PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بهترین جا برای کشت و کار و کشاورزی، زمین های cainhurst ـه. به شدت حاصل خیزه. هر کی رو میکشی یه قلمبه بلاد میگیری:tearsofjoy::tearsofjoy:

به نظرم کلا اونجارو از هر زاویه نگاه کنی حتی میتونه بهترین لوکیشن بازی هم باشه
اتمسفر و طراحی هنری خارق العاده ، موجوداتش عالی و متنوع ، یه باس فایت تر و تمیز
خیلی خوب بود کلا

• Like
Reactions: slipkboy
به نظرم کلا اونجارو از هر زاویه نگاه کنی حتی میتونه بهترین لوکیشن بازی هم باشه
اتمسفر و طراحی هنری خارق العاده ، موجوداتش عالی و متنوع ، یه باس فایت تر و تمیز
خیلی خوب بود کلا

به نظر من خفن ترین لوکیشن بازی Nightmare Frontier هستش . موسیقی فوق العاده ، جو سنگین ، طراحی بی نظیر . میخوای عظمت طراحیشو ببینی قبل از باس آمیگدالا روی پل برگرد به اون ور سمت و با شوک راست کل فضا رو ببین طراحی قسمت داخلی و اولیه و قسمت پایانی واقعا فوق العادست . البته قسمت قصر و اون فضای مخوف CAINHURST هم فوق العادست ولی به نظر شخصی من Nightmare Frontier یه چیز دیگست

• Like
Reactions: NaViiDii and rezab
من خودم از Witch's Abode تا Cathedral Ward رو فارم میکنم اما تهش یه لول میرم بالا.
این cainhurst هم عنکبوتاش خیلی سختن و بقیشونم چندان اکو نمیدن.یعنی بیشتر باید vial مصرف کنی.
بعد یه سوال، من فقط دو تا منطقه از بازی برام مونده یکی Upper Cathedral و اونیکی Nightmare of Mensis حالا بنظرتون کدوم رو برم؟
و اینکه میتونم تا میکولش برم و بزنمش؟

من خودم از Witch's Abode تا Cathedral Ward رو فارم میکنم اما تهش یه لول میرم بالا.
این cainhurst هم عنکبوتاش خیلی سختن و بقیشونم چندان اکو نمیدن.یعنی بیشتر باید vial مصرف کنی.
بعد یه سوال، من فقط دو تا منطقه از بازی برام مونده یکی Upper Cathedral و اونیکی Nightmare of Mensis حالا بنظرتون کدوم رو برم؟
و اینکه میتونم تا میکولش برم و بزنمش؟

Nightmare of Mensis جزء مسیر اصلی بازی هستش . شما اول برو Upper Cathedral اونجا باس Celestial Emissary و بعدش Ebrietas Daughter of The Cosmos رو بزن بعد اگر چالیس ها رو تمام کردی برو سراغ Nightmare of Mensis . چون با رفتن به این منطقه میرسی به باس میکولاش و بعد از زدن میکولاش میرسی به لامپ Mergo loft middle که ادامه ش میرسه به باس Mergo's Wet Nurse .بعدش که دیگه برمیگردی هانتر دریم و باس آخر گرمن و...

در لولای پایین تا متوسط بهترین جا برای فارم کردن چالیس ها هستش . تا قبل از اینکه لولم بره بالا یه جایی بود تو چالیس ها فکر کنم هر 4 دقیقه یا کمتر بیشتر از چهارصد هزار تا بلاد میگرفتم .البته تاکید میکنم با سه تا ریون Moon . شما اولین کارتون در بازی باید این باشه که سه تا ریون Moon رو بگیرید برای بلاد اکو بیشتر

آخرین ویرایش:
Nightmare of Mensis جزء مسیر اصلی بازی هستش . شما اول برو Upper Cathedral اونجا باس Celestial Emissary و بعدش Ebrietas Daughter of The Cosmos رو بزن بعد اگر چالیس ها رو تمام کردی برو سراغ Nightmare of Mensis . چون با رفتن به این منطقه میرسی به باس میکولاش و بعد از زدن میکولاش میرسی به لامپ Mergo loft middle که ادامه ش میرسه به باس Mergo's Wet Nurse .بعدش که دیگه برمیگردی هانتر دریم و باس آخر گرمن و...

