PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
مسیر اولین چراغ DLC به لودویک خیلی دوره

کسی میتونه اسکرین شاتی چیزی از چراغ نزدیک تر بگیره؟ همه جا رو گشتم پیدا نکردم

توی همون مسیری که اون 2 تا Cthulu Face ها هستن (یکیشون تبر داره یکیشون Cannon ) به جای اینکه بری سمت چپ به سمت Boss برو سمت راست توی یه جای کلیسا مانند هست اونجا Lamp ـ .

سلام
من حواسم نبود برای بازی ریجن 2 روی اکانت ریجن 1 DLC خریدم.
برای همین کلید Eye of a Blood-Drunk hunter برام تو massenger shop نمیاد؟
یعنی اگه برم تو اکانت ریجن 2 بخرم میتونم تو اکانت ریجن 1 بازی کنمش؟ (این کار رو برای dlc بازی mad max انجام دادم و شد اما برای این چون DLC همراه با آپدیت هست نمیدونم میشه یا نه)

دوستان لطفا کمک کنین. استخونام درد میکنن

از دوستان کسی این لیگ اضافه شده رو امتحان کرده ؟ اصلا جریانش چی هست ؟

نزدیک باس ها یسری مسنجر قرمز رنگ میبینی به سمتشون که بری یه زنگ رو به صدا در میاره و AI هانتر کنارت انوید میشه میشه باسهارو برات راحت تر میکنه...

نزدیک باس ها یسری مسنجر قرمز رنگ میبینی به سمتشون که بری یه زنگ رو به صدا در میاره و AI هانتر کنارت انوید میشه میشه باسهارو برات راحت تر میکنه...
این که شما می گی که در حالت افلاین هم قابل استفاده هست و فقط هم من قبل از باس لودویج اینو دیدم . هیچ باس دیگه ای اینو نداره ! لیگی که من می گم به صورت انلاین هست و با هانتر های دیگه به صورت انلاین مبارزه می کنی و ...

بلادبورن بازای عزیز، یه سوال خیلی خیلی مهم، من میخام تروفی Essence رو بگیرم ( همین که مربوط به سلاح هاست)

دو تا اسلحه مونده، جفتشم مربوط به لوگاریوس هست، باید دقیقآ چیکار کنم؟ حتمآ باید قبل زدن باس برم پیش آلفرد؟ یا بعد زدنش فقط تاج رو سرم کنم کافیه؟!

یه راهنمایی لطفآ

دوستان من dlc رو گرفتم یه آیتمی به نام old Hunter bell داد بهم
ولی آیتمی به اسم eye of the یه همچین چیزی اینو بهم نداده آخر بازی هستم باید گرمن رو بکشم به خاطر اینه که آخر بازی هستم این کلید رو نداده؟؟؟

دوستان من dlc رو گرفتم یه آیتمی به نام old Hunter bell داد بهم
ولی آیتمی به اسم eye of the یه همچین چیزی اینو بهم نداده آخر بازی هستم باید گرمن رو بکشم به خاطر اینه که آخر بازی هستم این کلید رو نداده؟؟؟

توی هانتر دریم پایین پله ها ایتم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or