PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سمته چپ که طوله خوده بازی ازاد میشه
سمته راست مربوط میشه به chalice ها که خودت باید باز کنیشون !
میدونن سمت چپ چیه سمت راست چیه منظورم قبراchaliceیدونش از پایین اولی بازنمیشه دور دوم بازی یه جمله میاد روتصویر ولی کاری نمیشه کرد

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

مگه اسانسورم هست اونجا عکسشو بزاری ممنوت میشم از یجادگه میشه رفت طبقه دوم

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

ممنون داداش اونو درست شد
فقط نمی دونم چرا این چراغ رو که روشن میکنم تو لیست (هانتر دریم) نمیاد > کلا همی جوریه؟
و اون قبرایی که میگین دقیقا کجاست من نیافتم.
ممنون

سلام دوستان من بازی رو تازه گرفتم و تا حالا سری سولز رو بازی نکردم من همون مرحله اول گیر کردم اونجا که میری تو یه سالن بعد یه حیوون بالا سر یه آدمه داره ميخورتش اینجا باید باهاش درگیر شم اگر اينجوريه باید چجوری بکشمش تا حالا خیلی مردم ولی نشد که نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان من بازی رو تازه گرفتم و تا حالا سری سولز رو بازی نکردم من همون مرحله اول گیر کردم اونجا که میری تو یه سالن بعد یه حیوون بالا سر یه آدمه داره ميخورتش اینجا باید باهاش درگیر شم اگر اينجوريه باید چجوری بکشمش تا حالا خیلی مردم ولی نشد که نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

میمیری بعد توی هانتر دریم بیدار میشی روی پله ها میری اسلحه ها رو برمیداری برمیگردی میزنی سگه رو میکشی. البته اگه به موقع از O استفاده کنی با کمی سختی دست خالی هم میشه کشتش و رسید به فانوس اول. :دی

ببخشید نمیدونم چرا با اینکه به نت وصلم و ok هم میده و آنلاین میام وی بازم با زدن Beckoning Bell هیچ شخصی بهم وصل نمیشه ؟
چرا ؟
کلی هم صبر کردم
آخرین ویرایش:
ببخشید نمیدونم چرا با اینکه به نت وصلم و ok هم میده و آنلاین میام وی بازم با زدن Beckoning Bell هیچ شخصی بهم وصل نمیشه ؟
چرا ؟
کلی هم صبر کردم
سلام برو تو تنظیمات شبکه local رو بزار رو worldwide تا زود تر بیاره.

- - -ویرایش - - -

دوستان من چراغایی که روشن میکنم نمیاره تو لیست هانتر دریم
مثلا اون جنگله که باس اخرش سه نفرن چراغ اول و اخرش رو روشن کردم ولی وقتی میام تو هانتر دریم می خوام برگردم باید از grand cathedral برم اونجا مشکل حل میشه ایا یا باید از اول بازی کنم؟
ممنون

آقا اون باس داخل کلیسا رو چیکار کنم همش به خودش heal میده 8-|
باید damage کافی داشته باشی بتونی بزنیش برایه همین برایه Level هایه پایین ممکنه سخت باشه
از hunters axe هم استفاده کنی میشه با R2 کلی damage ازش گرفت موقعی که داره heal میکنه مخصوصا. البته یکم Upgrade اش کن.

سلامبر

دوستان من وسطاي بازيم ... اگه كسي بلودبرن بازي ميكنه ... دوست داشت بياد با هم انلاين رد ميكنيم ... اينم

psnid : h-khotanbar

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or