PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
عزیز من ربطی به قبر و پیاله های loran و isz و .....نداره
شما با ترتیبی که من رفتم و رسیدم به ملکه باید بری، اینم ترتیبش از بازی خودم که میذارم تا کامل متوجه بشی:

gk1y4n667aletxdtij1e.jpg
ببینید الان طبق این عکس من دوتاش رو جابه جا رفتم!
یعنی لایه چهارم اول واسه من cursed and defiled chalice هست بعد defiled root chalice!
یعنی به همین خاطره که great Pthumeru ihyll chalice واسم وجود نداره!؟
من طبق حرف دوستمون تو صفحه ی قبل بنا گذاشتم از لایه 3 مجدد بازی کنم همش رو!

ببینید الان طبق این عکس من دوتاش رو جابه جا رفتم!
یعنی لایه چهارم اول واسه من cursed and defiled chalice هست بعد defiled root chalice!
یعنی به همین خاطره که great Pthumeru ihyll chalice واسم وجود نداره!؟
من طبق حرف دوستمون تو صفحه ی قبل بنا گذاشتم از لایه 3 مجدد بازی کنم همش رو!

پیشنهادم اینه از اول شروع کن از سطح 1 دوباره شروع کن تا آخر

• Like
Reactions: voldmort
من اینارو رفتم
DSC_0006.JPG

DSC_0002.JPG

DSC_0005.JPG

DSC_0004.JPG

پیشنهادم اینه از اول شروع کن از سطح 1 دوباره شروع کن تا آخر
بسم رب شهدا یعنی چالیس ها از اول!
فکر نکنم با از اول رفتن تاثیری داشته باشه اکثرش رو هم حتی دوبار رفتم
بعد پست دیشب که دادین اومدم لایه سوم ها رو مجدد بازی کردم گفتم الانم تا شب لایه چهار رو مجدد بازی کنم شایدچالیس پنج یهو ظاهر شد!~X(

سلام ! ببین شما اگه تروفی چلیس رو میخوای باید بری این چلیس : Great Pthumeru Ihyll Chalice
این چالیس رو هم با کشتن باس اخر Defiled Chalice(خودش! نه Rootــش) همون Amygdala میگیری !لازم نیست الکی هی چالیس هارو بری ! اگه بهت نمیدتش یبار پاک کن چالیس رو از اول برو
قبلا هم یبار گفتم برای گرفتن چالیس ها فقط لازمه این ها رو به ترتیب بری ولی برای ساختنشون که قطعا مشکلی نداشتی(چیزهای مورد نیاز) باید بقیرم بری (البته نه همشون اگه شانست خوب باشه بهت خوب Ritul Blood و Jelly و اینا میده)
نیازی به رفتن Root هیچ کدوم نیست !
Pthumeru Chalice
Central Pthumeru Chalice
Lower Pthumeru Chalice
Defiled Chalice
Great Pthumeru Ihyll Chalice

آخرین ویرایش:
سلام ! ببین شما اگه تروفی چلیس رو میخوای باید بری این چلیس : Great Pthumeru Ihyll Chalice
این چالیس رو هم با کشتن باس اخر Defiled Chalice(خودش! نه Rootــش) همون Amygdala میگیری !لازم نیست الکی هی چالیس هارو بری ! اگه بهت نمیدتش یبار پاک کن چالیس رو از اول برو
قبلا هم یبار گفتم برای گرفتن چالیس ها فقط لازمه این ها رو به ترتیب بری ولی برای ساختنشون که قطعا مشکلی نداشتی(چیزهای مورد نیاز) باید بقیرم بری (البته نه همشون اگه شانست خوب باشه بهت خوب Ritul Blood و Jelly و اینا میده)
نیازی به رفتن Root هیچ کدوم نیست !
Pthumeru Chalice
Central Pthumeru Chalice
Lower Pthumeru Chalice
Defiled Chalice
Great Pthumeru Ihyll Chalice
سلام مرسی :x
پس من مجدد میرم واسه کشتن امیگدالا چون دقیقا تو کامنت چند روز پیش هم گفتم تنها باسی که با کشتنش هیچی گیرم نیومد مخصوصا چالیس همین باس بود که اتفاقا با نصف خون هم باهاش مبارزه کردم.دیگه استاد کشتنش شدم خخ
بازم میرم امیدوارم این سری چالیسه رو بده

