PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اقا صبر کنید:d
این repair و این چیزا چی هست؟من الان 3روز اول بازی موندم
وقتی اون کچل گندهرو که میزنم که داره میکوبه به در از پله ها میرم بالا میرم روی یه پل که دوتا گرگ گنده و 2تا از این پرنده بزرگا هستند از اونا فرار میکنم میرم پیش باس ولی وقتی راهنمای بازیو دیدم باس اول یارو یه ادم بود نه این باسی که من دیدم
لول اپ چیه دوستان؟
به سرورهای بازی هم که اصلا وصل نمیشم
یه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟

اول بازی خودم سلاحو انتخاب کردم الان نمیتونم عوضش کنم؟

اقا صبر کنید:d
این repair و این چیزا چی هست؟من الان 3روز اول بازی موندم
وقتی اون کچل گندهرو که میزنم که داره میکوبه به در از پله ها میرم بالا میرم روی یه پل که دوتا گرگ گنده و 2تا از این پرنده بزرگا هستند از اونا فرار میکنم میرم پیش باس ولی وقتی راهنمای بازیو دیدم باس اول یارو یه ادم بود نه این باسی که من دیدم
لول اپ چیه دوستان؟
به سرورهای بازی هم که اصلا وصل نمیشم
یه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟

اول بازی خودم سلاحو انتخاب کردم الان نمیتونم عوضش کنم؟
همه اسلحه ها بعد از مدتی از استفاده احتمال داره بشکنن و در این صورت دیگه damage نمیدن ( خیلی کم )
باید بری توی dream و تعمییرشون کنی
اون قسمت لزومی نداره الان بری. اون باس باید lv حدودا 15 تا 20 باشه تا بتونی بزنی.
میتونی قبل از اینکه بری سراغه گرگها جعبه های پشت رو بشکنی و راه رو از اون قسمت ادامه بدی. این قسمت که بری به اون باس هم میرسی که بعدش میخوره به Cathedral Ward
level up رو doll برات انجام میده . echo ها که به دست اوردی رو میدی بهش و lv up میکنی

به نظره من Axe رو برمیداشتی بهتر بود .

خوب من مسلسلیه رو کشتم . الان چیکار کنم ؟ ضمنا نردبون که خیلی زیاده کدومش ؟
هیجی میری باپیین از cathedral که رد شد دست راست بگیری میری میریسی به یکی از باسهای بازی
در ضمن این منطقه optional هست
اون کلید رو میخردی میرفتی vicer amelia رو میزدی D:
لول اون باسه اصلی هست

چند جا نرفتى هنوز.nightmare of menis,mergos loft و طبقه بالا هيلينگ چرچ.بعدش برا تموم كردن بازى برو به همون در بسته اى كه تو هانترز دريم هست.فقط برا ديدن پايان اصلى سه تا كورد رو بخور قبلش.
رييسforsaken castle cainhus با چه استراتژى بزنم؟ زدنش مرحله هايى که نرفتم باز ميشه؟ يا برم سراغ جاى ديگه؟

همه اسلحه ها بعد از مدتی از استفاده احتمال داره بشکنن و در این صورت دیگه damage نمیدن ( خیلی کم )
اون قسمت لزومی نداره الان بری. اون باس باید lv حدودا 15 تا 20 باشه تا بتونی بزنی.
میتونی قبل از اینکه بری سراغه گرگها جعبه های پشت رو بشکنی و راه رو از اون قسمت ادامه بدی. این قسمت که بری به اون باس هم میرسی که بعدش میخوره به Cathedral Ward
level up رو doll برات انجام میده . echo ها که به دست اوردی رو میدی بهش و lv up میکنی

هیجی میری باپیین از cathedral که رد شد دست راست بگیری میری میریسی به یکی از باسهای بازی
لول اون باسه اصلی هست

داداش هر 800تا یه لول میاد بالا؟
برای سیو پولها باید هربار بیام توی دریم خرید کنم تا سیو شه؟
این لول بره بالا چه اتفاقی میفته؟الان لول من 11 شد

لول اون باسه اصلی هست
خوب من کلیدی نگرفتم هنوز . مسلسلیه از رو بوم افتاد و هیچی هم بهم نداد .

