PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان سلام....

من میخوام این بازی رو بگیرم...کسی میتونه یه لینکی از گیم پلی و تریلر با کیفیت از بازی بزاره دانلود کنم ببینم...؟؟

حجم آخرین آپدیتش چقدر هست ؟؟

دوستان توی Old yarnham چطوری تیر اندازه رو بکشم؟اصلا لازم هست بکشمش؟ممنون:d

من دو تا کلیپ دیدم از همین hunter که تیر اندازی میکنه خیلی جالب بود اولش به لبه نزدیک بود یارو زد از لبه پرتش کرد پایین ، دومی خیلی جالب بود خودش اومد حرکت بزنه یهو پرت شد پایین LoL
میشه زدش اما در کل به نظرم نزنیش بهتره بلاخره هم نوعی گفتن :D

دوستان توی Old yarnham چطوری تیر اندازه رو بکشم؟اصلا لازم هست بکشمش؟ممنون:d

آسون ترین Hunter بازیه :d البته اگه بخوای تن به تن بری جلو که بیچاره ای :d

کاری نداره فقط باید بری پیشش از نردبون بالا رفتی سریع 3-4 تا تیر بهش بزن (قبل از اینکه حرکت کنه) خودش میوفته پایین میمیره

اگه نگشیش چی بهت میده یکی هم پاین هست اون چی دمبالم از پلها بالا اومد بد که من پریدم اونم پرید باگ شد اقا منم با اسفالت یکیش کردم بیچاره فقد نگاه میکرد>:)>:)

دوستان یه سوال الان اگه من مثلا وسط یه مرحله ای باشم ( جنگل) نزدیک 20000 همbloodechoes داشته باشم بعد یه جا مجبور شم وایسم و از بازی خارج بشم . دفعه بعد که بخوام بازی کنم از hunter dream میاره و تمام پول ها رو میگیره یا نه از همونجا میاره و bloodechoes ها هم سرجاشه؟

دوستان یه سوال الان اگه من مثلا وسط یه مرحله ای باشم ( جنگل) نزدیک 20000 همbloodechoes داشته باشم بعد یه جا مجبور شم وایسم و از بازی خارج بشم . دفعه بعد که بخوام بازی کنم از hunter dream میاره و تمام پول ها رو میگیره یا نه از همونجا میاره و bloodechoes ها هم سرجاشه؟

از این بابت خیالت راحت هم سری سولز هم BB از یه روش Autosave وحشتناکی استفاده میکنه که انگار هر میلی ثانیه داره Save میکنه

بعد چه دلیلی داره که از Hunter بیارتت و Blood هاتو بگیره؟ :|

دوستان سلاح BLUNDERBUS رو چطور گیر بیارم ظاهرا سلاح خفنی هست .درسته؟
اگر اشتباه نکنم تو شاپه hunter's dream میفروشن !!
اگر نه فک کنم اون Badage پشته خوکه تو فاضلاب رو بگیری حله .
به درده crow control میخوره چون پخش میشه وقتی تیر میزنی
مگرنه به نظره خودم ludwig rifle بهتره.

منم بازی رو شروع کردم یه نیم ساعتی رفتم:d اپنینگش که باحاله، شخصی سازی هم مثه همیشه توی سری های سولز خیلی خوبه کلاسمم Violent Past انتخاب کردم عشق سلاح گنده منده و اینا:d اول بازی و اون گرگ و اینا بماند وقتی رسیدم به Central Yarnham گفتم Wow چه طراحیی، واقعاً هم گرافیک و طراحی و فضاسازی محیط خیلی خیلی خوبه یه جوه گرفته داره و با فضای بازی همخونی کامل رو داره. طراحی دشمنا هم تا همین نیمچه ی اول خیلی خیلی خوب بوده به نظرم سیستم مبارزه هم خیلی روون تره و مثل سولزا یکم خشک نیست که منم زیاد خوشم نمیومد در کل خیلی راضیم از سیستم مبارزاتش و اون تبر خوشگلش:d تا اینجا که خیلی خوب بوده مطمئنن در ادامه بهترم میشه:bighug:

پ.ن: یکمم لودینگاش طولانیه:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or