PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بابا آخه چرا اینقدر بیرحمانه این بازی سخته :| من نمیفهمم، چرا وقتی خودمون رو upgrade میکنیم دشمن های بازی هم upgrade میشن و سخت تر میشن تازه. برای شما هم همینجوریه؟

از وقتی که اون پست قبلیم رو دادم، یعنی حدودای ساعت 9:30 ، از همون موقع تا الان دارم بازی میکنم، هنوز نتونستم boss اولی رو بزنم. یعنی چی آخه :| جلوتر به یکی دیگه برخوردم که فکر کنم اونم مثل ما هانتر بود، اونم نتونستم بزنم :d نمیدونم من زیادی چُلمن تشریف دارم یا هنوز قِلِق بازی نیومده دستم.
با این سیستم آپگرید کردنش خیلی مشکل دارم من.

بابا آخه چرا اینقدر بیرحمانه این بازی سخته :| من نمیفهمم، چرا وقتی خودمون رو upgrade میکنیم دشمن های بازی هم upgrade میشن و سخت تر میشن تازه. برای شما هم همینجوریه؟

از وقتی که اون پست قبلیم رو دادم، یعنی حدودای ساعت 9:30 ، از همون موقع تا الان دارم بازی میکنم، هنوز نتونستم boss اولی رو بزنم. یعنی چی آخه :| جلوتر به یکی دیگه برخوردم که فکر کنم اونم مثل ما هانتر بود، اونم نتونستم بزنم :d نمیدونم من زیادی چُلمن تشریف دارم یا هنوز قِلِق بازی نیومده دستم.

نه دشمن هاى بازى آپگريد نميشن،دليل سخت تر شدن ميتونه پيشروى در محيط و مقابله با دشمن هاى خركى تر باشه كه چون شما هنوز باس اول رو رد نكردين اين مورد منتفى هست يا به خاطر تعمير نشدن سلاحتون و ضعيف شدنش هست كه توى هانترز دريم ميتونيد تعميرش كنيد.

یادت باشه Repair کنی اسلحه ها رو مگرنه سلاح شکسته اصلا damage نمیده
level up کردی ؟ برای اون باس حداقل 15-20 باید باشی !!!
در ضمن BEast باسه اصلی بازی نیست. جزوه optional ها هست. بعدا هم میتونی برگردی بزنیش
در کل اوایل بازی سخت گیرانست بعدش بیشتر عادت میکنی

دور میدان و بالا پله ها منظورت از همون راهیه که دو تا فانوس بدست وایسادن و یکیشون آتش زا هم داره ؟
اره
Vicer Amelia رو زدی ؟؟؟؟؟
اگر زده باشی زمان بازی عوض میشه
به هر حال این رو باید بزنی
Old Yarnham و به سمته Witch's Abode قسمتهای Optional هست. هرچند توضیه میکنم واسه دوره اول همه بازی رو برو !!!

نه دشمن هاى بازى آپگريد نميشن،دليل سخت تر شدن ميتونه پيشروى در محيط و مقابله با دشمن هاى خركى تر باشه كه چون شما هنوز باس اول رو رد نكردين اين مورد منتفى هست يا به خاطر تعمير نشدن سلاحتون و ضعيف شدنش هست كه توى هانترز دريم ميتونيد تعميرش كنيد.

یادت باشه Repair کنی اسلحه ها رو مگرنه سلاح شکسته اصلا damage نمیده
level up کردی ؟ برای اون باس حداقل 15-20 باید باشی !!!
در ضمن BEast باسه اصلی بازی نیست. جزوه optional ها هست. بعدا هم میتونی برگردی بزنیش
در کل اوایل بازی سخت گیرانست بعدش بیشتر عادت میکنی
بچه ها میدونید چیه؟ به این نتیجه رسیدم که من چُلمن نیستم بلکه یک RETARDO و عقب افتاده ـی محضـم :| دیشب از ساعت 9 شب تا 3 صبح داشتم بازی میکردم ولی اصلاً Repair نکردم سلاحم رو :| آخه آدم اینقدر احمق... همون Beast رو که میگی Optional هست با همین تبر شکستم تا نصفه خونش رو کم میکردم ولی هر کاری میکردم نمیمرد لعنتی. همین دشمنای معمولی بازی که کل Staminaـم رو تموم میکردن، بعد هنوز یه ذره از خونشون هم مونده بود. یعنی دیگه داشتم کُفری میشدم به خدا.

