PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من خوشم نمیاد NPC ـ Summon کنم ولی تنهایی واقعا واقعا سخته این Ludwig... وارد Phase دوم ـش میکنم آخرش 1/4 HP ـش میمونه که میکشتم . البته NG+ هستم با لول 107 (لول آپ نکردم بعد از NG تقریبا واس PVP ) . توی خود Dark Souls ـ 1 و 2 هم چنین باس سختی نبود جدی :|

تازه این خوبه که کسی رو میتونید دعودت کنی چند باس دیگه به یک باس می رسید از ایludwing هم بدتره تازه کسی رو هم نمی تونید دعوت کنید

خب دوستان اینجا همه NG+ و بالاتر هستن. منتها هرچی لول آپ میکنید سختیه بازی بیشتر میشه. من لولم 111 هست. تصمیم گرفتم یه NEW Game جدید برم.
خیلی برام جالب بود که clerik beast رو با لول 10 زدم!!! فکر کنم رکورد بود واسه خودش ( همون بار اول) واقعآ تجربه تو این بازی حرف اولو میزنه.

دوستان سلام.ببخشید خواستم بپرسم این اُلد هانتر رو حتماً باید دانلود کرد؟؟منظورم اینه که نمیشه به صورت بک آپی چیزی که به صورت بلوری باشه روی دیسک از جایی تهیه کرد؟؟من شهرستانم و اینترنتم در این حد و اندازه نیست که بشه این حجم رو دانلود کرد.پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون.

دوستان سلام.ببخشید خواستم بپرسم این اُلد هانتر رو حتماً باید دانلود کرد؟؟منظورم اینه که نمیشه به صورت بک آپی چیزی که به صورت بلوری باشه روی دیسک از جایی تهیه کرد؟؟من شهرستانم و اینترنتم در این حد و اندازه نیست که بشه این حجم رو دانلود کرد.پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون.

خود اولد هانترز که حجمی نداره. اصل کاری اون آپدیت ۹ گیگی هست که برای بازی آمده و dlc هم داخل اونه. که میتونین دیتا اش رو بخرید و با نرم افزار psx انتقال بدید به کنسول.

سلام دوستان
يه سوال داشتم،اين brain of mensis رو چطوي بايد بزنم هر چي ميرم جلوش ميميرم زود!؟
اگلا منظورت اون brain بزرگه كه تو nightmare of mensis هست اول بايد micolash رو بكشى بعد با استفاده از اين guide اون دسته رو بكش تا brain بيفته پايين http://www.primagames.com/games/blo...-find-blood-rock-gehrman-boss-fight-new-game( دقيقا تا اولين عكسى كه تو راهنما هست بايد برى و بندازيش پايين)
حالا اگه يادت باشه موقعى كه ميخواستى وارد قلعه بشى يه هانتر بود كه دقيقا جلوى در قلعه بود ،،، بايد برى همونجا بعد وارد قلعه بشى بعد از پله ها برى پايين كه يسرى بچه با كلاهخود هستند بعدش مستقيم برو ميرسى به يه محيط نسبتا تاريك كه بيشتر زمينش شكسته خب حالا اينجا دو تا از اون قفس ها است كه يكى تو رو ميبره بالا (كه با اون كارى نداريم ) اونيكى ميبرتت پايين كه يك محيط كاملا تاريك ميرسى كه هيچى نميبينى ولى همينجور مستقيم برو جلو ميرسى به اين brain و بكشش( براى پيدا كردن دومين قفس شايد به مشكل بخورى ) اون قفس پشت يك ستون كه دست راسته
انقدر بازيش كردم محيط ها رو حفظ شدم D:

- - -ویرایش - - -

مرد گونی ای منو کرد تو گونی برد مپ جدید باسشم کشتم حالا موندم کجا برم? :d
Vicar amelia رو كشتى ؟ اگه كشتى برو طرف اون ميدون كه دو تا از اون غول هاى گنده هست دست چپ يه دروازه هست كه بايد همينجور مستقيم برى تا برسى به يه در كه ازت password ميخواد و password هم fear the old blood هست:dو خوش امديد به منطقه ى forbidden woods و باس مورد علاقه من shadows of yarnham :d

مرد گونی ای منو کرد تو گونی برد مپ جدید باسشم کشتم حالا موندم کجا برم? :d

اون منطقه 2 تا باس داره. یکی dark beast paarl و بعدی the one reborn. دومی بعد از کشتن باس منطقه byrgenwerth قابل دسترس هست و بعد از زدنش یه اتاقک هست که از اونجا میرید به مناطق جدید و ادامه ی بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or