PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
برادر این va چیههه ؟
میشه کسی داستان بازی رو برام پیام خصوصی کنه ؟ممنون میشم من تموم کردم باز چیزی حالیم نشد
یک نفر از دوستان (آقا مرتضی با نام کاربری nevan) زحمت کشیدن یک مقاله خیلی خوب و کامل درباره داستان این بازی تو سایت قرار دادن من به شما پیشنهاد می کنم حتما این رو مطالعه کنین، اینم لینک:
http://forum.bazicenter.com/thread96071/

یک نفر از دوستان (آقا مرتضی با نام کاربری nevan) زحمت کشیدن یک مقاله خیلی خوب و کامل درباره داستان این بازی تو سایت قرار دادن من به شما پیشنهاد می کنم حتما این رو مطالعه کنین، اینم لینک:
http://forum.bazicenter.com/thread96071/

مرسی میرم نگاه میکنم کاش بچه ها یه تاپیک فارسی در مورد بازی های rpg بزارن چون من اصلا حالیم نمیشه این arcane یا او رون ها من اولین بازی rpg بود که بازی کردم یا همچین تاپیکی هست من خبر ندارم ؟

cannon رو تا جایی که میتونید آپگرید کنید و strengh رو برسونید به ۳۰ تا بتونید ازش استفاده کنید
دو تا تیر بیشتر نمیزنه ولی همون دو تا اگر از نزدیک زده بشه دمار از روزگار باس در میاره

cannon رو تا جایی که میتونید آپگرید کنید و strengh رو برسونید به ۳۰ تا بتونید ازش استفاده کنید
دو تا تیر بیشتر نمیزنه ولی همون دو تا اگر از نزدیک زده بشه دمار از روزگار باس در میاره

cannon راحت 1100 تا میزنه تو سر باس البته به اینجا که برسه 1 تیر بیشتر نمیزنه چون 12 تا bullet مصرف میکنه.

اگه از blood bullet استفاده کنین تا 4 بار میشه ازش استفاده کرد.

یعنی مثلا برای ظرفیت Vitality بیشتر از 50 بشه HP تغییر نمی کنه ...
جدی؟ وات دِ فاک :| خُب پس چرا جا میذارن برای آپدیت کردنش یا اینکه اصلاً از 50 بالاتر نمیره؟ منظورم اینه که اگه از 50 بالاتر نره که دیگه اصلاً امکان آپدیت کردن نیست. اینکه هیچی، ولی اگه بشه بعد از 50 هم آپدیت کرد و با اینحال HP تغییری نکنه، هدفشون چیه که بیشتر از 50 جا گذاشتن براش :|

cannon راحت 1100 تا میزنه تو سر باس البته به اینجا که برسه 1 تیر بیشتر نمیزنه چون 12 تا bullet مصرف میکنه.

اگه از blood bullet استفاده کنین تا 4 بار میشه ازش استفاده کرد.
این کار رو هم میتونی بکنی، میتونی از اون RUIN ـها استفاده کنی و ظرفیت گلوله هات رو (Silver Bullet) را تا 24 تا اضافه کنی.
میگم بچه ها بیایید هر کدوم بگیم که از چه سلاح هایی توی بازی استفاده میکنیم و چرا... شاید اینجوری هر کی که از مزیت یه سلاحی خبر نداره، با راهنمایی های همدیگه از مزیت ها و بدی های یه سلاح با خبر بشیم :d البته استایل بازی هر کی فرق میکنه :d

خودم اول شروع میکنم :d

من خودم توی همین تاپیک و خیلی از فروم های خارجی شنیده بودم که Blade of Merci یکی از بهترین سلاح های بازیه ولی رسماً جلوی Saw Cleaver هیچ حرفی برای گفتن نداره، فقط خیلی کم، خیلی نامحسوس سریعتره.
من برای دشمن های معمولی و کارهای سرعتی از Saw Cleaver استفاده میکنم. سرعتش خیلی خوبه و damageـش هم عالیه. من هر دوی این Saw Cleaver و Blade of Merci رو تا یه حد آپگرید کردم و Blade of Merci واقعاً از لحاظ Damage خیلی ضعیفه. در صورتی که Saw Cleaver با وجود سرعتی بودنش damage خیلی خوبی هم داره.
برای سلاح سنگین هم از Hunter Axe استفاده میکنمو واقعاً خیلی خوبه. با اینکه سلاح سنگین و کندی به حساب میاد ولی از اون Kirk Hammer خیلی بهتر و سریعتره. یکی از مزیت های خیلی خوبش اینه که وقتی با L1 سلاح رو ترنسمفور میکنی و باهاش Charge Attack میزنی تقریباً 90% دشمن های بازی رو میندازه رو زمین. Damageـش هم که عالیه.
برای Fire Arm هم که گزینه اولم Ludwig's Rifleـه. البته بیشتر شبیه شات گانه :d چون تیرهاش پخش میشه ولی خیلی قدرتمنده. یه نسبت Pistol کندتره ولی اگه زمانبندیش بیاد دستتون خیلی راحت میشه برای V.Attack ازش استفاده کرد. برای انتخاب دوم هم که فقط Torch :d برای جاهای تاریک حسابی به درد میخوره :d

