PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال داشتم
من الان توی قبر اول ( منظور از قبر اول اونی هست که خودمون باز میکنیم نه اونی که از اول بازی بازه ) رفتم و اون سه تا غول رو هم شکست دادم منظورم اون سه تایی هستش که با هم میان فکر کنم اگر تو هانتر دریم برم میتونم وارد قبر دوم بشم ولی بعد از شکست اون سه تا غول مرحله های قبر اول هنوز فکر کنم وجو داره دو تا سوال دارم : 1-قبر اول رو باید ادامه بدم ؟ چون چیزهایی که برای وارد شدن به قبر دیگر نیازه رو فکر کنم به دست آوردم
2- میتونم قبرها رو بدون ترتیب وارد بشم ؟
ولی خیلی بازی باحالی هستش بار اول که بازی رو خریده بودم نتونستم بازی کنم و اولین بازیم که با پلی4 بازی کردم همین بود ولی چون تنها همین بازی رو داشتم بردم با یونیتی عوض کردم ولی بعد از چند بازی دیگه دلم برای بلود تنگ میشد و این شد که دوباره رفتم تهیه اش کردم و الان هم از بازی لذت میبرم راستی دوستان یه پیشنهاد دارم حتما از آنلاین استفاده کنید واقعا لذتبخشه آیا در آنلاین بازی کردن میشه با طرف مقابل صحبت کرد ؟

ممنون میشم جواب سوال های نا رئ هم بدید

سلام
دوستانی که بازی رو پلات کردن خبری از تم نشد؟چون تو یه سایتی خوندم متنی زده بود درباره اینکه سونی اعلام کرده افرادی که بلاد رو پلات کنن تم بلاد هدیه میگیرن!
یکی از دوستان پلات کرد ولی خبری نشد!منم نزدیکم .
اگه نده خیلی حال گیری میشه چون من بخاطره تم رفتم واسه پلات انقدر زحمت کشیدم وگرنه اهل تروفی اینا نیستم.

سلام
دوستانی که بازی رو پلات کردن خبری از تم نشد؟چون تو یه سایتی خوندم متنی زده بود درباره اینکه سونی اعلام کرده افرادی که بلاد رو پلات کنن تم بلاد هدیه میگیرن!
یکی از دوستان پلات کرد ولی خبری نشد!منم نزدیکم .
اگه نده خیلی حال گیری میشه چون من بخاطره تم رفتم واسه پلات انقدر زحمت کشیدم وگرنه اهل تروفی اینا نیستم.
تم مختص پلات کننده های اروپا هست اگه اکانت ریجن2 دارید میتونید بگیرید تم رو (Uk یا کل اروپا مطمئن نیستم)

- - -ویرایش - - -

ممنون میشم جواب سوال های نا رئ هم بدید
دانجن ها سعی کنید همه رو برید باس ها و آیتم های مختلف و جالبی داره مخصوصا درجه سختی که خیلی بالا میره تو بعضیاشون ولی اگه فقط تروفی مربوط به این بخش رو میخاید کافیه دانجن های مربوط به Pthumeru رو تمام کنید و باس آخرشو بکشید. تو آخر هر یک از دانجن ها چلیس لازم برای باز کردن بعدی رو میده ولی نه همشون رو. برای پیدا کردن ابزار لازم برای چلیس های پایانی باید به دانجن های دیگه سر بزنید که الان دقیق یادم نیست کودوما . بدون ترتیب هم بله میشه .

دوستان یکی که خودش تست کرده میشه کامل توضیح بده آنلاین چطور با دوستم میتونم برم ؟! من یدور بازی رو تموم کردم میخوام یدور دوستم رو هم همراهی کنم ! مرسی

دوستانی که آنلاین میزنن .
من همه چی رو اوکی کردم رفتم داخل بازی زنگوله کمک کردن و کمک دادن هم تست کردم حدوده 1 ساعت !ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد و پیدا نکردن!3 بار هم کنسول رو خاموش روشن کردم باز فایده ای نداشت .
از دوستان اگه کسی بازی میکنه منو اد کنه تو دانجن defilet گیر کردم کمک نیاز دارم .
البته شاید بی ربط باشه ولی من رو نیو گیم پلاس هستم که باس اصلی رو نزدم و دانجن هارو دارم میرم!این ربطی به پیدا نشدن یار برای آنلاین نداره؟
مرسی

Id psn : mohammad3cret

برای آنلاین بودن ریجن بازی و ریجن اکانتت باید یکی باشه ، در برخی جاها تاخیر هست ولی تنها جایی که تاخیر زیاد نیست یخش the old yharnam هست منظور از دانجن و چلیس چیه؟
کدوم رو پیشنهاد می کنید برم ؟ ترتیبش رو میگید بهتره چه جوری برم؟
دانجن ها سعی کنید همه رو برید باس ها و آیتم های مختلف و جالبی داره مخصوصا درجه سختی که خیلی بالا میره تو بعضیاشون ولی اگه فقط تروفی مربوط به این بخش رو میخاید کافیه دانجن های مربوط به Pthumeru رو تمام کنید و باس آخرشو بکشید. تو آخر هر یک از دانجن ها چلیس لازم برای باز کردن بعدی رو میده ولی نه همشون رو. برای پیدا کردن ابزار لازم برای چلیس های پایانی باید به دانجن های دیگه سر بزنید که الان دقیق یادم نیست کودوما . بدون ترتیب هم بله میشه