اون یکی Hunterـه که رسماً دهنمو مورد عنایت خودش قرار داد، صد دفعه تا یک سوم خونش رو کم میکردم. هی dodge میکردم، celestial attack میزدم بهش، مگه خونش کم میشد :|

همین الان میرم یه Repair میکنم و

Lets go hunting, YAY
:d
خوبی این Repair نکردن این شدش که دست کم بازی حسابی اومد دستم :d الان Levelـم 17ـه :d خداییش کلی از توانایی های خودم ناامید شده بودم، البته الان بیشتر از مغزم ناامید شدم :d

آهان راستی، بچه ها واقعاً مرسی که راهنمایی کردید، داشتم از خرید بازی پشیمون میشدم :d به خدا همش میگفتم حیف این محیط و اتمسفر فوق العاده بی نظیر بازی...

اقا بعد كشتن باس سوم بايد كجا برم؟منظورم blood starved beast

- - -ویرایش - - -

vicar amellia كجاست؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

vicar amellia كجاست؟
تو رو خدا يكي جواب بده،من blood starved beast رو زدم ولي نميدونم كجا برم

- - -ویرایش - - -

vicar amellia كجاست؟

- - -ویرایش - - -

تو رو خدا يكي جواب بده،من blood starved beast رو زدم ولي نميدونم كجا برم
برگرد cartenhal ward یه راهه دیگه باز شده
همون جایی که یه پیر زن هست و یه لامپ

برگرد cartenhal ward یه راهه دیگه باز شده
همون جایی که یه پیر زن هست و یه لامپ
اونجا رفتم رسيدم به يه در كه قفله. چي كار كنم؟همونجا كه ساختمونه

- - -ویرایش - - -

بالاي ساختمونست

- - -ویرایش - - -

اقا لطفا يكي جواب بده

من اين مراحل رو باز کردم بازى تموم نشده چى کار بايد کنم يا نکردم راهنمايى يکى بکنه 1: awaken above grund 1lecture building 2 nightmare frontier 3 amygdalas chamber 4hypogean gaol 5 forsaken castle cainhust 6 abandoned old workshop 7 hemwich charnel lane 8 witch above 9 forbiden woods 10 forbiden grave 1dss12 byrgenwerth 13 1st floor sickroom 14 central yharnam 14 great bridge15 tomb of oedon 16 cathedral cathedral ward 17 grand cathedral 18 old yharnam 19 church of the good chailoce 21 graveyard of the darknees

- - -ویرایش - - -

بالاي ساختمونست

- - -ویرایش - - -

اقا لطفا يكي جواب بده

الان دو واه دارى،برى و از راه مخفى خيلينگ چرچ به آباندد وركشاپ برسى و بعد برسى به پشت درى كه تو كتردال وار قفله با ميتونى ده هزارتا بلود اكو بدى و از شاپ بازى كليد كتردال گيت رو بخرى دروازه رو باز كنى و به ويكار امليا برسى.

من اين مراحل رو باز کردم بازى تموم نشده چى کار بايد کنم يا نکردم راهنمايى يکى بکنه 1: awaken above grund 1lecture building 2 nightmare frontier 3 amygdalas chamber 4hypogean gaol 5 forsaken castle cainhust 6 abandoned old workshop 7 hemwich charnel lane 8 witch above 9 forbiden woods 10 forbiden grave 1dss12 byrgenwerth 13 1st floor sickroom 14 central yharnam 14 great bridge15 tomb of oedon 16 cathedral cathedral ward 17 grand cathedral 18 old yharnam 19 church of the good chailoce 21 graveyard of the darknees
چند جا نرفتى هنوز.nightmare of menis,mergos loft و طبقه بالا هيلينگ چرچ.بعدش برا تموم كردن بازى برو به همون در بسته اى كه تو هانترز دريم هست.فقط برا ديدن پايان اصلى سه تا كورد رو بخور قبلش.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان .
بعد از کشتن باس اول بازی رسیدم به old yhanarm ولی باس دیگه ای تو بازی نیست یا راه دیگه ای . باید چیکار کنم ؟

