PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام
اقا من یه مشکل دارم اونم اینکه من سی دی بلادبرن رو از رفیقم گرفتم تا یه مرحله پیش رفتم حالا یه سی دی خودم خریدم وقتی میره تو بازی سیو قبلی رو اجرا نمیکنه بابد از اول شروع کنم فقط اینکه یی دی قبلی ریجن 2 بود سی دی خودم ریجن ال هست
مننون میشم دوستان راهنمایی کنن مرسی

سلام
اقا من یه مشکل دارم اونم اینکه من سی دی بلادبرن رو از رفیقم گرفتم تا یه مرحله پیش رفتم حالا یه سی دی خودم خریدم وقتی میره تو بازی سیو قبلی رو اجرا نمیکنه بابد از اول شروع کنم فقط اینکه یی دی قبلی ریجن 2 بود سی دی خودم ریجن ال هست
مننون میشم دوستان راهنمایی کنن مرسی
سیو بازیهای ۲ تا ریجن مختلف به هم نمیخورن۰۰ راهش اینکه شما یه بازی ریجن ۲ تهیه کنید۰

سلام
اقایون داداشام من سلاح هام خیلی ضعیف شدن باید 10 ضربه بزنم تا 1 نفر رو بکشم تو هانتر دریم هم جلو میز فقط استور هست و جایی برای ریپر سلاح نیست من هنوز باس اول رو نکشتم الان چکار باید بکنم که سلاح ریپر شه؟؟؟ جلو شومینه هم چیزی نیست

سلام
اقایون داداشام من سلاح هام خیلی ضعیف شدن باید 10 ضربه بزنم تا 1 نفر رو بکشم تو هانتر دریم هم جلو میز فقط استور هست و جایی برای ریپر سلاح نیست من هنوز باس اول رو نکشتم الان چکار باید بکنم که سلاح ریپر شه؟؟؟ جلو شومینه هم چیزی نیست

باید برید تو خونه سمت چپه خونه اخرای خونه اونجا میز هست می تونید اسلح رو تعمیر کنید

نمیدونم چرا دوستان امروز هی داره اتوماتیک از HP م در بازی کم میشه ؟
هر چی سرچچ میکنم نمیفهمم
خیلی کند داره کم میشه ولی اذیت میکنه !
عکس یه اسکلت آبی رنگ که یه فلش رو به پایین هم داره بقل نوار سلامتی و استامینام اومده

- - -ویرایش - - -

Wow !
خودم فهمیدم از یه cursed gem stone در اصل استفاده کرده بودم برای fortify یکی از اصلحه هام !
عجب بازیه ! :((

اگر خریدید و خواستید من شاید بتونم کمک کنم

آی دی من gp993 هستش
روشمشیرات سنگ نفرین یاهمون کرس استفاده کردی البته سنگای سمی هم باعث این اتفاق میشه

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

بچه ها یه سوال، من الان لول 10 هستم، چجوری میتونم لول آپ کنم؟

به باس هم رسیدم ولی نتونستم باس رو بزنم ( همون مرحله ی یک)

الان تو hunter's dream عروسکه وایساده

یه راهنمایی کنید چون برای باس زدن فکر کنم حداقل لول 15 بخاد.

مرسی

بچه ها یه سوال، من الان لول 10 هستم، چجوری میتونم لول آپ کنم؟

به باس هم رسیدم ولی نتونستم باس رو بزنم ( همون مرحله ی یک)

الان تو hunter's dream عروسکه وایساده

یه راهنمایی کنید چون برای باس زدن فکر کنم حداقل لول 15 بخاد.

مرسی
شما از طریق کشتن دشمن ها Blood Echo بدست میارید بعد برید باهاش پیش عروسک دکمه رو بزنید و کاراکترتون رو آپگرید کنید
برای اینکه بازی براتون راحت تر بشه اُلویت آپگریدتون رو اول Endurance دوم Vitality سوم Strength و ... قرار بدید
در طول بازی سلاحتون رو هم تو داخل خونه هانترز دریم روی میز هم آپگرید کنید هم Repair کنید تا همیشه Damage خوبی بده به دشمنا

- - -ویرایش - - -

میانبر نداره ؟
دوست عزیز همه جا میانبر داره تو بازی ولی متاسفانه زیاد قابل توضیح دادن نیست
اگر خواستی آی دی PSN منو ادد کن بهم پیغام بده من به صورت Broadcast Share تصویری بهت میانبرش رو نشون بدم (یعنی سریع اونجا رو برم میانبرش رو ببین یادبگیر)

شما از طریق کشتن دشمن ها Blood Echo بدست میارید بعد برید باهاش پیش عروسک دکمه رو بزنید و کاراکترتون رو آپگرید کنید
برای اینکه بازی براتون راحت تر بشه اُلویت آپگریدتون رو اول Endurance دوم Vitality سوم Strength و ... قرار بدید
در طول بازی سلاحتون رو هم تو داخل خونه هانترز دریم روی میز هم آپگرید کنید هم Repair کنید تا همیشه Damage خوبی بده به دشمنا

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز همه جا میانبر داره تو بازی ولی متاسفانه زیاد قابل توضیح دادن نیست
اگر خواستی آی دی PSN منو ادد کن بهم پیغام بده من به صورت Broadcast Share تصویری بهت میانبرش رو نشون بدم (یعنی سریع اونجا رو برم میانبرش رو ببین یادبگیر)
خیلی ممنون امروز آنلاین با یک نفر تونستم که این مرحله رو برم منتها این اینسایت هام تموم شده چطور دوباره به دست بیارمش نیست؟ الان رفتم داخل قبر اول میشه بگی که بعد از اون چیکار باید بکنم و آیا درست رفتم یا نه؟ باید اولی رو انتخاب میگردم؟ ولی خیلی خیلی سخته کمی هم در مورد راحت به دست آوردن بلو اکو بگید تا را حتتر اپگرید کنم
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or