• Like
Reactions: Hero Man
من اینارو رفتم
DSC_0006.JPG

DSC_0002.JPG

DSC_0005.JPG

DSC_0004.JPG

بسم رب شهدا یعنی چالیس ها از اول!
فکر نکنم با از اول رفتن تاثیری داشته باشه اکثرش رو هم حتی دوبار رفتم
بعد پست دیشب که دادین اومدم لایه سوم ها رو مجدد بازی کردم گفتم الانم تا شب لایه چهار رو مجدد بازی کنم شایدچالیس پنج یهو ظاهر شد!~X(

برای گرفتن تروفی چالیس ها ، مراحل کامل از اول تا آخر در این منبع نوشته شده میتونی بخونی .
Yharnam, Pthumerian Queen Trophy - Bloodborne - PlaystationTrophies.org
من مطمئنم شما یه کارو انجام ندادی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: voldmort
هیچکس الان نمیاد co-op برای پلات کمکم کنه؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

کدوم مرحله ؟ کجا دقیقا ؟ من معمولا یه ساعتی صبح ها و دو سه ساعتی بعد از ظهرا میام

الان لول 64ام.
رام هم شکست دادم و برد منو به yahar'gul ولی اونجا خیلی سخته.
بنظرتون الان کجا برم؟

اگه از این نظر میگی سخته که موجودات هی زنده میشن که باید بگردی اون جادوگری که اینارو هی زنده میکنه رو بری سریع بزنی دیگه اونایی که میزنی زنده نمیشن . این مرحله جز مسیر اصلی بازیه و بالاخره باید بری . میتونی به نظر من بری چالیس ها رو شروع کنی هم ایتم ها و اسلحه های قوی تری میگیری هم لولت رو بیشتر میکنی . ضمنا مراحل فرعی بازی رو هم میتونی بری و باس های فرعی رو بزنی

• Like
Reactions: Hero Man
کدوم مرحله ؟ کجا دقیقا ؟ من معمولا یه ساعتی صبح ها و دو سه ساعتی بعد از ظهرا میام

اگه از این نظر میگی سخته که موجودات هی زنده میشن که باید بگردی اون جادوگری که اینارو هی زنده میکنه رو بری سریع بزنی دیگه اینا هی زنده نمیشن . این مرحله جز مسیر اصلی بازیه و بالاخره باید بری . میتونی به نظر من بری چالیس ها رو شروع کنی هم ایتم ها و اسلحه های قوی تری میگیری هم لولت رو بیشتر میکنی . ضمنا مراحل فرعی بازی رو هم میتونی بری و باس های فرعی رو بزنی
برای دو تروفی پایان بازی. اصلا در ng+ دیگه میلی به زدن دوباره باس ها ندارم.
الان لول ۱۵۰ هستم باس شدو آف یارنام

اگه از این نظر میگی سخته که موجودات هی زنده میشن که باید بگردی اون جادوگری که اینارو هی زنده میکنه رو بری سریع بزنی دیگه اونایی که میزنی زنده نمیشن . این مرحله جز مسیر اصلی بازیه و بالاخره باید بری . میتونی به نظر من بری چالیس ها رو شروع کنی هم ایتم ها و اسلحه های قوی تری میگیری هم لولت رو بیشتر میکنی . ضمنا مراحل فرعی بازی رو هم میتونی بری و باس های فرعی رو بزنی
فرعی الان کجا برم؟

