PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من این بازی رو در حده یک ساعت بازی کردم ، راهی داره اینقدر دشمنهای یک منطقه رو بزنی که کلا تموم بشن و دیگه زنده نشن حتی اگه بعدا هم به اون منطقه برگشتی هیچ کس نباشه ؟

نه بمیری یا از یه لوکیشن بری لوکشین دیگه اسپان میشن
اگه کلا برن و نیان چجوری لول آپ کنی ؟
حال میدخ کشتنشون

بلادبورن بازای حرفه ای یه سوال :D

اگر من یک بار به باس برسم و ببازم ( که کاملآ عادیست :D ) اگر دوباره شروع کنم امکان گرفتم blood vial هست یا نه؟ با کشتن اهالی محترم یارنام ؟:D

بلادبورن بازای حرفه ای یه سوال :D

اگر من یک بار به باس برسم و ببازم ( که کاملآ عادیست :D ) اگر دوباره شروع کنم امکان گرفتم blood vial هست یا نه؟ با کشتن اهالی محترم یارنام ؟:D
صد بارم بمیری می تونی فارم کنی مشکلی نیست .

منظورم داستان نبود ،ارتباط بین کارکتر اصلی و گیمر بود!همین مکالماتی که اشاره کردید میتونیست بصورت فیلم باشه !اینطوری بسیار جذاب تر میشد و در کل بهتر !این یه نقطه ضعفه و نمیشه گفت که چون قبلی هم اینطوری بود پس این درسته!میشه بهترش کرد.

تشکر داداش
وای یعنی خراب کردم؟!!باید از اول بازی رو برم راهی نداره؟!چه اشتباهی کردم :(
درباره باس هم میگردم ببینم میتونم پیداش کنم

این که این بازی Cut-Scene نداره ضعف حساب نمیشه . From Software تا حالا 4 تا بازی توی این سبک داده و 5 ـمیش ( Dark Souls 3 ) هم توی راه ـ . مطمین باش اگه کارگردان با تجربه ای مثل میازاکی میخواست تغییرش بده تا الان داده بود . در هر حال سلیقه ای هست من شخصا با این سبک تعریف داستان که Cut-Scene و اینا نداره و همه چیز رو خودت باید پیدا کنی / بخونی بیشتر حال میکنم .

4 تا بند ناف هست توی کل بازی که شما 3 تاش رو نیاز داری . تاحالا چند تا رو گرفتی / کدوم ها رو گرفتی ؟

تو انتخاب اولین سلاح من مردد بودم. از یه طرف همه هانتراکس رو پیشنهاد میدادن از طرفی خودم از ساو خوشم میومد. در نتیجه دوتا پروفایل ساختم و با هر دوتا سلاح تا فادرگاسکوئن جو رفتم بعد فهمیدم با استایل سرعتی ساو بیشتر بهم خوش میگذره. :دی

• Like
Reactions: D_grayman
این که این بازی Cut-Scene نداره ضعف حساب نمیشه . From Software تا حالا 4 تا بازی توی این سبک داده و 5 ـمیش ( Dark Souls 3 ) هم توی راه ـ . مطمین باش اگه کارگردان با تجربه ای مثل میازاکی میخواست تغییرش بده تا الان داده بود . در هر حال سلیقه ای هست من شخصا با این سبک تعریف داستان که Cut-Scene و اینا نداره و همه چیز رو خودت باید پیدا کنی / بخونی بیشتر حال میکنم .

4 تا بند ناف هست توی کل بازی که شما 3 تاش رو نیاز داری . تاحالا چند تا رو گرفتی / کدوم ها رو گرفتی ؟

من دو تا بنده ناف الان گرفتم که یکیش رو رفتم از اون پرتگاه که از چوب ها باید بری پایین و یه دری هست میری داخل هانتر به یه حالتی درومده و دختره نشسته اونجا یه بند ناف بود برداشتم و دومیش هم وقتی باس یکی مونده به آخر رو کشتم خودش داد بهم ولی من کلینیک رو همونطور که گفتید زود رفتم و بند ناف رو بعد کشتن دختره بهم نداد!یعنی یه بند ناف دیگه هم هست؟؟!!اگه ممنون میشم بگید کجاست یا کلیپی لینک بدید که پیداش کنم .
درباره اون باسی که بهت گفتم رفتم گشتم پیداش نکردم و اتمسفرش هم برفیه کلیپش رو دیدم خیلی جالبه .میشه یه کمکی کنی پیداش کنم؟
مرسی

دوستانی که میگن تا ابد میتونی یه منطقه رو فارم کنی درست نیست۰۰فکر کنم بعد از ۱۰ بار زدن و فارم کردن موجودات دیگه اسپان نمیشن۰

دوستانی که میگن تا ابد میتونی یه منطقه رو فارم کنی درست نیست۰۰فکر کنم بعد از ۱۰ بار زدن و فارم کردن موجودات دیگه اسپان نمیشن۰

اسم منطقه ای که توش دو تا گرگ بودن یادم نمیاد من اونجا 1000 بار فارم کردم :دی هیچ محدودیتی وجود نداره !

من دو تا بنده ناف الان گرفتم که یکیش رو رفتم از اون پرتگاه که از چوب ها باید بری پایین و یه دری هست میری داخل هانتر به یه حالتی درومده و دختره نشسته اونجا یه بند ناف بود برداشتم و دومیش هم وقتی باس یکی مونده به آخر رو کشتم خودش داد بهم ولی من کلینیک رو همونطور که گفتید زود رفتم و بند ناف رو بعد کشتن دختره بهم نداد!یعنی یه بند ناف دیگه هم هست؟؟!!اگه ممنون میشم بگید کجاست یا کلیپی لینک بدید که پیداش کنم .
درباره اون باسی که بهت گفتم رفتم گشتم پیداش نکردم و اتمسفرش هم برفیه کلیپش رو دیدم خیلی جالبه .میشه یه کمکی کنی پیداش کنم؟
مرسی
دوستان اینو یه کمکی بدید ممنون میشم

دوستان اینو یه کمکی بدید ممنون میشم

آقا اون یکی دیگه رو باید یکی از NPCـهای بازی رو زنده نگه داشته باشی (آریانا) انتهای بازی همین جاها که شما هستید بچه دار میشه و با کشتن بچش کرد رو می گیرید ...
باسی که میگید هم بالای قصر هست بایید برید روی سقف قصر و ... یه کلیپ ببینی میاد دستت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or