PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اون باس هم سخترن باس بازیس هم اختیاریه اگه نزنیش چیزه خاصی از دست نمیدی
. .پس براى ادامه بازى چيکار کنم و کجا برم ؟ دوستمون گفت اين مراحل رو برا تموم کردن نرفتم .الان به کدوم مرحله و کجا برگردم؟nightmare of menis,mergos loft و طبقه بالا هيلينگ چرچ

ممنون . الان رسیدم به باس
vicer amelia
این که خیلی سخته . دو تا ضربه میزنه و تموم . چجوری میشه کشتش ؟ اینجوری باشه باس 3 یا 4 سختره ؟
lv چند هست ؟
ببین تنها مشکلی که این باس داره زمانی هست که خودش رو heal میکنی. درصورتی که damage کافی ندی کشتنش خیلی سخت میشه .... !
توصیه کلی هم این هست که پشتش کلا سعی کن وایسی . اگر جلوش بری پشته سره هم خیلی attack میده . اگر stamina کافی داشته باشی قابل dodge هست ولی به سمته پشتش dodge بده .
خیلی نباید مشکل داشته باشی .

Vicer رو 30 به بالا باشی حله
رييسforsaken castle cainhus با چه استراتژى بزنم؟ زدنش مرحله هايى که نرفتم باز ميشه؟ يا برم سراغ جاى ديگه؟
ببین دوتا phase داره
phase اولی که تغریبا هرچی میده range هست و dodge دادن راحته
به نظرم یه اسلحه سبک و سریع بردار. من با اینکه charge میشه electricity ایش زدمش ... شارجش کنی damage بیشتری میده
قسمت اول نبرد سعی کن بیشتر موقع های به سمته راستش dodge بدی چون اکثریت جادو هایی که میزنه به چپ میره . یه مورد داره که یه حالت کله اسکلت هست بزرگ میشه و منفجر میشه. باید خیلی مراقب این بازی چون damage اش خیلی زیاده ...
سری برو جلو چندتا ضربه بزن و برو عقب تا برسی phase دوم
وقتی رسیدی phase دوم تنها کاری که از دستت بر میاد اینکه pattern حمله کردنش رو برای dodge دادن یاد بگیری. مدریت دوربین بازی هم گاه کداری وقتی که از تصویر خارج میشه مخصوصا زمانی که میره بالا مهم هست. بعضی موقه ها Lock اش خارج میشه. اگر بتونی dodge بدی میتونی کم کم راحت بزنیش
2 تا مورد دیگه
یه جادو استفاده میکنه که یه ابری درست میکنه که به اطراف شمشیر پرت میکنه . damage اش زیاد نیست ولی lag میندازه به جونت لول !!! یه شمشیری که روی زمین هست رو سریع بزن یا کلا از اون منطقه تا جایی که میتونی دور بشو
مورد دوم اینکه با اسلحه میتونی stunt اش کنی. زمانی که به سمت یورش میاره تیر بزنی stunt میشه !
در ضمن توصیه میکنی برای هرچه راحتی بیشتر lv ات بالای 70 باشه . کلا 70 به بالا برای این و باسه اخر و Daughter OF Cosmos بهتر جواب میده

آرمان جان میتونی یک کلاس خصوصی بزاری به ما نوب ها هم بازی رو یاد بدی؟:d
خوده بازی بهترین معلم هست. بازی کنید یاد میگیرید D:

کسی از firearms ها استفاده میکنه اینجا؟:d
من هنوز نرسیدم بهش ولی فکر کنم به جز cannon بقیشون به لعنت خدا هم نمیارزن . qs bullet ها رو بزاریم برای hunter tools؟
arcane رو ببرم بالا؟

من هنوز نرسیدم بهش ولی فکر کنم به جز cannon بقیشون به لعنت خدا هم نمیارزن . qs bullet ها رو بزاریم برای hunter tools؟
arcane رو ببرم بالا؟
شما بجز انفجار و ترکوندن چیزه خاصی مدنظرتون باشه، مابقی فایرآرمها بدردنون میخورن :دی