آخرین ویرایش:
عاقا میگم twin bloodstone va bloodstone chunk و کلا چیزایی که توی اون قسنت چه استفاده ای داره؟؟؟؟
کجا استفاده کنم؟؟؟
و اینکه دست گرگ و مار رو چجوری میتونم استفاده کنم؟؟
وتوی مموری التار رو کدوم گزینه ها باشه بهتره ممنون میشم ج بدین

عاقا میگم twin bloodstone va bloodstone chunk و کلا چیزایی که توی اون قسنت چه استفاده ای داره؟؟؟؟
کجا استفاده کنم؟؟؟
و اینکه دست گرگ و مار رو چجوری میتونم استفاده کنم؟؟
اونها برای آپگرید کردن اسلحه هاس. توی hunters Dream توی خونه! میزکار سمت راست هست اسلحه اینا دور اطرافش اویزنه اونجا باید استفاده کنی.
دست گرگ چی هست اصلا؟ :دی
اونم بستگی به نوع استایل بازی کردنت داره.

دوستان من الان رسیدم جای که ادمه از بالای ساختمون مسلسل داره تیر میزنه پایینش هم یکی مثل خودمون هست چطوری اون یارو مسلسلی رو بکشم ؟
اون hunter که پایین هست زدنش خیلی سخت نیست
اونی که بالا هست 3 تا option داری
1. اگر باسه Darkbeast Pearl رو بزنی ( توی زندان هست ) باهات دوست میشه
2. کلا بیخیالش بشو . dodge کردن Bullet هاش کاره سختی نیست
3. اگر خواستی بزنیش شانسه خیلی بالایی داره که خودش بیفته پایین به غیر از این میتونه نبرده سختی باشه .... چون فضا کوچیکه.

میگم بچه ها بیایید هر کدوم بگیم که از چه سلاح هایی توی بازی استفاده میکنیم و چرا... شاید اینجوری هر کی که از مزیت یه سلاحی خبر نداره، با راهنمایی های همدیگه از مزیت ها و بدی های یه سلاح با خبر بشیم :d البته استایل بازی هر کی فرق میکنه :d

خودم اول شروع میکنم :d

من خودم توی همین تاپیک و خیلی از فروم های خارجی شنیده بودم که Blade of Merci یکی از بهترین سلاح های بازیه ولی رسماً جلوی Saw Cleaver هیچ حرفی برای گفتن نداره، فقط خیلی کم، خیلی نامحسوس سریعتره.
من برای دشمن های معمولی و کارهای سرعتی از Saw Cleaver استفاده میکنم. سرعتش خیلی خوبه و damageـش هم عالیه. من هر دوی این Saw Cleaver و Blade of Merci رو تا یه حد آپگرید کردم و Blade of Merci واقعاً از لحاظ Damage خیلی ضعیفه. در صورتی که Saw Cleaver با وجود سرعتی بودنش damage خیلی خوبی هم داره.
برای سلاح سنگین هم از Hunter Axe استفاده میکنمو واقعاً خیلی خوبه. با اینکه سلاح سنگین و کندی به حساب میاد ولی از اون Kirk Hammer خیلی بهتر و سریعتره. یکی از مزیت های خیلی خوبش اینه که وقتی با L1 سلاح رو ترنسمفور میکنی و باهاش Charge Attack میزنی تقریباً 90% دشمن های بازی رو میندازه رو زمین. Damageـش هم که عالیه.
برای Fire Arm هم که گزینه اولم Ludwig's Rifleـه. البته بیشتر شبیه شات گانه :d چون تیرهاش پخش میشه ولی خیلی قدرتمنده. یه نسبت Pistol کندتره ولی اگه زمانبندیش بیاد دستتون خیلی راحت میشه برای V.Attack ازش استفاده کرد. برای انتخاب دوم هم که فقط Torch :d برای جاهای تاریک حسابی به درد میخوره :d
من چون از اول روی Strength و Arcane کار می کردم، با Tonatrus و Wheel میرم. اولی برای یکم سرعت بیشتر و دمیج برق (که به خاطر Arcane بالا)، برای باس ها و دشمنای مراحل بالا شدیدا موثره، و دومی هم چون اگه خوب اپگرید بشه و Strengh هم بالا باشه اکثر دشمنا رو با یکی دو ضربه می کشه و دمیجش خرکی بالاست. البته هردو اینا از اواسط بازی دست آدم میاد، و اوایل منم از Saw Cleaver و kirkhammer استفاده می کردم.
برای تفنگ هم از Cannon و Flamesprayer استفاده می کنم. اولی رو اگه از Bone Marrow Ash استفاده بشه رسما باس ها اب خوردن میشن، و آتیش هم برای کنترل دشمنای کوچیک که تعدادشون زیاده استفاده می کنم ولی با Arcane بالا میشه تقریبا همه رو باهاش به خاک و خون کشید.(سر کل کل Vicar Amelia رو فقط با Flame و V.A زدم :d)