منظورت رو درست نميفهمم ولى تو همين بخش اولد يارنام ٢تا باس هست.الان رسيدى له جايى كه اون يارو رو پشت بوم رگبار ميزنه؟اگه رسيدى از كنار جايى كه نردبونش هيت مستقيم برو و نكشش،مسير رو كه تا انتها برى ميرسى به بلاد استارو بيست كه بعد از كشتنش اون يارو مسلسليه باهات رفيق ميشه.

منظورت رو درست نميفهمم ولى تو همين بخش اولد يارنام ٢تا باس هست.الان رسيدى له جايى كه اون يارو رو پشت بوم رگبار ميزنه؟اگه رسيدى از كنار جايى كه نردبونش هيت مستقيم برو و نكشش،مسير رو كه تا انتها برى ميرسى به بلاد استارو بيست كه بعد از كشتنش اون يارو مسلسليه باهات رفيق ميشه.
خوب من مسلسلیه رو کشتم . الان چیکار کنم ؟ ضمنا نردبون که خیلی زیاده کدومش ؟

بچه ها میدونید چیه؟ به این نتیجه رسیدم که من چُلمن نیستم بلکه یک RETARDO و عقب افتاده ـی محضـم :| دیشب از ساعت 9 شب تا 3 صبح داشتم بازی میکردم ولی اصلاً Repair نکردم سلاحم رو :| آخه آدم اینقدر احمق... همون Beast رو که میگی Optional هست با همین تبر شکستم تا نصفه خونش رو کم میکردم ولی هر کاری میکردم نمیمرد لعنتی. همین دشمنای معمولی بازی که کل Staminaـم رو تموم میکردن، بعد هنوز یه ذره از خونشون هم مونده بود. یعنی دیگه داشتم کُفری میشدم به خدا.

اون یکی Hunterـه که رسماً دهنمو مورد عنایت خودش قرار داد، صد دفعه تا یک سوم خونش رو کم میکردم. هی dodge میکردم، celestial attack میزدم بهش، مگه خونش کم میشد :|

همین الان میرم یه Repair میکنم و

Lets go hunting, YAY
:d
خوبی این Repair نکردن این شدش که دست کم بازی حسابی اومد دستم :d الان Levelـم 17ـه :d خداییش کلی از توانایی های خودم ناامید شده بودم، البته الان بیشتر از مغزم ناامید شدم :d

آهان راستی، بچه ها واقعاً مرسی که راهنمایی کردید، داشتم از خرید بازی پشیمون میشدم :d به خدا همش میگفتم حیف این محیط و اتمسفر فوق العاده بی نظیر بازی...
آقا دست شما دردنکنه از دوستان سوال کردی...
من واقعا داشتم خودمد فحش میدادم که چرا از یک جایی جلوتر نمیتونم برم همش میمیرم دیگه
خلاصه داشتم خودمد فحش میدادم که چشمم به کامنت شما اقتاد و کامنت شما ما رو از خواب غفلت نجات داد

آقا دست شما دردنکنه از دوستان سوال کردی...
من واقعا داشتم خودمد فحش میدادم که چرا از یک جایی جلوتر نمیتونم برم همش میمیرم دیگه
خلاصه داشتم خودمد فحش میدادم که چشمم به کامنت شما اقتاد و کامنت شما ما رو از خواب غفلت نجات داد
خواهش میکنم، البته من کاری نکردم. فقط سوال کردم :d بچه ها جواب دادن :d
آقا الان یکی از تفریحات سالمم این شده که توی Yahrnam چرخ بزنم و همه رو بترکونم و بعدش با خیال راحت توی شهر پرسه برنم و از معماری فوق العاده ـش لذت ببرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or