بازی backup گرفتم ولی الان که دوباره restore کردم میگه سیو خراب شده و کار نمیکنه! حالا باید از اول بازی کنم ؟! نمیشه سیو از کسی بگیرم و بریزم ؟ کسی سیو بازی تا بهد از Rom داره ؟!

بزرگترین مصیبت ممکن به من وارد شد ! بازی تا نزدیکای tne one reborn رفته بودم تا اینکه ps4 عزیز کله پا شد و مجبور شدم initialize ps4 کنم ! قبلش هم از آپدیت بازی backup گرفتم ولی الان که دوباره restore کردم میگه سیو خراب شده و کار نمیکنه! حالا باید از اول بازی کنم ؟! نمیشه سیو از کسی بگیرم و بریزم ؟ کسی سیو بازی تا بهد از Rom داره ؟!

نه نمیشه سیو ها مخصوص خودتون هست نمیشه از کسی دیگه بگیرید

داداشام مجددا سلام

اقا من رسیدم به tomb of oedon یه در سمت راست هست از پله ها که میای پایین باز نمیشه مینویسه: fast shut
اینو چکار کنم الان مرسی؟؟!!

سلام اگه متوجه شدید این بندخدا چیکار میکنه بگید ممنون.
more coldblood
هرچی coldblood دلت خواست میتونی داشته باشی!!!:d

یک گلیچ در اپدیت 1.00 بود که میتونستی بی نهایت بلاد اکو داشته باشی. به هر حال الان دیگه قابل استفاده نیست مگر اینکه اپدیت 1.00 رو از قبل داشته باشی.

سلام خدمت دوستان عزیز
من این بازی رو گرفتم و چند دفه قسمت آنلاینش رو بازی کردم ولی یه مشکلی هست
هر وقت زنگ رو میزنم به صورت شانسی یکی رو انتخاب میکنه و میاد کمک ولی وقتی تو قسمت پسورد ،پسورد دوستمو وارد میکنم پیدا نمیکنه
من میتونم از بقیه کمک بیگیرم اون هم میتونه از بقیه کمک بگیره ولی خودمون دوتا به هم وصل نمیشیم

سلام
آقا من تا پلات فقط یه تروفی فاصله دارم :d
فقط
من از یه سایتی آموزش پلات کردن رو نگاه کردم و درباره دانجن ها که باید با یه ترتیب خاص باید بری!من سه تا دانجن اول رو ساختم با جام های مربوطه و رفتمشون فقط درباره دانجن 4 نوشته بود که ailing loran رو بسازید و تا آخر برید!ولی من اینو ندارم و lower loran رو دارم که ساختمش و اتفاقا خیلی خوب بود چون تروفی جم مستر و یه اسلحه هم پیدا کردم و تروفی اسلحه هم گرفتم!ولی میخواستم بدونم الان من ailing loran رو ندارم و lower loran رو دارم که دقیقا شکل جام هارو که نگاه کردم جفتشون جمجمه انسان هستن!الان اینا با هم تفاوت دارن ؟من اینو برم همونه یا فرق داره؟ در کل چه آیتم هایی برای رسیدن به عروس خانم نیاز دارم ؟:d
مرسیییی

دوستان من الان دیگه نمیتونم استرنج و اسکیل رو زیاد کنم.یعنی ازم پول کم میکنه ولی توی ستون دوم عددی اضافه نمیشه:-/.
میخوام بدونم اگه پیر مرده رو بزنم میتونم بعدش زیاد کنم آخه اونو نزدم تا قبر ها بسته نشن.
level=203
strength=58
skill=50

دوستان من الان دیگه نمیتونم استرنج و اسکیل رو زیاد کنم.یعنی ازم پول کم میکنه ولی توی ستون دوم عددی اضافه نمیشه:-/.
میخوام بدونم اگه پیر مرده رو بزنم میتونم بعدش زیاد کنم آخه اونو نزدم تا قبر ها بسته نشن.
level=203
strength=58
skill=50

شما به Hard cap اون اسکیل ها رسیدید. یعنی اگه 5 تا لول به Strength اضافه بکنید، تاثیر زیادی روی Stats کلی شما نمیزاره.

پیرمرده رو بزنید، بازی میره NG+ و جون و دمیج دشمن ها بیشتر میشه ولی با کشتنشون پول بیشتری به شما میرسه.