من NG + هستم. میدونم چطور بلاد راک رو بگیرم. :دی میخواستم بدونم اون اهرمه که کشیدم چی بود.
اون اهرم رو که مزنی، Mother Brain رو می ندازه پایین که بعد با یه آسانسور (قفس) توی ساختمونی که قبل از Micolash هست می ری پایین بهش مرسی و می زنیش و Living String رو بهت می ده که برای ساخت چالیس lhyll لازم هست ...
....
پلات شد بازی، انصافا عذاب آور ترین بخش بازی Defiled بود و سخت ترین باس بازی Wathdog of Old Lords ...
Lhyll به نسبت راحت بود Bloodletting هم فک کنم First try شانسی زدم ...

آخرین ویرایش:
تقریبا اکثر بازی های نسل جدید رو بازی کردم.
از نظر گرافیگ واقعا حس نسل جدید داره این بازی و احساس می کنم یک سر و گردن از بازی های تا الان ارائه شده بالاتر هست من از Order هم بیشتر از هنر طراحی و حتی فنی بازی خوشم اومده. باریکلا FROM Software

گیم پلی و داستان هم که فوق العاده هست واقعا مرسی SONY

عالی عالی عالی مگه میشه بهتر از این اخه؟؟؟؟؟ هرچی فک میکنم نمیتونم قبول کنم که یه بشر این بازیو ساخته لامصب همه چیز روی حساب وکتاب فوق العاده زیبااا اتمسفر بازی معرکس خوشحالم که میتونم این بازیو انجام بدم و تا باس 10 رفتم و مشکلی نبوده حتی باختنش هم زیباس و پشتکار میده دوسش دارم شدیدفک کنم از عشقق بمیرم

من، اونم بسیار :d منظورم اینه که برای اینکه بتونی Visceral Attack بزنی خیلی به کارت میاد! بعضی از دشمن ها رو که میتونی بی سر و صدا بری پشت سرشون و از Charge Attack استفاده کنی و بعدش بلافاصله VA بزنی. اما برای Boss Fightـها استفاده از Rifle و Pistol خیلی موثره! یه جورایی همون Counter Attack میمونه دیگه ;) به شما هم توصیه میکنم از VA زیاد استفاده کنی :d بازی رو به مراتب برات راحت تر میکنه :d
بچه ها من تازه Rom رو زدم، همون عنکبوته رو. بازی وحشتناک فوق العادست. فقط و فقط یه کم نحوه روایت داستانش مشکل داره، در غیر اینصورت همه چیزش عالیه. منکه توی Forgotten Woods حدود 5-6 ساعت فقط چرخیدم. توی Cathedral Ward و Grand Cathedral که نگو. اینقدر محیطاش معرکه ـست. من الان حدوداً lvl 78 هستم و Boss Fight ـها رسماً تبدیل به یه جُک شده برام :d الان هم سر Side Quest ـه این دختره Ellien کلاغه هستم :d فکر کنم بعد از اینکه اون یارو که زده Elien رو ترکونده برنم، بتونم Blade of Mercy رو بگیرم :d در کل بازی به شدت لذت بخشه برام، رسماً از کار و زندگی انداخته منو :d

- - -ویرایش - - -

یه گاید خوب برای نحوه و لول آپگرید کاراکتر بازی :

بالاتر از hard cap اصلا آپگرید انجام ندین
ببین این hard cap و soft cap ـی که گفتی چیه؟ من اصلاً نمیدونم :| یعنی اصلاً توی بازی و توضحیاتش به یه همچین چیزی برنخوردم!!! یه توضیحی میدی لطفاً...!؟