یکی بگه Beast Claw چطوری میتونم پیدا کنم.میددانم در layer 2 قبرستان ششمی هست.ولی دقیقا نمیدونم کجا.
در کدوم کاپ و رقابتی میتونم پیداش کنم ؟

برای تفنگ هم از Cannon و Flamesprayer استفاده می کنم. اولی رو اگه از Bone Marrow Ash استفاده بشه رسما باس ها اب خوردن میشن، و آتیش هم برای کنترل دشمنای کوچیک که تعدادشون زیاده استفاده می کنم ولی با Arcane بالا میشه تقریبا همه رو باهاش به خاک و خون کشید.(سر کل کل Vicar Amelia رو فقط با Flame و V.A زدم :d)
از ایده Flamesprayerـت خوشم اومد :d البته من بیشتر سعی میکنم که دشمن ها رو تک تک بزنم و خودم درگیر شلوغی نکنم. در واقع دوست دارم بیشتر Stealth برم :d راستش رو بخوای من بیشتر دنبال یه سلاح سرعتی با Damage خوب میگردم. همه امیدم به Blade of Mercy بود که متاسفانه Damegeـش خیلی پایینه :| توی سلاح های سنگین هم Ludwig's Blade هم سلاح بدی نیستا :d همین الان امتحانی خریدمش که یه Testبکنمش دیدم بدک نیست. Damage اولیه ـش هم خیلی خوبه! فکر کنم اگه upgrade بشه سلاح سنگین خوبی از آب دربیاد :d

- - -ویرایش - - -

دوستان من الان رسیدم جای که ادمه از بالای ساختمون مسلسل داره تیر میزنه پایینش هم یکی مثل خودمون هست چطوری اون یارو مسلسلی رو بکشم ؟
منکه میگم بکشش اون عوضی رو :| منم اولش خواستم باهاش دوست بشم، بعدش که رفتم و باهاش صحبت کردم دیدم مردک روانیه. هنوز فکر میکنه:
هیولاهای توی یارنام قدیم مردمش هستن که باید ازشون محافظت کنه!
همون اولش بزن بترکونش که راحت هم بتونی توی محوطه بچرخی. تنها مزیت اینکه باهاش دوست بشی اینه که بهت یه gesture اضافی میده. همین!

- - -ویرایش - - -

من از این 3 تا استفاده کردم:
Anti clock wiese که استامینا رو 10% میبره بالا.
Moon که باعث میشه وقتی با حمله معمولی دشمن ها رو بکشی blood echo بیشتری بهت میده، برای سریع آپگرید کردن خیلی بدرد میخوره.
Heir که اونم باعث میشه blood echo های بدست اومده از V.A بیشتر بشه. کلاً فعلاً به فکر آپگرید کردنم :d

من خودم به شخصه کل بازی رو با hunter axe و ludwigs هم وقتی ازاد شد فقط با اون کار کردم فقطم دست باز فقط سر باسا یه تیر با این cannon ول میدادم اگرنه همیشه با ضربات سنگین تو دل دشمن بودم خلاصه بزن محل بودم :d ولی ludwigs رو وقتی تا ته اپگرید کردم به یه crit کوچیک یه ضربه سنگین به باس 1400 تا میزد :dکلا هم روی vitality و enudrace و strength و بعدش که strength دیگه چیزی اضافه نمیکرد روی skill کار کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or