PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که بااپدیت کردن سلاحها ایا دمیج بیشتری به باس ها وارد میشه یا نه؟
ما بقی سوالها رو اگه میشه جواب بدین
خوب معلومه که میشه، حالا بعضی ها مثلا یه آتیش حساسترن اگر آتیشی کنی بیشتر کم میشه ولی کلا خوب طبیعیه که هر چی آپگرید بیشتر، damage بیشتر.
-آپدیت خوب یه سری fix ها داشته، و اگر می خوای انلاین بزنی خوب باید داشته باشی اون رو.
-شخصیت خیلی مهم نیست چون می تونی هر جور دوست داری بعدا اپگرید کنی.
-پایان اصلی رو هم من قبلا بازی کردم دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم باید سه تا از این ایتم داتشته باشی و مصرف کرده باشی، قبل از رسیدن به boss:
One Third of Umbilical Cord | Bloodborne Wiki

• Like
Reactions: db07
بهترین جا برای فارم لول 70 کجاس؟(هم Vial و هم Echo)

شما هر بار که بازی رو تمام میکنید در بازی بعدی امتیازی که از کشتن دشمنان بدست میارید بیشتره . پس سعی کنید چند باری بازی رو تمام کنید چون سختی بازی در مقایسه با امتیازی که بیشتر میشه اصلا قابل مقایسه نیست اگه تونسته باشی سه تا ریون moon رو بدست اورده باشی و هر سه تا رو بزاری امتیاز دریافتیت از کشتن دشمنان خیلی بیشتر میشه. دقیقا نمیدونم چند بار بازی رو تمام کردم شاید یه بیست سی باری تمام کردم برای من پرامتیازترین جا برا فارم کردن دقیقا از لامپ mergo,s left middle تا قبل از رسیدن به باس mergo wet nurse هستش با سه تا ریون moon طبق محاسباتم توی لول فعلیم توی هر سه دقیقه و نیم 723 هزار بلاداکو بدست میارم . البته من الان دیگه واقعا ته سختی و امتیاز تو بازی هستم ولی احتمالا شما هم میتونی تو این منطقه خوب فارم کنی به شرط اینکه بتونی اون خوک ها رو سریع با لودویگ بزنی و اون شوالیه های سیاه رو با ترکیب لودویگ و در حالت دست جمعیشون با هانتر اکسه یا کانتر کردنشون . میانگین 723 هزار تا در لول فعلی امتیاز کسب میکنم . یه ویدیو الان از بازیم میگیرم و آپلود میکنم

آخرین ویرایش:
شما هر بار که بازی رو تمام میکنید در بازی بعدی امتیازی که از کشتن دشمنان بدست میارید بیشتره . پس سعی کنید چند باری بازی رو تمام کنید چون سختی بازی در مقایسه با امتیازی که بیشتر میشه اصلا قابل مقایسه نیست اگه تونسته باشی سه تا ریون moon رو بدست اورده باشی و هر سه تا رو بزاری امتیاز دریافتیت از کشتن دشمنان خیلی بیشتر میشه. دقیقا نمیدونم چند بار بازی رو تمام کردم شاید یه بیست سی باری تمام کردم برای من پرامتیازترین جا برا فارم کردن دقیقا از لامپ mergo,s left middle تا قبل از رسیدن به باس mergo wet nurse هستش با سه تا ریون moon طبق محاسباتم توی لول فعلیم توی هر سه دقیقه و نیم 734 هزار بلاداکو بدست میارم . البته من الان دیگه واقعا ته سختی و امتیاز تو بازی هستم ولی احتمالا شما هم میتونی تو این منطقه خوب فارم کنی به شرط اینکه بتونی اون خوک ها رو سریع با لودویگ بزنی و اون شوالیه های سیاه رو با ترکیب لودویگ و در حالت دست جمعیشون با هانتر اکسه یا کانتر کردنشون . میانگین 734 هزار تا در لول فعلی امتیاز کسب میکنم . اگه فرصت کنم یه ویدیو میگیرم و میزارم که ببینید
من به زور ۷۰ هزار بلاد اکو اینجا فارم کردم...

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

من به زور ۷۰ هزار بلاد اکو اینجا فارم کردم...

این ویدیو رو همین چند دقیقه پیش از بازیم گرفتم . حدود سه دقیقه طول کشید و 723 هزار بلاد اکو شد . دقیقا از لامپ mergo's loft middle تا زدن اون شوالیه های قبل از باس Mergo's Wet Nurse

حدودا 137 مگ هستش .تو اپلودبوی گذاشتم از این لینک دانلود کنید
Download Bloodborne™_20160501193003.mp4

البته لول خیلی بالاست ولی اگه خوب به کشتن خوک ها و شوالیه ها عادت کنید با سه تا ریون moon منطقه خوبی واسه فارم هستش

این ویدیو رو همین چند دقیقه پیش از بازیم گرفتم . حدود سه دقیقه طول کشید و 723 هزار بلاد اکو شد . دقیقا از لامپ mergo's loft middle تا زدن اون شوالیه های قبل از باس Mergo's Wet Nurse

حدودا 137 مگ هستش .تو اپلودبوی گذاشتم از این لینک دانلود کنید

البته لول خیلی بالاست ولی اگه خوب به کشتن خوک ها و شوالیه ها عادت کنید با سه تا ریون moon منطقه خوبی واسه فارم هستش
دقیقا کدوم ng. هستی شما ؟
من توی ng+ هستم.
بهترین مکان تا الان cainhurst بوده برای من. هر بار ۱۰۰ هزار تا با دوتا ریون ماه

دقیقا کدوم ng. هستی شما ؟
من توی ng+ هستم.
بهترین مکان تا الان cainhurst بوده برای من. هر بار ۱۰۰ هزار تا با دوتا ریون ماه

آخرین درجه سختی و امتیاز تو بازیم حسابش از دستم در رفته حداقل بیست سی بار تمام کردم بازی رو . دیگه هر بار بازی رو تمام میکم نه سختیش بیشتر میشه و نه امتیاز دریافتی بیشتر نمیدونم تهش +ng چنده . در بازی غیر از جایی که گفتی خیلی مکان های بهتر هم وجود داره . فکر کنم تو چالیس ها توی یه منطقه هر سه دقیقه 400 هزار تا بلاد میزدم . تو بعضی جاهای دیگه بیشتر هم میشد ولی تو لول فعلی بهترین جا همونجاست که گفتم . از لامپ مرگو لفت میدل تا شوالیه های قبل باس با سه تا ریون Moon هر بازی که بازی رو تمام کرده باشید بلاد اکو بیشتری میگیرید که تهش الان هر سه دقیقه 723 هزار بلاد اکو . ویدیویی که گذاشتم رو ببین نظرت برمیگرده چون اینجا blood vial زیادی هم میده حتما نگاه کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or