در لولای پایین تا متوسط بهترین جا برای فارم کردن چالیس ها هستش . تا قبل از اینکه لولم بره بالا یه جایی بود تو چالیس ها فکر کنم هر 4 دقیقه یا کمتر بیشتر از چهارصد هزار تا بلاد میگرفتم .البته تاکید میکنم با سه تا ریون Moon . شما اولین کارتون در بازی باید این باشه که سه تا ریون Moon رو بگیرید برای بلاد اکو بیشتر
نه میخوام این میکولش رو بزنم که Moon بگیرم و بعدش دوباره برگردم به مسیر عادی.
چطور سومین Moon رو بگیرم؟

نه میخوام این میکولش رو بزنم که Moon بگیرم و بعدش دوباره برگردم به مسیر عادی.
چطور سومین Moon رو بگیرم؟

شما کدوما رو گرفتی ؟ تو بازی سه تا ریون Moon هست با این تاثیرات
+10%
+20%
+30%
شما برو تو توضیحات اون دوتایی که داری نگاه کن کدوما رو داری و کدوم رو نگرفتی که بگم از کجا بگیری

اون دوتایی که تو mensis میگیری رو ندارم.

اون +20% که سادست بعد از اینکه فاز اول میکولاش رو زدی و رسیدی به پله ها ، پایین پله هاست . اون 30% هم الان یه ویدیو از یوتیوب گرفتم که سریع ببینی از لینک زیر دانلودش کن زیاد حجم نداره 18 مگابایته
Download Bloodborne_Moon_Rune_and_living_string_location.mp4
هم moon 30% و هم آیتم living string رو اینجا میگیری

اون +20% که سادست بعد از اینکه فاز اول میکولاش رو زدی و رسیدی به پله ها ، پایین پله هاست . اون 30% هم الان یه ویدیو از یوتیوب گرفتم که سریع ببینی از لینک زیر دانلودش کن زیاد حجم نداره 18 مگابایته
Download Bloodborne_Moon_Rune_and_living_string_location.mp4
هم moon 30% و هم آیتم living string رو اینجا میگیری
بنظرت برم martyr و upper cathedral رو فعلا اسکیپ کنم و برم mensis و این دو moon رو بگیرم اما mergo رو نزنم و بعد دوباره برگردم؟
بعد کدوم چلیس خیلی خوب میشد توش فارم کرد؟

بنظرت برم martyr و upper cathedral رو فعلا اسکیپ کنم و برم mensis و این دو moon رو بگیرم اما mergo رو نزنم و بعد دوباره برگردم؟
بعد کدوم چلیس خیلی خوب میشد توش فارم کرد؟

آره اول برو دو تا Moon رو بگیر
اون چالیس الان بیرونم فردا یادم بنداز بهت بگم کجاست یا یه ویدیو بزارم برات

من الان توی ng++ هستم توی کتدرال وارد بهترین جا واسه پیدا کردن PvP کجاست ؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
اگه زبانت خوبه این دو تا پست رو بخون جالبه
THE best place for PvP - Bloodborne Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
Bloodborne Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs

نگاه کردی چلیس رو؟

آره اتفاقا فیلم هم گرفتم . توی چالیس ISZ Gravestone لایه سوم . یکی از اونجاهاست ولی حتما باید سه تا ریون Moon رو گرفته باشی و همچنین اگه هفت بار بازی رو تمام کنی به آخرین امتیاز دریافتی از دشمنان در بازی میرسی
این ویدیو رو ببین دقایقی پیش گرفتم از بازیم مال همین چالیس ISZ Gravestone البته Depth 5 هستش لایه سوم ( Layer 3 )

اینم ویدیو . حدود سه دقیقه و نیم 370 هزار امتیاز . البته من کمی طولش دادم میتونستی به سه دقیقه هم برسونی. خوبیش اینه که حسابی میتونی تیر بدست بیاری
Download Bloodborne ISZ GraveStone Layer 3.mp4

• Like
Reactions: Delgo
دوستان نحوه کمک گرفتن از هانترها چطوری هست؟
من داخل یوتیوب دیدم که با استفاده از زنگها اینکا رو میکردن,ولی دوتا زنگی که من گرفتم غیر فعال هست
ایا برای استفاده از هانترهای کمکی باید بازی رو اپدیت کنم؟

دوستان نحوه کمک گرفتن از هانترها چطوری هست؟
من داخل یوتیوب دیدم که با استفاده از زنگها اینکا رو میکردن,ولی دوتا زنگی که من گرفتم غیر فعال هست
ایا برای استفاده از هانترهای کمکی باید بازی رو اپدیت کنم؟
اگر منظورت هانترهای کمکی خوده بازیه که باید بازیرو اپدیت کنی.(اما اصلا بدرد نمیخورن و صرفا نقش طعمه رو جلوی باس دارن.)
اگرم منظورت هانتر های آنلاینن برای اونا هم باید بازیرو اپدیت کنی و در حالت آنلاین بازی کنی.(زنگ ها هم اون موقع فعال میشن.)

• Like
Reactions: rezab and db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or