PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان من بعد زدن wet nurse دقیقا کی از cord ها استفاده کنم برای پایان اصلی؟

برا مواجه با gehrman لول 200 خوبه؟که راحت بزنمش دیگه؟

اگه بعد gehrman در مبارزه با باس فایت بعدی (باس فایت اخر)شکست بخورم میتونم بازم برم باهاش بجنگم؟

اگه بعد gehrman در مبارزه با باس فایت بعدی (باس فایت اخر)شکست بخورم میتونم بازم برم باهاش بجنگم؟
Moons Presence کلا اسونه بعده gehrman و لوله 200 هم خیلی زیاده راحت میزنیش .... کورد هارو هم قبله اینکه با gehrman رفتی حرف بزنی consume کن

• Like
Reactions: Arios 22

ببینید برای اینکه هر سه پایان بازی رو با یه بار بتونید برید بهتره که بعد از کشتن باس nurse از بازی سیو بگیرید فرضا بریزید تو فلشی چیزی
بعد زمانی که توی هانتر دریمز رفتید اون پایین سمت چپ درب باز هست که پشتش باس قرار داره..
یک بار بعد از اینکه درخواست کرد جونتون رو فدا کنید بهش پاسخ submit بدین که یه کات سینی میبینید و یکی از تروفی های پایانی رو می گیرید
مجددا برگردید سیو توی فلش رو جایگزین سیو بازی کنید و برید مجددا سراغ باس نهایی و این بار پاسخ refuse بزنید و باهاش مبارزه کنید
بعد از کشتنش و...
مجددا بریا بار سوم که سیو قدیمی رو جایگزین کردین اینبار هر سه کورد رو مصرف کنید و بعد به سراغ باس برید و قشنگ ترین پایان بازی رو تجربه کنید
پ.ن:من باس رو با لول 100 کشتم 200 که دیگه خیلی راحته:)

• Like
Reactions: Arios 22
یه سوال.
من تا الان اصلا Eileen the crow رو ندیدم و 4 تا باس هم بیشتر نمونده(تقریبا اخرای بازیم) الان بازم میتونم تروفی اسلحه رو بگیرم؟

یه سوال.
من تا الان اصلا Eileen the crow رو ندیدم و 4 تا باس هم بیشتر نمونده(تقریبا اخرای بازیم) الان بازم میتونم تروفی اسلحه رو بگیرم؟
برو تو کلیسایی که ویکار آملیا رو کشتی.
اونجاست.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

• Like
Reactions: Delgo
دوستان وقتی اون پیرمرده که کاترال وارد هست منو میکشه میرم اون محوطه اون باس که الکتریسیته داره رو راهشو هر چی میگردم پیدا نمیکنم!

Sent from my H30-U10 using Tapatalk[/QUOTE]
یه سوال.

شما باید خط داستانی بازی رو از اول باهاش پیش میرفتی تا بتونی اسلحه رو بگیری . همون اوائل بازی توی اون اتاق کناری قبل از فاضلاب های Central Yharnam برای بار اول باهاش روبرو میشی . بعد توی Cathedral wArd . باید توی لامپ Tomb of odeon بهش در کشتن یک شکارچی کمک کنی و نزاری بمیره و در آخر در همون کلیسایی که ویکار آملیا رو زدی کنار آخرین پله رو زمین باهاش صحبت میکنی و بعد میری داخل یه هانتر رو میکشی تا بعدش اسلحه رو ازش بگیری . تو بازی بعدی باید از اول این خط سیر داستانی رو بری تا اسلحه رو بگیری

دوستان وقتی اون پیرمرده که کاترال وارد هست منو میکشه میرم اون محوطه اون باس که الکتریسیته داره رو راهشو هر چی میگردم پیدا نمیکنم!

یا باید از اون لامپ بالای پله ها استفاده کنی که برگردی هانتر دریم و یا اون باس رو باید بزنی که هم لامپش میاد و هم اون در بزرگ قبل از منطقه رسیدن به باس blood starved beast رو میتونی باز کنی و بری

• Like
Reactions: rezab and voldmort
سلام
آیا باید adella رو نجات بدم. در بعضی جاها خوندم که اگر اون رو به oedon chapel بفرستم ممکن است آریانا رو بکشه. نظرتون چیه؟

اگه بعد از نجات دادن adella و فرستادنش به یکی از دو مکان ، سه بار blood of ariana رو از آریانا بگیری اون وقت adella میره آریانارو میکشه و بعد بعنوان یک دشمن در خارج از cathedral ward ظاهر میشه

بر طبق ترجمه منبع خارجی زیر

Notes
  • If you take blood from Arianna three times after saving Adella, she will kill Arianna and can be found outside the Cathedral Ward as an enemy.

• Like
Reactions: amirfakhrian
اگه بعد از نجات دادن adella و فرستادنش به یکی از دو مکان ، سه بار blood of ariana رو از آریانا بگیری اون وقت adella میره آریانارو میکشه و بعد بعنوان یک دشمن در خارج از cathedral ward ظاهر میشه

بر طبق ترجمه منبع خارجی زیر

Notes
  • If you take blood from Arianna three times after saving Adella, she will kill Arianna and can be found outside the Cathedral Ward as an enemy.
ممنون
من یک جایی خونده بودم که اگر از آریانا خون بگیرم ممکن است آریانا توسط adella کشته شود. حالا اگر از آریانا خون نگیرم مشکلی براش پیش نمیاد؟مطمئن

ممنون
من یک جایی خونده بودم که اگر از آریانا خون بگیرم ممکن است آریانا توسط adella کشته شود. حالا اگر از آریانا خون نگیرم مشکلی براش پیش نمیاد؟مطمئن

طبق منبع داده شده اگه زیر سه بار بگیری یا کلا خون نگیری مشکلی نیست

• Like
Reactions: amirfakhrian
سلم دوستان
من تازه میخوام بازی رو شروع کنم
چند سوال داشتم:
-اپدیت 9 گیگه واجبه؟
-اول بازی که شخصیت مورد نظر رو باید بسازم بنظرتون رو چه مدی باشه؟milatery خوبه؟
-چه جوری میشه باس فایت ها رو راحت کشت؟با اپدیت سلاح ها امکانپذیر هست ؟
-پایان اصلی بازی رو چه جور میشه دید؟

-چه جوری میشه باس فایت ها رو راحت کشت؟

این دیگه از اون سوال ها بودا. همه Boss ها که یه جور نیستن بشه بهتون گفت چجور میشه همه رو آسون زد که. بعد اگر دنبال تجربه آسون هستید متاسفانه سراغ بازی خوبی نرفتید.

این دیگه از اون سوال ها بودا. همه Boss ها که یه جور نیستن بشه بهتون گفت چجور میشه همه رو آسون زد که. بعد اگر دنبال تجربه آسون هستید متاسفانه سراغ بازی خوبی نرفتید.
منظورم اینه که بااپدیت کردن سلاحها ایا دمیج بیشتری به باس ها وارد میشه یا نه؟
ما بقی سوالها رو اگه میشه جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or