آخرین ویرایش:
برای آنلاین بودن ریجن بازی و ریجن اکانتت باید یکی باشه ، در برخی جاها تاخیر هست ولی تنها جایی که تاخیر زیاد نیست یخش the old yharnam هست منظور از دانجن و چلیس چیه؟
کدوم رو پیشنهاد می کنید برم ؟ ترتیبش رو میگید بهتره چه جوری برم؟

چرا چند روزیه این تاپیک کسی نمیاد ؟

چرا چند روزیه این تاپیک کسی نمیاد ؟

من در مورد چالیس ها اطلاعتی درست حسابی ندارم ولی برای آنلاین بودن نیازی به یکی بودن ریجن بازی و اکانت نیست تاجایی که میدونم . ولی برای تهیه dlc ش فکر کنم ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه تا بتوانید از سیو اون اکانتتون برای dlc هم استفاده کنید (متسفانه خیلی مطمن نیستم در مورد دی ال سی ولی یک باشه بهتره به نظرم)

سلام دوستان کسی نیست اینجا دیگه؟

من دانجن defiled باس دومش گیر کردم و نمیتونم ردش کنم باسش قویه !
بعد هرچی زنگوله کمک میزنم فایده ای نداره و کلا زنگوله کمک کردن و کمک دادن میزنم هیچی جویین نمیشه تو هیچجا!
از دوستان اگه کسی میتونه و هستش آیدی بده تا باهم چنج کنیم ببینیم جوین میشه اینجا رو رد کنم تا بازی پلات بشه بذارمش کنار
مرسی

سلام دوستان کسی نیست اینجا دیگه؟

من دانجن defiled باس دومش گیر کردم و نمیتونم ردش کنم باسش قویه !
بعد هرچی زنگوله کمک میزنم فایده ای نداره و کلا زنگوله کمک کردن و کمک دادن میزنم هیچی جویین نمیشه تو هیچجا!
از دوستان اگه کسی میتونه و هستش آیدی بده تا باهم چنج کنیم ببینیم جوین میشه اینجا رو رد کنم تا بازی پلات بشه بذارمش کنار
مرسی

تو دانجن ها کسی جوین نمیشه فقط یه راه داره برای کمک گرفتن تو دانجن ها از طریق chalice glyph که به درده سرش نمی ارزه و تنها بری زودتر و راحت تر ردش میکنی به نظرم. خودمم الان باس اخر defiled و باس دوم lower loran هستم لولم هم 250
اینم ای دیم:
Ahmad_mdp

- - -ویرایش - - -

بر بازی انلاین با دوستان تو قسمت تنظیمات شیکه رو بزارید رو worldwide بعد یه رمز یکی بزارید مثلا kazem900 بعد یکی beconing bell و کسی که میخواد بره کمک small bell رو بزنه.

در ضمن برا بازی انلاین ریجن و این حرفا مهم نیست با هر ریجن اکانت و هر ریجن بازی باید بتونین انلاین بازی کنین.

ترنیب دانجن ها هم قبلا یکی از دوستان گفته بود:
pthumeru
central pthumeru
lower pthumeru
ailing loran
defiled
lower loran
greatpthumeru ihlyll

سعی کنید همه جاهای چلیس رو بگردید ایتم های خیلی خوبی میده تو که خود باری هم خیلی بدرد میخوره

تو دانجن ها کسی جوین نمیشه فقط یه راه داره برای کمک گرفتن تو دانجن ها از طریق chalice glyph که به درده سرش نمی ارزه و تنها بری زودتر و راحت تر ردش میکنی به نظرم. خودمم الان باس اخر defiled و باس دوم lower loran هستم لولم هم 250
اینم ای دیم:
Ahmad_mdp

- - -ویرایش - - -

بر بازی انلاین با دوستان تو قسمت تنظیمات شیکه رو بزارید رو worldwide بعد یه رمز یکی بزارید مثلا kazem900 بعد یکی beconing bell و کسی که میخواد بره کمک small bell رو بزنه.

در ضمن برا بازی انلاین ریجن و این حرفا مهم نیست با هر ریجن اکانت و هر ریجن بازی باید بتونین انلاین بازی کنین.

ترنیب دانجن ها هم قبلا یکی از دوستان گفته بود:
pthumeru
central pthumeru
lower pthumeru
ailing loran
defiled
lower loran
greatpthumeru ihlyll

سعی کنید همه جاهای چلیس رو بگردید ایتم های خیلی خوبی میده تو که خود باری هم خیلی بدرد میخوره

ولی من کلیپ هایی دیدم که دانجن هارو دو نفره میرفتن !
واقعا این دانجن به شدت برات سخت شده و یه چند روزیه کلا بیخیالش شدم و بازی رو گذاشتم کنار ! سخت بودنش تبدیل به مسخره بودن شده!

ولی من کلیپ هایی دیدم که دانجن هارو دو نفره میرفتن !
واقعا این دانجن به شدت برات سخت شده و یه چند روزیه کلا بیخیالش شدم و بازی رو گذاشتم کنار ! سخت بودنش تبدیل به مسخره بودن شده!

تا جایی که میدونم (کامل مطمین نیستم البته . ) هر دو نفر باید به یه Glyph جوین بدن تا بتونن 2 نفره برن .

من قبر دوم رو هم رفتم باز کردم ولی چرا دقیقا عین اولیه ؟ نمیدونم چطوری بازی رو ادامه بدم ؟
عزیز قبر های اینوری (همین چلیس دانجن ها ) جزو داستان بازی نیستن و اختیاری ـن لازم نیست اینا رو بری الان . همون قبر های اون سمت دیگه رو برو (که مربوط به بخش اصلی و داستانی بازی هستن . ) فعلا تا با بازی بیشتر آشنا شی بعدا بیا سراغ دانجن ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or