داداش هر 800تا یه لول میاد بالا؟
برای سیو پولها باید هربار بیام توی دریم خرید کنم تا سیو شه؟
این لول بره بالا چه اتفاقی میفته؟الان لول من 11 شد
اولش 800 تاست، همینجوری بهش اضافه میشه. من الان حدوداً lvl 24-25 هستم، برای level up کردن بعدی ازم حدود 5000 میخواد :d اون اکوها هم وقتی که میمیری از بین نمیره. برو جایی که مردی ، توی اون محوطه دشمنا رو اگه خوب نگاه کنی میبینی یکیشون چشماش بنفشه. اگه اون رو بکشی همه blood echoـهایی که از دست دادی رو بهت برمیگردونه! منظورم از blood echoـها همون پوله که برای upgrade کردن و خرید لازم داریش.
لول هم که بره بالا خب واضحه دیگه، stamina و hp و قدرت ضربات و این چیزات میره بالا دیگه. من روی این stamina خیلی تمرکز کردم که ببرمش بالا. همون خط سبزی که زیر خط خون هستش.

آقا وقتی که میتونیم این NPC ـها رو به کلیسا یا بیمارستان اون خانمه Iosefka بفرستیم، من به شدت به اینا مشکوکم. احساس میکنم که اینا میخوان آدمای زنده رو تبدیل به همین هیولاها بکنن :d

خیر سرم چند وقت دیگه امتحان دارم، بجای درس نشستم پای این بازی :| :d

آخرین ویرایش:
کلید رو توی shop توی dream میفروشه
لازم نبود بکشیش اصلا. اگر باسه Darkbeast Pearl رو بزنی اصلا باهات دوست میشه D:
ممنون . الان رسیدم به باس
vicer amelia
این که خیلی سخته . دو تا ضربه میزنه و تموم . چجوری میشه کشتش ؟ اینجوری باشه باس 3 یا 4 سختره ؟

اقا الان من باس blood starved beast رو زدم و برگشتم كتردال وارد.اونجا يه در سمت راستي باز شده كه با اسانسور ميري بالا.بعد ميرسي به يه ساختمون كه از اونم ميري بالا ميرسي به يه در كه قفله.بايد چي كار كنم؟.يه كليدم تو شاپ بود خريدم.بايد كجا برم كه vicar amelia رو بزنم؟

اقا الان من باس blood starved beast رو زدم و برگشتم كتردال وارد.اونجا يه در سمت راستي باز شده كه با اسانسور ميري بالا.بعد ميرسي به يه ساختمون كه از اونم ميري بالا ميرسي به يه در كه قفله.بايد چي كار كنم؟.يه كليدم تو شاپ بود خريدم.بايد كجا برم كه vicar amelia رو بزنم؟

اون دری که قفله حالاحالاها باز نمی‌شه. باید برسین به Yahargul's Chapel.
شما اون در رو بیخیال شو. دوباره راه مستقیم رو ادامه بده تا با کلیدی که خریدی اون در بزرگ رو باز کنی. راه رو از اون قسمت که ادامه بدی به Vicar Amelia می‌رسی.

اون اهرمی که کشیدی اگر اشتباه نکنم یه موجودی همونجا بهت تیر میزنه که فرنزی میشی اون اهرم بکشی اون موجود میفته پایین تو گودال دیگه از شر تیرهاش خلاص میشی
من NG + هستم. میدونم چطور بلاد راک رو بگیرم. :دی میخواستم بدونم اون اهرمه که کشیدم چی بود.

بازی رو چند روزی می شه گرفتم و تقریبا 20 درصدی رفتم جلو ، تا اینجا بعد از گذروندن چند تا باس فایت به نظر من حداقل 30 درصد بازی از دارک سولز اسونتره ، در عوض دو برابر دارک سولز برای من جذابیت داره به خصوص تو مبارزات گه کاراکتر خیلی انعطاف پذیر و خوبی داریم . شاید یکی از دلایل اسون تر جلوه دادن نسبت به دارک سولز هم همین ازادی عمل بیشتر کاراکتر به خصوص جا خالی دادن باشه . توصیه می کنم کسی بازی رو از دست نده .

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or