فرعی الان کجا برم؟
جاهای فرعی 3 4 تا هست تا اونجایی که حالا شما رسیدی با فرض اینکه کلید بالای Cathedral ward یا همون Upper cathedral ward رو از توی Yahrgul نگرفته باشی !
یکیش قبل از Grand cathedral (باس Vicar Amelia) اگه بری سمت چپ به جایی میرسی به اسم Hemmwick که جای فرعی بازی ــه و باس خودش رو داره
یکی دیگش که اگه قبلیو رفته باشی و اینو بری ایتمی میگیری که راه Castle Cainhurst رو برات باز میکنه! اینجایی که میگم توی Forbidden Woods یه جایی هست همون اول ها که چندتا قفس سگ هست اگه اونجا برگردی و به سمت عقب بری به جایی میرسی مثل یه دریاچه که سمی هم هست و چنتا Giant هم دارن راه میرن اونجا ! اگه اونجا رو ادامه بدی میرسی به Clinic اونجا رو اگه کامل بگردی یه ایتمی پیدا میکنی مثل یه نامه که اجازه Summon به Castle Cainhurst رو میده ! حالا اگه برگردی به Hemwick و محل Boss ش رسپاون بشی و برگردی عقب یه مسیری هست بغل یه درخت اونجا Cut scene میشه و راه رفتن به Cainhurst باز میشه !

برای دو تروفی پایان بازی. اصلا در ng+ دیگه میلی به زدن دوباره باس ها ندارم.
الان لول ۱۵۰ هستم باس شدو آف یارنام

بازی رو آپدیت کردی ؟ اگه آپدیت کرده باشی راحت باس shadow of yharnam رو میتونی با دو هانتر کمکی داخل بازی بزنی . یکیش که دقیقا همون جا که پله میخوره پایین سمت باس میری هستش یکی دیگه هم باید از همون پله ها بزنی بری بالا داخل محوطه بعد از اون دره یه هانتر رو هم میتونی اونجا بیاری . کلا سه به سه میشه و راحت میتونی بزنیشون واسه باس رام هم همینطور . یکی جلوتر از چراغ کنار درختا هستش یکی هم دقیقا تو اتاق یا محوطه قبل در باس رام . با اینحال اگه اوکی نبود من بعد از ظهرها معمولا ساعت شیش تا هشت میتوم انلاین بشم یه ساعتی بگو بیام بزنیمش برات

دوستان اینجا کسی هنوز کو-آپ میره ؟؟
ما هر شب انلاینیم و پارتی داریم !! خواستید بیاید خوش میگذره
یوزر Davakineee

من کلا آنلاین هستم همیشه ولی شبا نیستم معمولا صبح ها یازده تا یک ، عصرها هم از حول و حوش شیش تا هشت .اگه در این ساعات بودی میتونم بیام
آی دی : god15127

آخرین ویرایش:
بازی رو آپدیت کردی ؟ اگه آپدیت کرده باشی راحت باس shadow of yharnam رو میتونی با دو هانتر کمکی داخل بازی بزنی . یکیش که دقیقا همون جا که پله میخوره پایین سمت باس میری هستش یکی دیگه هم باید از همون پله ها بزنی بری بالا داخل محوطه بعد از اون دره یه هانتر رو هم میتونی اونجا بیاری . کلا سه به سه میشه و راحت میتونی بزنیشون واسه باس رام هم همینطور . یکی جلوتر از چراغ کنار درختا هستش یکی هم دقیقا تو اتاق یا محوطه قبل در باس رام . با اینحال اگه اوکی نبود من بعد از ظهرها معمولا ساعت شیش تا هشت میتوم انلاین بشم یه ساعتی بگو بیام بزنیمش برات

من کلا آنلاین هستم همیشه ولی شبا نیستم معمولا صبح ها یازده تا یک ، عصرها هم از حول و حوش شیش تا هشت .اگه در این ساعات بودی میتونم بیام
آی دی : god15127
بله آپدیت کردم.
شدو آف یارنام رو زدم.
الان آنلاین هستی چنتا باس باهم بزنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or