شما به Hard cap اون اسکیل ها رسیدید. یعنی اگه 5 تا لول به Strength اضافه بکنید، تاثیر زیادی روی Stats کلی شما نمیزاره.

پیرمرده رو بزنید، بازی میره NG+ و جون و دمیج دشمن ها بیشتر میشه ولی با کشتنشون پول بیشتری به شما میرسه.

یعنی دیگه به هیچ وجه نمیشه زیادشون کرد؟

سلام
آقا من تا پلات فقط یه تروفی فاصله دارم :d
فقط
من از یه سایتی آموزش پلات کردن رو نگاه کردم و درباره دانجن ها که باید با یه ترتیب خاص باید بری!من سه تا دانجن اول رو ساختم با جام های مربوطه و رفتمشون فقط درباره دانجن 4 نوشته بود که ailing loran رو بسازید و تا آخر برید!ولی من اینو ندارم و lower loran رو دارم که ساختمش و اتفاقا خیلی خوب بود چون تروفی جم مستر و یه اسلحه هم پیدا کردم و تروفی اسلحه هم گرفتم!ولی میخواستم بدونم الان من ailing loran رو ندارم و lower loran رو دارم که دقیقا شکل جام هارو که نگاه کردم جفتشون جمجمه انسان هستن!الان اینا با هم تفاوت دارن ؟من اینو برم همونه یا فرق داره؟ در کل چه آیتم هایی برای رسیدن به عروس خانم نیاز دارم ؟:d
مرسیییی
کسی نبود راهنمایی کنه؟
ممنون

یعنی دیگه به هیچ وجه نمیشه زیادشون کرد؟

میشه زیادشون کرد ولی تو Stats شما تغییر آنچنانی ایجاد نمیکنه. مثلا اگه Strength شما 30 بود و اونو میکردید 31، توی Stats قدرت حمله شما 4 تا زیاد میشد. اما الان چون دیگه Hard Cap رو رد کرده اگه شما 40 رو بکنید 41، Stats شما تغییری نمیکنه. باید تا 43 لول آپ بکنید تا یدونه به قدرت حمله شما اضافه بشه. (مثال بود)

- - -ویرایش - - -

کسی نبود راهنمایی کنه؟
ممنون

چلیس Ailing Loran رو بعد از کشتن Amygdala بهتون میده. میتونید محل باس رو هم از یوتیوب نگاه بکنید، چون آدرس متنی دادن یکم سخته!! :d چلیس Ailing loran هم با Lower Loran فرق میکنه. چون چلیس هایی که باید به ترتیب برید تا به باس آخر برسید، باس چلیس قبلی میده بهتون. یعنی باس آخر چلیس 1، چلیس 2 رو بهتون میده و باس آخر چلیس 2، چلیس 3 و الی آخر.

میشه زیادشون کرد ولی تو Stats شما تغییر آنچنانی ایجاد نمیکنه. مثلا اگه Strength شما 30 بود و اونو میکردید 31، توی Stats قدرت حمله شما 4 تا زیاد میشد. اما الان چون دیگه Hard Cap رو رد کرده اگه شما 40 رو بکنید 41، Stats شما تغییری نمیکنه. باید تا 43 لول آپ بکنید تا یدونه به قدرت حمله شما اضافه بشه. (مثال بود)

- - -ویرایش - - -

چلیس Ailing Loran رو بعد از کشتن Amygdala بهتون میده. میتونید محل باس رو هم از یوتیوب نگاه بکنید، چون آدرس متنی دادن یکم سخته!! :d چلیس Ailing loran هم با Lower Loran فرق میکنه. چون چلیس هایی که باید به ترتیب برید تا به باس آخر برسید، باس چلیس قبلی میده بهتون. یعنی باس آخر چلیس 1، چلیس 2 رو بهتون میده و باس آخر چلیس 2، چلیس 3 و الی آخر.

خب من این باس رو تو بازی قبلا زدم!یعنی کل باس های بازی رو زدم به جز همین آخریش که دارم این راه هارو میرم که برسم بهش واسه پلات!هیچی باس نمونده و از طرفی تروفی ailin loran هم طبیعتا گرفتم ولی خودش تو آیتم هام نیست! از نظره ظاهری هم دقیقا شکل هم هستن!ولی نمیدونم چرا اون نیست.خلاصه الان به مشکل خوردم و نمیدونم چیکار کنم :(
بسیاز زحمت کشیدم تا اینجا رسیدم تو بازی :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or