من، اونم بسیار :d منظورم اینه که برای اینکه بتونی Visceral Attack بزنی خیلی به کارت میاد! بعضی از دشمن ها رو که میتونی بی سر و صدا بری پشت سرشون و از Charge Attack استفاده کنی و بعدش بلافاصله VA بزنی. اما برای Boss Fightـها استفاده از Rifle و Pistol خیلی موثره! یه جورایی همون Counter Attack میمونه دیگه ;) به شما هم توصیه میکنم از VA زیاد استفاده کنی :d بازی رو به مراتب برات راحت تر میکنه :d
بچه ها من تازه Rom رو زدم، همون عنکبوته رو. بازی وحشتناک فوق العادست. فقط و فقط یه کم نحوه روایت داستانش مشکل داره، در غیر اینصورت همه چیزش عالیه. منکه توی Forgotten Woods حدود 5-6 ساعت فقط چرخیدم. توی Cathedral Ward و Grand Cathedral که نگو. اینقدر محیطاش معرکه ـست. من الان حدوداً lvl 78 هستم و Boss Fight ـها رسماً تبدیل به یه جُک شده برام :d الان هم سر Side Quest ـه این دختره Ellien کلاغه هستم :d فکر کنم بعد از اینکه اون یارو که زده Elien رو ترکونده برنم، بتونم Blade of Mercy رو بگیرم :d در کل بازی به شدت لذت بخشه برام، رسماً از کار و زندگی انداخته منو :d

- - -ویرایش - - -

ببین این hard cap و soft cap ـی که گفتی چیه؟ من اصلاً نمیدونم :| یعنی اصلاً توی بازی و توضحیاتش به یه همچین چیزی برنخوردم!!! یه توضیحی میدی لطفاً...!؟

برادر این va چیههه ؟
میشه کسی داستان بازی رو برام پیام خصوصی کنه ؟ممنون میشم من تموم کردم باز چیزی حالیم نشد

برادر این va چیههه ؟
میشه کسی داستان بازی رو برام پیام خصوصی کنه ؟ممنون میشم من تموم کردم باز چیزی حالیم نشد
در مورد va که باید بگم مخفف visceral attack ـه :d سخته همش بخوام کامل بنویسم برای همون میگم va :d اما در مورد اینکه چی هست، یه جورایی counter attackـه دیگه. ببین، قبل از اینکه بیشتر دشمن های بازی بخوان بهت ضربه بزنن، اگه درست قبل از ضربه زدنشون با یکی از firearm هات (همون pistol و rifle و اینا) بهشون شلیک کنی، دشمنا میافتن روی زانو و اون لحظه میتونی یه ضربه خیلی قدرتمند بزنی. خیلی کارآمده به نظرم. مخصوصاً در مقابل Boss Fightـها اگه بتونی ازش استفاده کنی خیلی بدرد میخوره :d
والا در مورد داستان هم من خودم هنوز خیلی از لحاظ داستانی توی بازی جلو نرفتم ولی تا جاییکه من فهمیدم اینجوریه داستان:
شخصیت اصلیت به دلیل نامعلومی میاد به شهر "یارنام" (تا اینجای بازی که من رفتم هنوز مشخص نشده، شاید جلوتر مشخص بشه :d ) . فکر کنم برای پیدا کردن چیزی به اسم paleblood میاد. توی کلینیک یوسفکا میشه اینو فهمید ولی معلوم نیست چرا؟ وقتی که به شهر میرسه توسط (یا minister و یا Gehrman که خودش یه hunterـه) بهش یه خونی تزریق میشه (بازم معلوم نشده تا اینجا :d ) و وقتی میره توی شهر میفهمه که مردم این شهر یجور مریضی دارن به اسم beasthood که شب ها یه حالت و خوی حیوانی پیدا میکنند. توی یکی از کات سین های بازی یکی از این هانترها خیانت میکنه. به نظر میرسه این شهر از لحاظ پزشکی خیلی پیشرفته بوده و کلیسایی تونسته از طریق "خون" به دستاوردهای خوبی برسه...
ببخشید، خیلی ناقصه، آخه خودم هنوز زیاد از نظر داستانی تو بازی جلو نرفتم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or