PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
یعنی رسماً اشک منو درآوردن این بدمصب ها
مخصوصا اون Watchdog با bloodletting beast عوضی که یادم میفته تنم میلرزه!! :d

به Watchdog فکر کنم نرسیدم اما این Bloodletting Beast کلا یه چیز عجیب غریبی بود ! :دی
در حال حاضر درگیر Loray Darkbeast هستم. :|

سلامدوستان ببخشید من میخواستم بازیو بخرمم
فقط یه سوال داشتم خیلی ترسناکه؟اصلا ترسناکه؟
محیط بازی کلا مخوف و تاریک هست که میتونه واسه بعضیا ترسناک باشه! جاهایی که مثلا دشمنا غافلگیر میکنن هم میتونه ترسناک باشه

دوستان bloodborn و lords of the fallen چقدر شبیه هم هستن و کدومشون بهتره ؟ برای منی که از ویچر خوشم نمیاد اما سری FABLE رو بازی کردم از این 2 تا ممکنه خوشم بیاد یا نه :)

به نظر من این دو تا کلا ربطی به هم ندارن. Lords of the Fallen که کپی یه سری بازیسازان طرفدار دارک سولز از روی بازی محبوبشونه بر طبق حرف خودشون. اگه میخوای اونو بازی کنی حد اقل اول DS2 رو بازی کن :)

دوستاي گل من از دارك سولز 1 و 2 خوشم نيومد اما اينو به اين اميد گرفتم كه خيلي از منتقدين گفتن نسبت به اونها راحت تر و در دسترس تره خيلي هم دوست دارم وارد فاز اين بازي بشم خيلي گيم پلي ش باحالا . تا اون غول قبرستون هم جلو رفتم اما 30 بار كشته شدم!!
ميشه براي من كه ميخام بازي رو شروع كنم راهنمايي هاي كلي اي كه براي بازي كردنش لازمه بنويسيد ؟ ممنون

دوستاي گل من از دارك سولز 1 و 2 خوشم نيومد اما اينو به اين اميد گرفتم كه خيلي از منتقدين گفتن نسبت به اونها راحت تر و در دسترس تره خيلي هم دوست دارم وارد فاز اين بازي بشم خيلي گيم پلي ش باحالا . تا اون غول قبرستون هم جلو رفتم اما 30 بار كشته شدم!!
ميشه براي من كه ميخام بازي رو شروع كنم راهنمايي هاي كلي اي كه براي بازي كردنش لازمه بنويسيد ؟ ممنون

دوست عزيزمنتقدين كه گفتن اسونتره نه اينكه مثل بازيادگس نسبت به dsيه درجه راحتتره بنظرمن راحتيش باسه كسي كه اين سري بازيارويادگرفته باشه خدم من ds1برام فوقولاده سخت بود چون طرزاستفاده از جادوها وخيلي چيزابلدنبودم ولي تو ds2دسم پرشد وراحتتر شدبازي

Sent from my iPhone using Tapatalk

آقا من بازی رو تازه گرفتم و چون طرفدار دارک سولزم حسابی خودم رو آماده کرده بودم .بازی به شدت لذت بخش هست .سطح جزئیات محیط ترکنده من رو.گیم پلیو اینکه اسلحه سایزش عوض میشه عالی هست.فقط یک سوال به نظرتون آپدیت کنم بازی رو یا نه .راستش بعضی میوقع ها screen tearing داره و لودینگ های طولانی هست. آیا آپدیت مشکل رو حل میکنه ؟

آقا من بازی رو تازه گرفتم و چون طرفدار دارک سولزم حسابی خودم رو آماده کرده بودم .بازی به شدت لذت بخش هست .سطح جزئیات محیط ترکنده من رو.گیم پلیو اینکه اسلحه سایزش عوض میشه عالی هست.فقط یک سوال به نظرتون آپدیت کنم بازی رو یا نه .راستش بعضی میوقع ها screen tearing داره و لودینگ های طولانی هست. آیا آپدیت مشکل رو حل میکنه ؟
سلام
مبارکه
حتما آپدیت کنید

- - -ویرایش - - -

آقا بهترین سلاح کدوم هست اول بازی کدوم کلاس بهتره
hunter axe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or